BGS Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Astora le mai trebuie 2 nucleare... Poate asa s-ar mai trezi din prostia in care se indreapta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Astia pe langa ca ne omoara pe noi cu economia , se mai omoara si intre ei .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Aia nu-s oameni!-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surge Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Astora le mai trebuie 2 nucleare... Poate asa s-ar mai trezi din prostia in care se indreapta.Primele doua le-au primit japonezii nu chinezii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjt Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Incredibil ..Sincer nici nu cred ca e adevarat video-ul,totul pare desprins parca dintr-un film sau din lumea animalelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 SI asa sunt TOTI la fel, MAI SUNT SI MULTI, video-uri de genu imi creeaza o stare de cacat, fata de toti din acea rasa, chit ca nu toti sunt la fel...Dar luand in considerare peste 50%... nici nu prea ma mai intereseaza de restu... daca ar fi victima unui atac in masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Sonny: "ar trebui calcati cu 1 km/h cu un tanc" )Insa daca revin la subiect, da, astia-s animalele, dupa ce a vazut ca a calcat-o cu roata din fata, nu mai zic s-o ia si s-o duca la spital, insa macar s-o ia s-o dea la o parte si sa-si vada de drumul lui, nu, el trebuie sa mearga si cu roata din spate peste ea. Al doilea animal care trece peste ea de parca ar fi mers peste o cirpa.O sa-i judece Dumnezeu pe lumea de apoi.Uitati-va la reactia mamei, aproape ca incepi si tu a plange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 am o dilema, nu inteleg de ce ii numiti oameni, sunt doar niste cacati bipezi cu degetul mare opozabil in rest nu au nimic in comun cu umanitatea, ai nevoie de ratiune si sentimente ca sa fi om iar astia trec pe langa ea si nu se opresc nici vazand ca isi misca bratele in agonie, semn ca inca e in viata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Noi suntem niste animale, conduse de niste legi! Partea proasta este ca acele legi sunt aplicate tot de niste animale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 "Aceasta societate este grav bolnava", a spus un chinez, in timp ce alti conationali pun lipsa de reactie a martorilor pe seama unui alt caz, in care un barbat a fost pus sub acuzare, dupa ce a sarit sa ajute o femeie in varsta care a cazut. Se pare ca acesta a incalcat o regula guvernamentala privind interventia in caz de accident si a fost obligat sa plateasca o parte din costurile spitalizarii.Cred ca asta rezuma totul foarte bine. Cum poti sustine ca esti un popor civilizat cand se intampla astfel de lucruri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgaMeR Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 comentam noi, comentam, dar daca am fi in pielea celui care a calcat cu masina un copil cati dintre noi ar fugi si cati dintre noi s-ar opri si ar lua copilul ala sa il duca la un spital?s-ar putea ca printre cei ce comenteaza sa fie si oameni care ar fugi, adica ar face exact lucrul pe care il critica in momentul asta.de spus poate spune oricine multe, dar cand esti pus in fata faptului e mai greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 nici animalele nu o lasau in stradaFoarte adevarat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Trebuie bagati la dusurile lu Hitler ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberneticGOD Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ce "divinitate" ar vrea sa apere o lume ca asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicM Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 "Aceasta societate este grav bolnava", a spus un chinez, in timp ce alti conationali pun lipsa de reactie a martorilor pe seama unui alt caz, in care un barbat a fost pus sub acuzare, dupa ce a sarit sa ajute o femeie in varsta care a cazut. Se pare ca acesta a incalcat o regula guvernamentala privind interventia in caz de accident si a fost obligat sa plateasca o parte din costurile spitalizarii. Guvern de rahat. Nu ai voie s? salvezi un suflet pentru c? a?a s-au gandit niste bosorogi? Sa le iau logica-n pul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymizier Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 sa-mi bag pl ce oameni ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexarpad2003 Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Mi-am futut ziua uitandu-ma la clipul asta. Nu prea ai cum sa comentezi chestile astea, insa iti pun niste intrebari tulburatoare. Daca pic pe jos ... oare ma ridica cineva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Imi place frate , abea astept sfarsitu' lumii (daca o sa vina) sa moara pe capete si sa trec cu vederea daca nu mor eu primu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgaMeR Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Mi-am futut ziua uitandu-ma la clipul asta. Nu prea ai cum sa comentezi chestile astea, insa iti pun niste intrebari tulburatoare. Daca pic pe jos ... oare ma ridica cineva ?cred ca de ridicat te mai ridica ori popa ori vreun hot care iti scormoneste prin buzunare sa vada ce poate fura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo32 Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Faptul ca exista fiinte cu inteligenta si sentimente artificiale cum este poporul chinez nu ma surprinde deloc.Sunt doar niste taratoare ce fac umbra casei noastre, Planet Earth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunkkz Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Nu este adevarat ce am vazut aici, este incredibil, pur si simplu ma afectat frate, rau..e DUREROS !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addic73d Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 De doua lucruri m-am convins acum, pe pamant traiesc doar animele, iar omul este cel mai nenorocit si periculos dintre ele.Luati aminte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Urmarile tragicului accident care a socat peste 1 miliard de oameni. VIDEO www.stirileprotv.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Comparati si voi in plm Sad Cat Tries To Revive Dead Best Friend - YouTubeCe sa mai vorbim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihYx Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Comparati si voi in plm Sad Cat Tries To Revive Dead Best Friend - YouTubeCe sa mai vorbim...mai pasatoare sunt animalele decat idiotii aia din china lumea se duce de rapa si noi odata cu ea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...