Jump to content
ENCODED

Meeting RST [2.2 inca in BETA]

Recommended Posts

Posted (edited)

daca tot il organizeaza natarau' meu prieten dezaxat, ma prezint si eu...asta ca sa nu imi scoata ochii 2 sapt ca nu am venit ;/

Edited by ENCODED
Posted (edited)

Bah as veni, dar cum e frig afara...consum o perfuzie de votka pana acolo si inca una pana acasa, restul sunt detalii, so daca e multa votka ma bag :P

Edited by Cheater
Posted (edited)

As veni si eu frate da e drum lung de la Brasov pana acolo, macar de as avea un tovaras cu care sa mai consum o sticla de vin cald pe drum ar fi perfect.

Ps:Cand se estimeaza ca o0 sa fie meetingul si sper ca intr-o sambata sau ceva de genul.

Edited by Paul4games
Posted
Sper sa nu fie treaba doar de bautura, ca asa nu rezolvam mare treaba la meeting :))

Am putea sa facem ziua pt treburi serioase si apoi seara sa ne imbatam ca porcii :D

Buna idee.. poate pregatim ceva maret :P

Posted (edited)

...o data estimativa ori : 19-20 Noiembrie , ori 26-27 Noiembrie ...

Ar fi fain undeva spre sfarsitul lunii 26-27. Pana atunci lumea se poate pregati mai bine. :-)

Sper sa nu fie treaba doar de bautura, ca asa nu rezolvam mare treaba la meeting :))

Am putea sa facem ziua pt treburi serioase....

Venind vorba de treburi mai serioase, as vrea sa prezint proiectul Hack A Server la intalnire. :-)

@sicilianul sorry, ai dreptate ;-)

Edited by kerosen
Posted
pentru cei care nu pot sa vina din motive financiare, si cei care vor sa sponsorizeze un drum, va rog un pm !

dar pentru o sponsorizare de alcool cu cine treb sa vb ? :)))