Acidripp Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Eu doresc sa-l reclam pe Zatarra:A abuzat de admin si m-a obligat sa mergem sa bem o cafea intr-un local unde nu erau mese libere, ne-au servit dupa 40 de minute si ne-au gresit comanda, iar la final mi-au dat vreo 20 de bonuri in loc de unul!Cer sa-i fie retras gradul de admin 2 luni si ban macar 2 zile!Multumesc.P.S. m-au si mutat de la fumatori la nefumatori si a trebuit sa sufar vreo juma de ora - o ora Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackHats Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Eu doresc sa-l reclam pe Zatarra:A abuzat de admin si m-a obligat sa mergem sa bem o cafea intr-un local unde nu erau mese libere, ne-au servit dupa 40 de minute si ne-au gresit comanda, iar la final mi-au dat vreo 20 de bonuri in loc de unul!Cer sa-i fie retras gradul de admin 2 luni si ban macar 2 zile!Multumesc.P.S. m-au si mutat de la fumatori la nefumatori si a trebuit sa sufar vreo juma de ora - o oraAveti satisfactie maxima cand faceti trolling intr-un topic ce ar trebui sa fie serios!? Oare de ce exista trolleri? Pentru ca sunt acceptati? Pula mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Cine mai e offtopic primeste direct ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckMe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Am luat ban pe userul 666BLODAS666 pentru ca unul a cerut un program dintr-un thread din 2011 , si eu i-am atras atentia ca e din 2011. Cel care a scris " " nu a luat ban pentru post inutil, dar eu am luat. Autor : hate.me ...https://rstforums.com/forum/29800-ultimate-crypters-binders-keyloggers-stealers-rats-2.rst#post513732 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ai butonul de report pentru cazuri de genul ala. Nu e nici un abuz.Ai comentat aiurea si ai primit warn. Terminati cu chestiile de genul "celalalt nu a primit warn" ca nu aveti de unde sa stiti.Tu ai primit ban automat pentru acumulare de warn-uri, el nu a luat ban pentru ca nu mai avea warnuri.Te asigur ca a primit si el warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckMe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ai butonul de report pentru cazuri de genul ala. Nu e nici un abuz.Ai comentat aiurea si ai primit warn. Terminati cu chestiile de genul "celalalt nu a primit warn" ca nu aveti de unde sa stiti.Tu ai primit ban automat pentru acumulare de warn-uri, el nu a luat ban pentru ca nu mai avea warnuri.Te asigur ca a primit si el warn.Da ma vere dar eu cu postul ala am ajutat, asa nimeni nu o sa mai posteze acolo ca e vechi, am atras atentia ca e vechi threadul. Mi se pare absurd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Da ma vere dar eu cu postul ala am ajutat, asa nimeni nu o sa mai posteze acolo ca e vechi, am atras atentia ca e vechi threadul. Mi se pare absurd.Asa atragi tu atentia ca e vechi thread-ul?:In pula lui Ivan cel Groaznic , tu nu vezi ca ultimul post dateaza din 2011? Cacatule!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckMe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Asa atragi tu atentia ca e vechi thread-ul?:Ma scutesti te rog? Ideea de baza e ca postul era ontopic si nu merita dat warn pentru el, altii in afara de a injura nu fac nimic altceva si nici nu va uitati la ei, eu macar am si ajutat pe langa sa injur. Aici se baneaza numai pe nepotisme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ontopic?In pula lui Ivan cel Groaznic , tu nu vezi ca ultimul post dateaza din 2011? Cacatule!!!la un thread care are numele [ultimate] crypters, binders, keyloggers, stealers, ratsE cat se poate de offtopic. Si il mai si jignesti. Nu primesti unban, macar asa o sa inveti sa te comporti.altii in afara de a injura nu fac nimic altceva si nici nu va uitati la eiCand vezi asta, dai report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckMe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ontopic?la un thread care are numele E cat se poate de offtopic. Si il mai si jignesti. Nu primesti unban, macar asa o sa inveti sa te comporti.Cand vezi asta, dai report.Ma omule, tu esti prost doar sambata??? Ala a intrebat daca ii putem da un cacat de program si eu i-am explicat pe intelesul li ca nu se poate asa ceva. Hai ma sugi la pula ca deja ma enervezi, numai pe nepotisme aici. Tu esti un cacat si mai mare ca el. Muie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Ba tu esti dus? Ti-ai facut 47.000 de usere doar de dragul de a injura aici.666b666 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]666BLODAS666 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]BL0DAS666 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]BLODAS666 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]BlodasIsBack 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]CacatLaCur 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]COAILI_Productions 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]Evanescent 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]Evanescent2 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]FuckMe 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]I_love_M2G 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]MasterOfCrowz 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]MuiePentruRST 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]TheMadNigga 109.100.232.27 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User] Edited January 11, 2014 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross12 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Daca aveti vreo problema ca, cea de mai sus postati in thread-ul acesta! Dar nu dupa 10 saptamani.https://rstforums.com/forum/members/cross/ am fost banat pe acest cont cu motivul 'e-whoring, frauda' nici nu stiu despre ce este vorba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Cand am vazut motivul, credeam ca eu ti-am dat ban. Dar se pare ca este vorba despre aelius.Ai luat ban aici.Ca idee, ii sustin decizia. Suntem pe un forum de securitate si chiar nu ne intereseaza cum te dai tu "fetita" pentru altii. Si da, e-whoring-ul este frauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Cand am vazut motivul, credeam ca eu ti-am dat ban. Dar se pare ca este vorba despre aelius.Ai luat ban aici.Ca idee, ii sustin decizia. Suntem pe un forum de securitate si chiar nu ne intereseaza cum te dai tu "fetita" pentru altii. Si da, e-whoring-ul este frauda.E-whoringul nu e frauda, nu furi banii, tipul iti trimite banii de bunavoie.Doar blackmail-ul se poate considera frauda.La e-whoring iti folosesti puterea de persuasiune pentru profit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross12 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Cand am vazut motivul, credeam ca eu ti-am dat ban. Dar se pare ca este vorba despre aelius.Ai luat ban aici.Ca idee, ii sustin decizia. Suntem pe un forum de securitate si chiar nu ne intereseaza cum te dai tu "fetita" pentru altii. Si da, e-whoring-ul este frauda.nu am facut topic despre e-whoring, doar ca vand cateva vcw-uri.Si aici https://rstforums.com/forum/80108-vrei-sa-aflii-cum-am-facut-388-a-3.rst#post515138 nu este nimic despre e-whoring puteti sa intrebati pe toti celor care le-am trimis pm. Edited January 16, 2014 by cross12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 nu am facut topic despre e-whoring, doar ca vand cateva vcw-uri.nu e legat de e-whooring,din cate am inteles e ceva legat de url shortener + traffic exchange,nimic fraudulos.Deci eu consider ca ban-ul este inutil,cu toate ca topic-ul pe care a luat ban nu era asa de folos da na . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempactick Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 thread closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Cum ma sa banezi cel mai activ user online ? (poate am fi facut ceva , ideie nu am )Asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 E-whoringul nu e frauda, nu furi banii, tipul iti trimite banii de bunavoie.Doar blackmail-ul se poate considera frauda.La e-whoring iti folosesti puterea de persuasiune pentru profit.Il pacalesti ca esti femeie si ii ceri bani ca iti moare bunica, sau ca sa ii faci show la web. E escrocherie toata ziua. Bun bagi video si poate nu se prinde omul. Dar daca se prinde si ti-a trimis bani tu ce crezi ca se intampla daca esti reclamat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Il pacalesti ca esti femeie si ii ceri bani ca iti moare bunica, sau ca sa ii faci show la web. E escrocherie toata ziua. Bun bagi video si poate nu se prinde omul. Dar daca se prinde si ti-a trimis bani tu ce crezi ca se intampla daca esti reclamat?Exista chargeback pentru tranzactiile cu cardul, majoritatea sunt niste grasi libidinosi care nu se scoala din pat pentru 10 dolari sau cat ti-au dat tie (implicit nu o sa te "reclame").Blackmailing-ul este incadrat la mail fraud (acolo se vorbesc de sume serioase si de santaj in adevaratul sens al cuvantului).Se poate face chargeback si pe PayPal.Majoritatea clientilor sunt din SUA si daca sunt asa de prosti de pun botul chiar merita.Nu incurajez e-whoring-ul, incerc sa-ti explic ca este ceva la mijlocul legalitatii.Da-mi o lege din Romania care atesta faptul ca e-whoring-ul e ilegal, daca tot aduci niste argumente "palpabile". Edited January 16, 2014 by 1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Unii sunt atat de slabi in greutate incat merita sa fie batuti de aia care fac sala. Asta e logica ta. Legal e-whoring e incadrat la frauda. Si daca esti cu adevarat pizda si ceri bani ca iti moare bunica si de fapt nu e asa tot ti se face dosar pentru inselaciune si abuz de incredere.Anul 2008: Au inselat sute de straini cu iubirea pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Unii sunt atat de slabi in greutate incat merita sa fie batuti de aia care fac sala. Asta e logica ta. Legal e-whoring e incadrat la frauda. Si daca esti cu adevarat pizda si ceri bani ca iti moare bunica si de fapt nu e asa tot ti se face dosar pentru inselaciune si abuz de incredere.Anul 2008: Au inselat sute de straini cuBine, daca e-whoring-ul e ilegal atunci de ce tiganii stau cu copilasii pe heroina si cersesc in strainatate (chiar si in Romania)?Pe aia cine ii fute?Cine le deschide dosar penal?Asta nu e abuz de incredere si inselatorie?Daca omul vrea sa te ajute iti da, asta-i clar.Astept argumente care sa-ti sustina ipoteza.Daca vrei putem continua discutia in privat, nu vreau sa umplem thread-ul asta de cacat (scuze moderatorilor pentru asta).http://tvpartener.ro/2013/10/29/de-ce-doarme-copilul-din-bratele-cersetoarei-sunt-pe-heroina-sau-pe-vodca/Ce treaba au tiganii cu e-whoring-ul?Pai e o analogie bazata pe principiul "dosar pentru inselaciune si abuz de incredere". Edited January 16, 2014 by 1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Ti-am dat un exemplu concludent gasit intr-un minut pe google. Daca il accepti sau nu asta e problema ta. Nu iti mai ofer nici un argument. Ce treaba au tiganii cersetori cu e-whoringul?L.E. -Repet: nu au treaba tiganii cersetori cu subiectul asta. De tiganii cersetori se ocupa o institutie iar de cazurile de inselaciune pe internet altii. Edited January 16, 2014 by putoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Salut. Am luat Warn pentru ´´post inutil´´ .Tipul ala a zis sa ma uit cat costa Malwarebytes pe site la ei .Si m-am uitat si i-am zis cat costa transformat in euro .Care e motivul de Warn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...