Moderators Dragos Posted December 2, 2011 Moderators Report Share Posted December 2, 2011 @entech: A modificat el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Daca dai "Go advanced", ai posibilitatea de a selecta un titlu pentru post. Acel titlu apare acolo, ca aici.Vad ca tema are multe probleme, am reparat multe din ele, dar probabil inca sunt multe, de exemplu textul de la "Online list" pentru Guest sau Boti era de aceeasi culoare cu fundalul si tot asa. Daca gasiti astfel de probleme sa postati aici, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Am observat un mic bug. Intr-un topic eu apar ca ultimul care a postat (daca te uiti in index), dar ultimul post e al lui benny, cu toate ca eu am postat la cateva ore dupa el. Prima data nu m-a lasat sa postez (ma intreba firefox daca sunt sigur ca vreau sa paresesc pagina si daca ziceam da dadea refresh). Culmea, la acea faza nici autosave-ul nu mergea. Dupa ceva timp am reusit sa postez. Dar a fost postat de doua ori. Unul inainte de cel al lui Andblood (sters ulterior) si unul dupa. Oricum, posturile s-au amestecat intre ele, cele doua ale mele trebuiau sa fie ultimele, iar cel al lui benny inainte de el.Topicul in cauza este acesta: http://rstcenter.com/forum/43904-vand-captcha-sniper-1-3-a.rst//Vad ca s-a rezolvat partea cu postul meu aparand ultimul daca te uitati in home page. Acum e cel al lui benny. Edited December 2, 2011 by bcman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Dau edit la post si nu imi apare ca l-am editat.EDIT:Prima oara cand vad: Show Groups - Romanian Security Team ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 2 chestii legate de design am intalnit si eupe mozilla:pe chrome:se pare ca mi-e de la margin-right: 108px; . I-am scazut valoarea la 107pixeli si dispare, iar textu cu "Last Posts" ramane ok.link: http://rstcenter.com/forum/css.php?styleid=25&langid=1&d=1322865622&td=ltr&sheet=additional.css,exalticbase.css,exalticskin.csscod: /* Tcat right */ .tcat_right { float: right; width: 108px; height: 45px; background: url('elitex360/gradients/tcat_right_big.gif') right top no-repeat; }E din cauza ca am micsorat pagina de (CTRL + Scroll). Dar asta e doar pe chrome. Pe mozilla nu stiu de ce nu-mi downloadeaza imaginea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entech Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) http://rstcenter.com/forum/search.php?search_type=1Nu merge.Dau la Advanced Search unde am ulterior (pe langa alt continut) doua butoane: Search Single Content Type Search Multiple Content TypesSearch multiple Content Types merge pe cand Search Single Content type nu.Daca dau click pe Search Single Content Type ma duce la : http://rstcenter.com/forum/search.php?search_type=1 si ramane pagina goala fara sa incarce nimic.Daca dau click pe celalalt buton (Search Multiple Content Types) ma duce la: http://rstcenter.com/forum/search.phpCare e acelasi cu Advanced Search-u initial.===================================================================Uploaded with ImageShack.usLista de useri de pe prima pagina, de jos.Asa arata pe mozilaSi asa arata pe IE:Uploaded with ImageShack.ussidenote: oday, 11:20 PM #65entechentech is online nowRegistered user Bautor de ceai ArrayJoin Date Nov 2011Posts 8Rep Power 0 Inainte erau centrate din ce imi aduc aminte nick-ul/rank-ul cu Join date post si Rep Power==================Uploaded with ImageShack.usNu incarca toata imaginile, pe IE si pe Mozila, nu m-am uitat si pe Chrome. Edited December 2, 2011 by entech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Perfect. Multumim pentru feedback, dar imi e lene sa mai repar din ele asta-seara, maine o sa ma ocup de ce pot.Mai sunt si mici probleme temporare de la server, dar o sa se rezolve.V-as ruga sa dati un clear la cache de la browsere, am mai discutat cu cineva si dupa ce a reinstalat browserul nu au mai aparut problemele de dinainte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entech Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Uploaded with ImageShack.usCulorile, se cam bat cap in cap si arata urat.Nu prea se intelege mare lucru, exceptand pagina la care esti care se vede clar.Si cel mai important, a disparut mata-i grasa _|_ din dreapta sus(((((((((((((((((((((hahahaa Edited December 2, 2011 by entech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 (edited) plus niste linii de php, care apar pe toate temele http://i.imgur.com/c9u6D.jpg dar presupun ca sunteti in maintenance Edited December 3, 2011 by demon_zone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 @demon_zone: Da, se lucreaza la el. Trebuie sa-i dam cu after shave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 O oportunitate buna de a pune jocul cu broaste la inregistrare.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Bagati asta la like,macar nu se mai vede urat pana gasiti alta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 (edited) incerc sa fac in Thread Reply / Reply With Quote si ramane in loarding, nu shtiu daca a mai fost postat.. sunt in graba spor la treabaAdd to users reputation nu merge Thread Reply / Reply With Quote / Edit post > Dati click pe una din ele .. ramana in loading, apoi dati refresh.. Rate This Thread nu merge Edited December 3, 2011 by Maximus update3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 3, 2011 Author Report Share Posted December 3, 2011 O sa mai incerc azi sa repar o parte dintre probleme (apoi ma ocup si de sugestii, de culori si altele). Vreau insa ca cei carora le apare acel chenar verde sa isi reinstaleze browserul si sa imi spuna daca apare la fel dupa reinstalare.La culori mai sunt multe de modificat, dar le iau la rand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Nytro chenarul ala verde posibil sa fie de la cookies eu am sters tot si dupa a mers ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Am gasit si eu o "eroare" daca pot sa-i spun asa,la posturile noi apare aceeasi imagine ca la topicurile inchise,si anume aceasta:http://rstcenter.com/forum/elitex360/statusicon/thread_hot_new-30.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 O sa mai incerc azi sa repar o parte dintre probleme (apoi ma ocup si de sugestii, de culori si altele). Vreau insa ca cei carora le apare acel chenar verde sa isi reinstaleze browserul si sa imi spuna daca apare la fel dupa reinstalare.La culori mai sunt multe de modificat, dar le iau la rand.Am dat eu acu cateva secunde Clear Cache & Cookies la FF8 si vad ca merge bine. Acu', cand am vrut sa dau "Reply with quote" la postul tau, au aparut punctele alea care se invart..ca un loading..si nu apare nimic..in schimb daca dau open in new tab , imi apare pagina imediat, pentru postare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 (edited) Member as Guest ?http://img402.imageshack.us/img402/1691/errg.pnghttp://rstcenter.com/forum/members/HellScream/ "This user has not registered and therefore does not have a profile to view." Edited December 3, 2011 by Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Cred ca i-a fost sters contul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boroqualk Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 In sfarsit! Felicitari! Temele sunt grozave si acum parca as sta pe rstcenter doar pentru ca e prea frumos realizat. Buna treaba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 What the...? Dispar posturi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 (edited) Off Topic: @Boroqualk 1. "In sfarsit!" - In sfarsit ce? Banuiesc ca asteptai de mult o asemenea schimbare, avand in vedere ca esti pe forum de o luna, nu? 2. "As sta pe rstcenter doar pentru ca e prea frumos realizat" Tu stai pe un forum pentru cum "arata" sau pentru continut? 3. Fara suparare, dar care este sensul postului tau?On Topic: Bug-uri majore nu am observat (ce e drept nici nu am cautat prea atent). In rest mai este ceva de lucrat le design. Cateva lucruri care mi-au atras atentia:1. Contrastul dintre culoarea textului dintr-un post si background este prea mare. (text alb, bg inchis) 2. Contrastul dintre casuta de reply si restul este prea mare. (casuta e alba restul sunt inchise la culoare) 3. La navigation bar-ul de jos ( de unde schimbi paginile) sagetile alea sunt albastre. Cred ca ar fii mai ok verzi. imagine 4. Nu imi place bara gri pe care sunt amplasate butoanele de "Reply", "Reply with quote" etc. Cred ca ar arata mai bine daca ar fi ca cea pe care este scrisa data si ora postarii mesajului. imagine 5. Iconitele yahoo, skype, etc. au putin de background alb si din cauza asta se vad aiurea. imagine 6. Nu imi place marginea aia gri de la avatare (eu m-as lipsi de ea) 7. Link-urile de pe pagina userului (pagina de profil) sunt albastre. Ar arata mai bine verzi. 8. Banner-ul de pe index difera cu cel de pe forum (in fine, asta este o chestie veche) 9. Avatarele, numele, etc nu ar arata mai bine centrate?Mai sunt multe. Am inteles ca tema veche era pentru VB3 si din aceasta cauza nu merge? Cred ca va pot ajuta eu. Edited December 3, 2011 by sese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted December 3, 2011 Moderators Report Share Posted December 3, 2011 What the...? Dispar posturi..S-a pus un backup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 La culoarea de acolo unde afiseaza 'page 9 of 9' ar fi mai bun un verdeaici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 xPeRiEnCe;295913']La culoarea de acolo unde afiseaza 'page 9 of 9' ar fi mai bun un verdeaiciCiteste si tu restul de replyuri inainte sa postezi. Am scris asta in psotul meu de mai sus la punctul 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...