Insidious Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 (edited) Salut, se pare ca domnul cosmin, este mai increzut in puterile lui ca niciodata. Cu noua firma de succesuri, se pare ca-si permite sa atace rst , si nu este singurul post. Chiar el acum 1 saptamana, a scris intr-un topic, ca problemele cu floodul , care spunea ca rst le creaza , o sa se rezolve in cel mai scurt timp, si o sa faca o reclamatie la politie. Poza mai jos, numai bine. http://imageshack.us/photo/my-images/685/csmx.png/ Edited December 9, 2011 by Insidious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nu-mi amintesc sa fi fost vreodata vreo actiune colectiva a membrilor RST impotirva "lahu?ule"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nici eu nu inteleg de zice de noi? daca un kid care sparge si e doar un membru rst inseamna ca e in echipa sau ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 ba o fost odata o chestie cu magic.laleagane.roala o fost un mic raid pe serverul ala al lor xD am fost si eu xD ne-am distrat bine, dar nu stiu sa fi fost o actiune COLECTIVA prin care sa se vrea "punerea la pamant" prin flood sau atacuri ddos a site-ului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamolxis666 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 ba da ma a fost si cu flood. Ne daduse Neme un program pt asta facut de un italian, Luigi nu mai stiu cum. Si am facut flood pe serverul de cs, nu site. Oricum, ne-am distrat de minune atunci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Wtf? , Insidious tu ce propui tata ? Asta nu-i rts . Acu sper sa nu ai sperante sa te ajutam la contraatac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THRUSTMASTER Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 hahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotr00t Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ma doare o buca. Sincer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Salut, se pare ca domnul cosmin, este mai increzut in puterile lui ca niciodata. Cu noua firma de succesuri, se pare ca-si permite sa atace rts , si nu este singurul post. Chiar el acum 1 saptamana, a scris intr-un topic, ca problemele cu floodul , care spunea ca rts le creaza , o sa se rezolve in cel mai scurt timp, si o sa faca o reclamatie la politie. Poza mai jos, numai bine. http://imageshack.us/photo/my-images/685/csmx.png/De unde dracu' ai aparut ma? Nici macar numele forumului, pe care zilele astea te-ai inregistrat, nu-l stii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Come back Neme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 e rst nu rts ma. si garantez ca nu da pe nimeni la politie.stiti careva cam cati ani are adminu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nu-l mai corectati,in poza ala chiar pomeneste de rst dar nu inteleg de ce atata tam-tam,sincer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insidious Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 Nu vreau sa va razbunati pentru mine, eu doar am atras atentia, cum toata lumea stie ca au rupt colaborarea cu gameszone, totodata, a si spus ca flood-urile vor inceta, deoarece xservers le ofere protectie mai avansata decat gz. Daca vreti, revin cu multe alte printuri , in care domnul mare si tare, scandeaza numele RST , spunand ca floodurile provin de la membri aceste comunitati. Dc am ales sa scriu aici? pentru ca i-am atras atentia sa nu mai spune lucruri murdare despre voi , ca stie ce s-a intamplat in trecut, si a zis sa-mi vad de treaba , ca hostul din beci al celor de la gameszone s-a terminat, a venit vremea celor "grei" , citez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Este adevarat ca multi sunt in perioada pubertatii si nu i-ar duce mintea mai mult decat la un flood insa membri care au capul pe umeri au lucruri mai bune de facut decat sa tina jos un forum de counter-strike.Daca odata aveai vreme sa te distrezi, acuma multi muncesc pe branci si nu le mai arde sa faca glume proaste copiilor cu cosuri pe fata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 pentru ca i-am atras atentia sa nu mai spune lucruri murdare despre voida cine dmz esti tu ma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nu vreau sa va razbunati pentru mine, eu doar am atras atentia, cum toata lumea stie ca au rupt colaborarea cu gameszone, totodata, a si spus ca flood-urile vor inceta, deoarece xservers le ofere protectie mai avansata decat gz. Daca vreti, revin cu multe alte printuri , in care domnul mare si tare, scandeaza numele RST , spunand ca floodurile provin de la membri aceste comunitati. Dc am ales sa scriu aici? pentru ca i-am atras atentia sa nu mai spune lucruri murdare despre voi , ca stie ce s-a intamplat in trecut, si a zis sa-mi vad de treaba , ca hostul din beci al celor de la gameszone s-a terminat, a venit vremea celor "grei" , citez.Sa vedem pozele ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 from cele mai penale posturi ?esti posta sau ce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 (edited) LOL ; Check this out : gm_dizzy: spidegm_dizzy: am luat ban lolgm_dizzy: cica fac spread la virusi Snoop: nus tiu frate, eu nu tiam testat programeleSnoop: *nu stiugm_dizzy: pai gm_dizzy: doamne dar cum sa pun virusigm_dizzy: ...gm_dizzy: astia is chiar bolnavi..gm_dizzy: Snoop: daca era vrun virus pe acolo....gm_dizzy: pe naiba eragm_dizzy: adica eu is virusat??gm_dizzy: eu leam dat ce no mai vazut si mai am multe ce nu o vazut nici 1gm_dizzy: dar lasa aseagm_dizzy: ai pic euSnoop: si crezi ca ce rezolvi daca ai pici ?gm_dizzy: le arat ce copii isgm_dizzy: si cine e hacker de carton Edited December 10, 2011 by Maximus sorry for my epic fail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 @spide: vezi ca ai uitat sa hasurezi numele din bara de sus :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Haha,l-a afectat raidu pe vremea cand era si neme pe aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 @spide: vezi ca ai uitat sa hasurezi numele din bara de sus :>LOL ; epic fail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...