c0der Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 surorii mele i-au fost descarcate ilegal poze de pe facebook fara acordul ei, si vrea sub orice forma sa le scoata, contracost se face plata bineinteles pentru a le scoate definitiv de pe site, sau sub orice alta forma sa nu mai apara acolo. am contactat admin-ul site-ului insa nu s-a rezolvat nimic, cei de la powerhost.ro nu raspund, si asa mai departe. cine ii poate oferi acest ajutor, contracost ? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HJOCONCEPT95 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Poate daca ai pune un link cu pozele lu soarata sa vedem cat de grava e situatia:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Printu2008 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ii bagi iepurasului 500 de euro in buzunare si ti le scoate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirifiCu Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Cumva...Unde-i lege, nu-i tocmeala | Cocalari, printese si pitipoance&Revelion 2012 | Cocalari, printese si pitipoanceEdit: dati like daca asta chiar e sor`sa Edited January 5, 2012 by MirifiCu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Printu2008 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 http://cocalari.com/wp-content/uploads/2012/01/violul-482x254.jpg ))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Cumva...Unde-i lege, nu-i tocmeala | Cocalari, printese si pitipoance&Revelion 2012 | Cocalari, printese si pitipoanceDac? aia-i sor?-ta, are copanele cam groase. Da-i bun?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Violul intimitatii ? Pai daca pozele ei sunt publice. Cine saracia a pus-o pe facebuci si pe site-urile tumefiate.Ete si ala, "Ge0rge Armani". c0der, tu esti ala ?// edit: Lol, ce carne are pe ea ... da-i datele mele de contact ca o rezolv eu cu cocalari, sa-i dispara pozele! )Mai sa-mi trag palme ... Edited January 5, 2012 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...
HJOCONCEPT95 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 OOO e grava situatia, cred ca toti trag in ea:))O sa incerc sa ii zic lu uratu ala de iepuras sa faca ceva avand in vedere ca la faza asta ma pot culca cu sorata:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Dac? aia-i sor?-ta, are copanele cam groase. Da-i bun?.standarde joase rau bre, cred ca sorsa a ajuns la locul potrivit Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 standarde joase rau bre, cred ca sorsa a ajuns la locul potrivitLasa bre, ca nu trebuie sa-ti placa tie. Mie imi plac astea cu carne pe ele. Deci, te taiem dupa lista, ne dam noi in barci cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
clt2k11 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Dac? aia-i sor?-ta, are copanele cam groase. Da-i bun?.Are celulita.. yak. Merge si asa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Mie imi plac astea cu carne pe ele. Decât sl?b?noage mai bine cu ceva carne pe ele .Are celulita.. yak. Merge si asa.. M? da' pentru o tur? comenta?i cam mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffee Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 E nasoala, are celulita, dar poate dupa vreo 4-5 beri merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirifiCu Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Mie-mi plac alea mai slabute... si mai copile asa, nu prea mature (a se intelege, peste 14-15 ani ). Deh, gusturile nu se discuta. Deci ma taiati si pe mine de pe lista .Pedobear approved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Astea cu carne "ie bune" rau. La alea slabe stau hainele pe ele ca pe gard la uscat. E, in astea poti sa dai ca SURDU-n TOBA Parca vad ca muta adminii threadul asta la 'cele mai penale' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Astea cu carne "ie bune" rau. La alea slabe stau hainele pe ele ca pe gard la uscat. E, in astea poti sa dai ca SURDU-n TOBA Adevar graieste tex... dai frate sa ai cu ce sapa santuri nu o slabatura cu 2 betze ca daca ii futi 2 la cur ai mana rupta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynor009 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Vad ca este in forma fata isi mentine investitia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_99rap Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) waaa poi la asa ceva ma bag si eu ca de' is un om cu "greutate" revenind la subiectul initial se pare ca careva se ocupa serios pe treaba asta... Edited January 5, 2012 by bogdan_99rap Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Puteti sa nu mai faceti offtopic la RST Market?Omul a facut o propunere, lasati-va de rasete.Oricare putea sa o pateasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Aport hi5 - ???????????angel in the dark ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Asta-i d-aia care dupa ce-i dai 2-3 nr te intreaba :"hai ,cand incepem???" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Printu2008 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Surorii mele i-au fost descarcate ilegal poze de pe facebook fara acordul ei, daca le-a pus pe facebook? Orice ai pe facebook si e public poate fi refolosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Asta-i d-aia care dupa ce-i dai 2-3 nr te intreaba :"hai ,cand incepem???"Eu dupa 2-3 beri ma imbat, asta nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Treaba pare serioasa.Propun sa facem o echipa, sa se inscrie aici voluntarii, cand e gata echipa, ne intalnim cu fata (un weekend), negociem pretul, da un avans, si punem planul de operatiuni la punct, facem tot.E buna sora-ta, rochita e cam lunga.Era mai buna una pana deasupra buricului.(armani, desigur) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 orcum au inceput sa puna tot felu de cacaturi pe cocalari incepand de la sorsa pana la el Link to comment Share on other sites More sharing options...