WolfX Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Salut ma numesc Alex/Alexandru.Nickname : WolfXVarsta : 23 din Arad.Am dat intamplator de site-ul acesta cautand pe goagle un program de trimis injur la 100k de e-mail-uri M-am uitat peste forum si am citit/vazut niste chesti impresionante si interesante din partea romanilor.Bine v-am gasit!Si sper sa o luati mai incet cu mine sa nu sariti imediat cu cuvinte de gen : spart, noob , troll sau mai stiu eu ceva de genu : http://www.youtube.com/watch?v=GhlucmQzjrY Bafta in continuare si sper la ajutorul si cunostintele voastre!PS: Nimeni nu sa nascut invatat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 "si la 21 de ani ma duc in strainatate" , video-ul este uploadat in martie anul curent si mai sus ai spus ca ai 23. injur de fapt vroiai sa spui "in jur", si corect e "s-a" nascut invatat.de ce nu te faci game tester daca tot pierzi atata timp in fata calculatorului? banii nu o sa-ti vina din cer jucandu-te doar, asta-i doar un vis umed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrjasdf Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Ce distrus. S-a facut dedicatie pe Ga... nush ce pentru cel mai bun warlock.Ba cat ii de patetic "PiViPi" "Ai avut vre-o prietena?" -Atingi un subiect prea delicat- Frate e belea omu, ma pis pe mine de ras ))))))) Edited March 20, 2012 by mrjasdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Ce entuziasmat si ce tare se crede el .Pula mea...eu iti doresc noroc dar...ps: te cunoaste cineva de pe scara?...ai ceva ciudat in atitutine.''mi s-a facut dedicatie'' - sa moara dusmanii mei Edited March 20, 2012 by LLegoLLaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemurici Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) tricoul face totul:)LE: la ce minte are cred ca o sa faca pe "cantaristu" in facultate (Doamne fereste de as specimene) Edited March 20, 2012 by nemurici Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Pana mea, iar au pus videouri cu mine fanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Made my day Ce stil de a vorbi are omu, si ce replici... Dute tare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Numai pierde timpul copile Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) nu vreau sa fiu rau, abia m-am inscris aici, dar sa-mi bag pl .. sa te implici atat intr-un cacat de joc mi se pare patetic."atingi un subiect delicat..a fost o suedeza de care m-am atasat prea mult, faceam arene...m-am ales cu inima franta" wtf ) get a life boy. Edited March 20, 2012 by mother.caterpillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreddieTux Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 WolfX stii sa trollezi, nu gluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Doamne.Deci asta chiar se crede suprem pamantenilor.Dute ba pretenas tare.Get a Life!!!!Ce drac cauti pe forumul asta daca te crezi asa de suprem.Lasa-ne!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Esti idolul femeilor, sa moara 3 vecini de-ai mei. Vreau sa fac PIviPI pe tine !P.S. Te mai suporti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ce revoltat e pe cei care joaca pentru PVM...Fratele meu,cu parere de rau iti spun ca ai ajuns in ultimul hal...Tu te-ai uitat la filmare sa vezi ce mutre faci la final?Vorbesti de parca jocul ar fi creat special pentru tine si prietenii tai,sau pentru tine si doar cei care joaca PVP.Ar trebui tu sa te uiti in oglinda si sa faci o schimbare...Observ ca esti foarte sigur pe tine ca vei reusi sa scoti bani doar jucandute,eu in schimb nu as fi...Faceai alta impresie daca nu puneai acel video,oricum...bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Mda, tipic romanesc.Frate nu ii tin partea omului dar pana la urma fiecare face ce poate si ce vrea, nu inteleg de ce atatea replici dure la adresa lui?Probabil majoritatea de pe forum de pana in 23 de ani sunteti la fel sau mai rau ca el, nici eu nu ma consider cine stie cine dar macar stau in banca mea si nu sar repede sa comentez asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 "Bine v-am gasit!Si sper sa o luati mai incet cu mine sa nu sariti imediat cu cuvinte de gen : spart, noob , troll sau mai stiu eu ceva de genu :"Eu nu cred ca WolfX este asta din video o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfX Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 (edited) "Bine v-am gasit!Si sper sa o luati mai incet cu mine sa nu sariti imediat cu cuvinte de gen : spart, noob , troll sau mai stiu eu ceva de genu :"Eu nu cred ca WolfX este asta din video o_O)Cat am putut sa rad , cum sa credeti ca sunt eu ala?Ma refeream strict la genul ala de sparti, de aia am si postat video-ul(ca exemplu).Dar v-am lasat , sa vad cati dintre voi chiar citesc o propozitie cum trebuie.E foarte urat cand citesti o propozitie doar pentru a fi citita.PS: In video nu sunt eu (lol), era pur si simplu pus pt. amuzament.LE: wildchild nu vreau sa fiu rau dar daca ai citi text-ul propriu-zis(Introducerea) inloc sa stai sa analizezi toate greselile de ortografie poate vei intelege ce am scris si ca nu sunt eu cel din videoclip-ul respectiv si din cate am observat foarte multi dintre voi au comis-o.."Oricum, mersi de urare" - Prima impresie e bine venita tot timpul. Edited March 21, 2012 by WolfX Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 i told you guys ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbt2821 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 e vechi video'u , si nu e ala original lam vazut prima data acuma vro 2 ani sau mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Am inspectat videoclipul si am dat peste : 223 days played . Puteai sa-ti folosesti timpul asta invatand ceva si te scoteai pentru tot restul vietii .Btw transformarea se vede Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 seamana cu arhi asta bine ai venit ,sper ca nu te-ai speriat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 hai ca e suficient pana sare unu cu gura ca dupaia restul vine de la sine.. ce sa iti zic amice, bine ai venit.atata timp cat faci posturi de calitate si nu ma deranjezi esti ok pentru mine.o veche vorba de-a mea "Welcome to Zimbabwe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosu90 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 cred ca fumase ceva inainte de filmare de era asa sigur pe visele lui marete Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Bine ai venit!Cica un comentariu la filmulet: "the virginity is strong in this one?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Esti un caz pierdut baiatule,mai bine joaca Wow,nu ai tu timp de RST,asa nu vei mai fi un PRO )))))))))).Poate o sa te atasezi de vreo fata din RST si nu vei mai avea timp de raid-uri.)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saveS Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 OFF:-Ai avut vreo prietena ?"E un subiect delicat" )))Daca pica netu , its time to get a life !Nu pot sa cred ca am vazut asa ceva Cel mai prost clip propagandistic posibil !ON: bun venit 1337 no girlfr133n7 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...