Jump to content
Guest Nemessis

Ba da' ce idee mi-a venit

Recommended Posts

Guest Nemessis

Mai stiti ca la ultimele alegeri prezidentiale faceam contra campanie psd-ului/usl-ului pentru ca sunt niste comunisti infecti? Ei bine acum m-am razgandit. O sa imi sfatuiesc toti apropiatii sa ii voteze pe terminatii aia, o sa ii votez si eu cu mana mea si o sa stau sa rad de prostalaii care il ling in cur pe Badea si vor ajunge sa moara de foame. Daca aveti chef sa dati cel mai mare pwn tarii noastre si prostimii va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru ca poate cu ajutorul a catorva voturi or sa castige putzoii astia de la USL. Daca aveti ceva urma de inteligenta in cap oricum nu o sa muriti de foame, dar hai in pula mea sa dam prostimii ce isi doreste ca sa isi mai taie cativa venele si sa mai moara din cacatii astia care in afara de antene si otv nu mai stiu nimic. Iar cand cacatii se vor satura de situatia lor vor iesi in strada. Si va fi amuzant. Si vor muri oameni. Poate o parte din cacatii care nu au invatat nimic din trecut. Votati USL/PSD/PNL si vom scapa de o parte din pleava tarii. Nu e reverse psychology, e cel mai frumos pwn ever.

Link to comment
Share on other sites

Nici n-are rost sa va obositi, oricum 2 mici/cap si o galeata s-au dovedit impulsuri psihologice foarte puternice asupra pulimii. Sa nu uitam ca romanii sunt un popor care niciodata n-au invatat din greseli si adora sa fie mintiti pe fata ca sa stea la o bere sa discute despre situatia de cacat a tarii si atat.

Worry not, atata vreme romanul de rand e fan fotbal, spart seminte, aruncatul cu privirea si bagatul de vina, nimic nu o sa se schimbe. Ca iese USL, PDL, Vadim, Verzii sau ungurii, tot o pula e. Oricum e tara in mare rahat din cauza a ce au facut aia pe parcursul anilor si chiar daca am avea cei mai cinstiti si corecti parlamentari ne-ar lua multi ani pentru reabilitare si stabilizare, iar cum fraierii astia asteapta rezultate peste noapte nici nu o sa treaca mandatul ca o sa aleaga iar alti idioti.

Sorry to say it bro, au deja scris in codul genetic sa fie fututi si sa nu faca nimic. Daca tot as vrea sa imi bat joc de ei, ignoranta e cea mai buna scula impotriva prostilor.

Link to comment
Share on other sites

Guest TheSun

sunt mult mai multe persoane infuentabile decat partea ferma si inteligenta a tarii drept urmre un vot null vor primi si de data asta de la mine. Probabil nemessis este in alta tara ceea in protejaza de alegerea facuta .

Nu este nimic demn intr-o revolutie excluzand cauza si toata ideea trebuie sa porneasca din interiorul individului nu impusa prin incompetent unui subiect/e.

Sunt "organizatii" non-profit ( ex: noii golani , etc ) care percep lucrurile mult mai poetic-constructiv .

Link to comment
Share on other sites

asa, si pe cine vrei sa votezi ? mai zimi alte partide care au candidati la presedentie .

hai cu PDL inca 4 ani , ca bine a fost :).

a si sa nu -mi raspunzi cu "nimeni " "nu votez pe nimeni " "n-ai pe cine sa votezi " "toti sunt la fel" sau alte chestii similare pentru ca asta nu e un raspuns , e un rahat imprastiat.

Vadim presedinte.

//Nu e offtopic, pentru ca i-am raspuns celui de mai sus la intrebare.

ON: Sunt de acord cu Neme pana la un punct. Sa votezi cu cretinii doar pentru a le arata altor cretini cat sunt de cretini nu e o metoda care sa functioneze impotriva cretinilor. :)) Traducere: Degeaba o sa o duca rau, dupa 2-3 ani uita.

Edited by bcman
Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

@bcman problema e ca acei cretini despre care vorbesc nu mai sunt doar fosile de 80 ani. Acum si pustanii fututi in cur striga "muie Basescu hai sa votam cu USL" fara sa aiba idee despre ce vorbesc. Eu sunt cat se poate de serios cand spun ca voi vota pentru mai rau in Romania. Daca pulimea sub 25 ani nu invata pe pielea ei ce inseamna sa mori de foame, ce inseamna sa nu mai ai un parc in cartier pentru ca a fost vandut terenul unui baron PSD, ce inseamna sa faci puscarie pentru ca scrii pe net sau in ziare despre acte de coruptie la nivel inalt, ce inseamna sa fii batut sau aruncat de la etaj pentru ca ai curajul sa spui "NU" abuzurilor, ce inseamna sa gasesti de munca doar pe santier cand tu esti specializat in domeniul IT, atunci vor repeta greselile parintilor lor si vom avea cu totii inca 20 ani de vremuri grele.

"Hai cu PDL inca 4 ani , ca bine a fost" - PDL, PNL si PSD nu sunt singurele partide politice din Romania. Incercati sa realizati ca daca esti anti PSD nu inseamna ca esti pro PDL. Si da, a fost bine cu PDL. In loc sa fure 2000 de oameni au furat doar 20.

P.S. - amintiri din ciclul militar (anul 2002). "Daca nu votati cu PSD va mai tinem in unitate inca 1 saptamana. E un ordin!". Am fost tinuti in unitate inca vreo 4 zile peste termen ca sa putem participa la vot ca soldati in termen. Nici nu mai stiu ce fel de alegeri erau atunci, ideea e ca toti am votat contra PSD. In ziua de "liba" comandantul ne-a spus ca suntem niste nimicuri pentru ca nu am respectat ordinele si ca doar 2% dintre noi au votat cu PSD.

Nu mai stau sa vorbesc despre politica. Cine este de acord cu logica mea sper sa imi urmeze exemplul.

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu pe ce lume traiesti tu, dar nu mi se pare normal sa spui ca mai bine ca au furat 20 in loc de 2000.

Faptul ca refuzi sa accepti o schimbare nu e un semn de om normal la cap sau sa spui ca mai bine fura 20 in loc de 2000. LOL. NU TREBUIE SA FURE NICI UNUL.

Aici tu nu stralucesti la capitolul logica. El a zis ca e MAI BINE cand fura 20 decat 2000, nu ca e bine. Alt exemplu: E bine cand nu iei bataie de loc. Dar e mai bine sa ti-o iei doar de la 2 decat de la 200.

Link to comment
Share on other sites

Guest TheSun
Aici tu nu stralucesti la capitolul logica. El a zis ca e MAI BINE cand fura 20 decat 2000, nu ca e bine. Alt exemplu: E bine cand nu iei bataie de loc. Dar e mai bine sa ti-o iei doar de la 2 decat de la 200.

tu n-ai facut decat sa-mi atragi atentia ca am gresit si nu am spus cum a spus el :)).

eu zic sa nu compari bataia cu furatul pentru ca is doua lucruri total diferite si a doua POATE SA NU EXISTE DELOC SAU FOARTE PUTIN DACA .... ( ... completat de o lista lunga de lucruri pe care nu am chef sa le enumar ) la fel si cu bataia care poate fi evitata.

si asa ca fapt divers: cel mai probabil, fosilele alea de 80 de ani au mai multa experienta de viata decat tine si decat mine si decat tot forumul asta la un loc, doar pentru simplul fapt ca au trecut prin vreo 2 razboaie care ce sa vezi, au fost cam nasoale, pe langa faptul ca au prins o gramada de regimuri politice.

Link to comment
Share on other sites

Eu am inteles foarte bine logica, dar la ce lume am vazut si inca vad pe pamantul asta, am ajuns la concluzia ca, cretinul tot cretin ramane toata viata ! Dupa ce o sa vada ce vai si amar sunt aia de la OTV la conducere, o sa vina alt mare Badea al 2-lea care tot asa o sa faca promisiuni si ca e independent si face legea si puii mei... de un neam de cretini eu nu cred ca se poate scapa niciodata.

Link to comment
Share on other sites

Si ce experienta au aia de 80 de ani? Sa mai enumar? hai, Iliescu = CURVA, (tradat Ceausescu, tradat interesele tarii, batut studenti si alte cele) are o experienta de curva. Nastase = hai pe ce-a mai mica "PETROM" de aia platesi acum 6 lei pe benzina, motorina si adaosuri fantastice la derivatele din petrol. Hrebenciuc = Mafiot. Dragnea... oooo domnu` dragnea ala de a facut praf fondurile europene pe agricultura la cat a furat, da el nu are nimic e sarac, hotul striga hotii.

Daca tot esti impotriva PDL cum pula mea tineti cu USL cand multi de la PDL s-au mutat la USL, voi nu sunteti sanatosi? Antena 3 care arata numai cacat la televizor? Antena 3 care suge pula tuturor conducatorilor din USL? Antena 3 care aduce numai hoti de mare clasa sa isi dea cu parerea? Antena 3 care prosteste lumea ? Antena 3 care este plina de jurnalisti experti de la fizica cuantica pana la bagat degetul in cur la vaca? Imi e rusine sa vad cum pulimea decide soarta tarii, cum lumea isi vine votul pe o galeata de faina si una de malai, ma gandesc cu groaza cum viitorul tarii in care vor traii copii mei este data de oameni care se vand pe o galeata. Lumea uita, lumea e prostita, daca astazi fur 100 de mil de eur si peste 3 ani fac o fapta buna, nu inseamna ca sunt un om bun sau ca tin cu poporul. Combinate, fabrici, industrii adevarate, rafinarii, agricultura distrusa in DE ILIESCU SI COMPANIA (PSD) si voi tot o luati la laba ca PSD e plin de oameni care ca servesc interesele) Iliescu o sa piara pana la urma in cenusa istoriei cu lovitura lui de stat.

Link to comment
Share on other sites

@TheSun PDL-ul e mic copil pe langa ce a facut PSD-ul.Si in plus iti pot da si exemple de lucruri bune facute de cei de la PDL din judetul si orasul meu(Targoviste).De altfel primarul a ramas acelasi de la PDL.Este printre putinele resedinte de judet care a ramas cu primar de la acest partid,chiar daca si aici prostimea a votat in masa un candidat necunoscut de la USL.Si asta pentru ca oamenii chiar au vazut lucruri schimbate in bine in oras.Daca chiar vrei o sa iti enumar.Problema e ca pana in 2008 PSD-ul a distrus tot ce era de distrus(ex-UPET era cea mai tare uzina din Europa in ceea ce priveste utilajele de forare la mare adancime),iar ce n-au distrus au vandut rusilor(combinatul,unul din cele mai importante din tara).Nu contest ca or fi furat si astia,dar daca au furat au mai si facut cate ceva.Multi s-au dus la vot cu gandul sa le-o traga PDL-ului.Or sa-si dea seama sper cat mai repede ca si-au tras-o singuri.Urasc sa vad putoi care marsaluiesc ca pe vremea PCR-ului pentru sustinerea unui candidat care habar n-au cum il cheama.Si mai si cotizeaza la partid pentru asta.Cat de idiot sa fi sa cotizezi la aia care te fura?Urasc sa vad la antena3 vuvuzelele ca rag fie ca e bine fie ca e rau impotriva altora chiar daca acum nu mai sunt la putere,fara a li se da dreptul la replica si celor acuzati.Si ce urasc cel mai mult e cenzura de pe siteurile antenelor cat si de pe cele ale unor candidati USL.Fara sa injur,comentariile nu mi-au fost aprobate pentru simplul fapt ca nu ii pupam in cur si nu eram de acord cu ei.Urasc sa vad cum incearca sa scape un hot ordinar,probabil ce mai mare jigodie din conducerea Romaniei,iar acelasi antene ii pupa in cur cand defapt a fost cea mai slaba mascarada din cate am vazut pana acumSper sa isi dea seama prostimea care a uitat cam repede ca or sa se intoarca de unde au plecat.Cenzura,hotii si prostii ati votat?Asta primiti.Cred ca o solutie ar fi trecerea la un regim monarhic sa scpam de toate canaliile astea.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

@TheSun

Coaie calmeaza-te si respira ca toata lumea a fost calma in topicul asta. Probabil tu nici nu ai mirosit vreodata comunismul ca sa vezi ca intre ce era atunci si ce e cu USL-ul acum nu e mare diferenta.

Badea nu are nici un interes. Daca ai citi si tu una alta ai afla ca Badea se zbate sa isi recupereze fabrica de chibrituri ce i-a fost luata chiar de PSD pe timpul lui Iliescu. Daca o fabrica de chibrituri nu reprezinta interes pentru cineva eu imi tai coaiele.

"Cati dintre voi a-ti luat bacul pe bune?" - eu nici liceul nu l-am facut si tot stiu ca nu trebuie sa folosesc puncte de suspensie dupa fiecare cuvant.

Experienta celor de 80 ani? Ma faci sa rad. Au fost niste pisati care au tremurat 40 ani de frica si au suportat cele mai multe abuzuri. Niste taranpeti ordinari care au tacut din gura cand comunistii le-au luat tot si i-au facut sclavi pe plantatie. Ce sa invat de la ei? Ce sa invete generatia tanara? I-ai ascultat vreodata ce spun? "Pe vremea lui Ceausescu era mai bine", e fraza pe care o auzi din gurile lor mereu. Dar nu puteai sa iti iei mancare decat daca aveai pile la alimentara, vitele tale erau al c.a.p.-ului de fapt, pamanturile tale la fel, lumina cu portia, gaze cu portia. Nu mai zic de fite ca haine care sa nu fie dupa moda anilor 20 ca deja exagerez. Dar le era mai bine asa. Stii ce gaseai in magazinele alimentare? Cutii de pate de ficat, niste branza, si borcane de compot. Din cand in cand si cate o cutie de sardine. Vinul? Un lux. Carne? Ce e aia? Cafea? Nechezolul din ovaz. Atata gaseai coaie. Si batranii iti spun ca era mai bine. Daca au trecut prin doua razboaie sunt mai inteligenti sau cum? Daca cineva iti arunca bombe in cap devii vreun Socrate?

Nu stiu pe ce lume traiesti tu, dar nu mi se pare normal sa spui ca mai bine ca au furat 20 in loc de 2000. 

Faptul ca refuzi sa accepti o schimbare nu e un semn de om normal la cap sau sa spui ca mai bine fura 20 in loc de 2000. LOL. NU TREBUIE SA FURE NICI UNUL.

daca tu ai impresia ca e mai bine sa fure 20 , dar sa fure in ultimul hal, mai mult decat au furat aia 2000 la un loc si inca pe atat

Daca tu nu intelegi logica 20 vs 2000 nu am ce sa-ti fac. Cand furau 2000 mami si tati tau probabil guitau de foame si isi luau de la gura ca tu sa ai ce manca. Cand au furat 20 nu ai mai mancat friptura de porc de 15 ori pe luna, ai mancat doar de 10. Stai linistit. Cand furau aia 2000 lumea a ramas in strada dati afara din propriile locuinte cu japca. Ca om de rand simteai furtul si coruptia pana in adancul oaselor. Cand au furat astialalti mai putin crede-ma ca nu ai simtit nici 10% din ce simteai cand erau aia 2000 la aparat.


Acum 8 ani era alta treaba, acum sunt alte imprejurari si alte cacaturi.

Iar acum zilnic fac psd-istii exact ce faceau si acum 8 ani. Alte imprejurari, alte cacaturi, acelasi stil de lucru. Care pula mea e schimbarea?

In alta ordine de idei tu esti cretin coaie si pentru cretinii ca tine o sa ma duc la vot ca sa va scap de raul cel mai mic.

Link to comment
Share on other sites

Guest TheSun

vad ca ma iei cu multa istorie...aha..bine.

povestile expuse de tine mai sus le stiu.

deci, explica-mi mie ca la cretini si prosti, ce propunere ai tu: concret, ce zici tu ca ar fi bine sa facem acum, in vremurile astea...fara rahaturi cu "monarhie" sau lucruri de nerealizat cu poporul asta. USL-ul nu e ok, nici n-am zis asta, pe cine vrei sa votezi sa schimbi ceva ? Cernea? am mai zis, te chinui, dar degeaba. sa schimbi mentalitatea poporului ? degeaba. altceva? spune tu ceva ce poti pune in aplicare.

si treaba aia cu 20 vs 2000 - asa ca idee iti spun: gandeste-te ca unii au trait si mai rau dupa ce au inceput astia sa fure. nu stiu pe ce planeta traiesti tu, dar eu am vazut multi, foarte multi oameni distrusi din cauza regimului impus din cauza FMI-ul de catre PDL, asa ca treaba cu 10 fripturi in loc de 15 e valabila la astia care ori au furat, ori s-au descurcat. iar unii sunt cam batrani pentru a se mai descurca sau altii au fel si fel de probleme care ii impiedica sa se descurce.

+ marea majoritate care i-am vazut eu prabusindu-se urat de tot erau foarte bine din punct de vedere financiar, ba chiar o duceau excelent incat nici nu te-ai fi gandit ca ar intra in astfel de belele.

Edited by TheSun
Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Din experienta stiu ca atunci cand ii raspunzi unui inapt la intrebari si nu va sti cum sa argumenteze atunci iti va mai pune alte intrebari inapte. Deci eu ma opresc aici cu explicatiile pentru tine ca nu am chef sa fac teoria chibritului cu oricine are prea mult timp liber la dispozitie. Totusi tin sa iti atrag atentia asupra tonului tau in discutie si sa te anunt ca daca te mai vad vreodata ca repeti faza iti dau ban permanent. Desigur ca in mintea ta acum vei spune ca ai castigat si ca te amenint cu ban pentru ca m-ai dovedit cumva intelectual. Nu ma deranjeaza lipsa ta de logica sau faptul ca vorbesti despre FMI, afaceri si fapte din istoria ultimilor 25 ani cand tu probabil nu ai avut niciodata in mana 1000 de euro, nu ai facut niciodata vreo combinatie cu vreun primar sau politician, asa cum sunt foarte sigur ca nu ai avut in viata ta un business legal ce ruleaza macar 5000 de euro lunar iar varsta ta este undeva in jurul la 20 ani. Consider tot ce spui tu ca fiind o opinie diferita de a mea pe care o ascult dar nu o accept, asa cum multi nu o accepta pe a mea. Problema sta insa in atitudinea ta de cacat cu care ai intrat intr-o discutie in care nimeni nu ii jignea pe ceilalti participanti si m-ai facut si cretin pe deasupra. Treaca de la mine asta, dar data viitoare cand vad ca faci asa ceva cu orice user de pe forum voi apasa butonul ban si voi rezolva problema. Consider ca e vina mea ca ti-am acordat atata atentie cand tu te dovedesti a fi si idiot si nesimtit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...