code0110 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Nume:-----.-----Vârst?: 16 ani frumosiJudet/Localitate:localhost/homeNick: c0de0110ID Y!M:c0de0110@yahu.comDe unde ai aflat de rst:Revelatie divina.Cunostinte:html,php,css,c++,MySQL.Nivel:Incepator cu tangente spre mediu. Quote
BLODAS666 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Nume:-----.-----Vârst?: 16 ani frumosiJudet/Localitate:localhost/homeNick: c0de0110ID Y!M:c0de0110@yahu.comDe unde ai aflat de rst:Revelatie divina.Cunostinte:html,php,css,c++,MySQL.Nivel:Incepator cu tangente spre mediu.Descriere de FOARTE mare cocalar, ca oricare alta care respecta modelul ala de "metinar" si "cauntar straicar". Quote
Matt Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Descriere de FOARTE mare cocalar, ca oricare alta care respecta modelul ala de "metinar" si "cauntar straicar".Nu te mai baga in fiecare topic de "Bine ati venit". Cei care scriu asa probabil ca respecta modelul pus aici. https://rstforums.com/forum/28420-interviu-bine-ati-venit.rstDaca tot ti-am dat link-ul citeste si tu si ai sa imi dai dreptate. Quote
code0110 Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 Nenea,nu cred ca esti in masura sa ma critici pe mine de la primul topic,avand in vedere ca nu ma cunosti deloc.Pe viitor eu zic sa iti iei o bere si sa astepti sa vezi ce are omul in cap. Quote
HiDinjection Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Bun venit! OFF: Nu va mai prezentati dupa MODEL!!! Quote
eXs Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 ON : bine ai venit sper sa fii de folos comunitatiiOFF : putaei sa faci cateva fraze cu descrierea ta si cunostintele tale ! Quote
EAdrian Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Bun venit! OFF: Nu va mai prezentati dupa MODEL!!!Dac? doar atât îi duce capul... Quote
HiDinjection Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Modelul ala nu a fost pus degeaba..Nu nu, a fost pus sa ne oftice pe toti! Quote
d4rkm4nx99 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Nenea,nu cred ca esti in masura sa ma critici pe mine de la primul topic,avand in vedere ca nu ma cunosti deloc.Pe viitor eu zic sa iti iei o bere si sa astepti sa vezi ce are omul in cap.stai linisit ca Matt e prost fara masura asa face cu toata lumea .. injura isi bate joc, ma mira faptul ca nu te-a injurat. Quote
Stfean_Iordache Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 stai linisit ca Matt e prost fara masura asa face cu toata lumea .. injura isi bate joc, ma mira faptul ca nu te-a injurat.tu realizezi ca el ( code) nu vorbea de matt , ci de cel ce a postat inaintea lui.... Quote
Matt Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 stai linisit ca Matt e prost fara masura asa face cu toata lumea .. injura isi bate joc, ma mira faptul ca nu te-a injurat.Darkjmenar te rog sa te abtii de la a mai face comentarii asupra mea.Ai demonstrat cat esti de idiot.Nu iti ajunge? Pentru off-topic ai sectiune speciala , nu mai cauta anturaj cu mine ca n-am chef sa raspund la toti ratatii. Quote
d4rkm4nx99 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Darkjmenar te rog sa te abtii de la a mai face comentarii asupra mea.Ai demonstrat cat esti de idiot.Nu iti ajunge? Pentru off-topic ai sectiune speciala , nu mai cauta anturaj cu mine ca n-am chef sa raspund la toti ratatii.Ba Ponta pe forumul asta stii doar sa dai copy paste si sa injuri lumea! ca tine am cu ziua la sapa! sunt satul peste cap, o sa ma tin de capu tau ca ai prea mult tupeu si iti bati joc de lume fara rost. Quote
Matt Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Ba Ponta pe forumul asta stii doar sa dai copy paste si sa injuri lumea! ca tine am cu ziua la sapa! sunt satul peste cap, o sa ma tin de capu tau ca ai prea mult tupeu si iti bati joc de lume fara rost."ca tine am cu ziua la sapa" Asta ti-o poti pune la semnatura sa nu o repeti mereu.. Apoi daca tot vrei sa tii ceva tine-ma de pula. Quote
tedeus Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Nenea,nu cred ca esti in masura sa ma critici pe mine de la primul topic,avand in vedere ca nu ma cunosti deloc.Pe viitor eu zic sa iti iei o bere si sa astepti sa vezi ce are omul in cap.On topic: salut!Off topic: @BLODAS666 ce ti-a spart mufa . Elegant, cu bun simt si corect scris in limba romana. Asa da, parca sa ne tot placa. Quote
d4rkm4nx99 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 (edited) "ca tine am cu ziua la sapa" Asta ti-o poti pune la semnatura sa nu o repeti mereu.. Apoi daca tot vrei sa tii ceva tine-ma de pula. sa te tina ma-ta cand imi suge pula )ba boschetarule nu te pun cu mine ca iti faci reclama proasta stai in banca ta prostule si invata sa comunici. Edited July 4, 2013 by d4rkm4nx99 Quote
zeusandreo Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Ati facut cam mult off-topic. Gata cu injuraturile. Si asta e daca n-a avut omul si el putin imaginatie ...a facut cu modelul. Bun venit oricum... Quote