AnDrEi3008 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Zilele acestea s-a lansat cel mai scump site conceput vreodat? în Romania, un Ferrari al internetului românesc. Sau vreo 30 de Ferrari-uri de fapt: portaleromania.ro. A costat 8 milioane de euro (inclusiv TVA).Tot articolul: adev.ro/n09x5mCe parere aveti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) cum coaie 8 milioane de euro??? ??tia sunt retarda?i r?u de tot...?sta e cod de 8 milioane de euro ??ce întâlnim pe linia 757 ... ? ?i asta am g?sit a?a la prima vedere...LE: le era lene s? modifice CSS-ul... dafaq.jQuery(document).ready(function($) { $('.ContinutArticol span').removeAttr('style'); $('.ContinutArticol span').removeAttr('class'); $('.ContinutArticol font').removeAttr('size'); $('.ContinutArticol font').removeAttr('face'); $('.ContinutArticol font').removeAttr('class'); $('.ContinutArticol font').removeAttr('size'); $('.ContinutArticol p').removeAttr('style'); $('.ContinutArticol p').removeAttr('class'); $('.ContinutArticol a').removeAttr('style'); $('.ContinutArticol a').attr('target','_blank'); $('.ContinutArticol b').removeAttr('style'); });jQuery e importat de vreo 3 ori.. (site de 8 MILIOANE de euro)http://portaleromania.ro/wps/jsp/IncaUNA.jsp PS. s?-mi bag p--- în e-românia. Edited February 2, 2014 by EAdrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Daca mita a costat cateva milioane, voi cat ati vrea sa coste site-ul? De undeva trebuie sa recupereze si ei banii Edited February 2, 2014 by eusimplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Spalare de bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Omu de rand nu stie ce e ala php, html si mai stiu eu ce. Omu de rand o sa zica "Da ba merita" deci degeaba ne batem noi capul cu ei pe aici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Asta e Wordpress cumva Ceva ciudat:http://portaleromania.ro/wps/portal/Eromania/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_hAAwNfSydDRwP_UGMzA0_XUEtv4-AQYwMDA_1wkA6zeAMcwNFA388jPzdVvyA7rxwA-YBK0g!!/dl3/d3/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/ero1/Eromania/Judete/Articole&auth=SubdomeniuParticipare&categ=%27%20or%201=1%20--%20xDaca trimiti de multe ori requestul [gen CTRL+R], uneori scuipa alt IP si nu al meu, gen:ID: 20000010Client IP: 5.14.95.111Am mai prins cateva109.96.1.0 - Romania66.249.78.13 - Googlebot <-----79.117.211.48 - Romania, prin Craiova85.17.131.209 - Olanda@EAdrian- am realizat si eu ca e WebSphere, am Googleit dupa "portalSearchBar.jsp" Edited February 2, 2014 by Hertz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) @Hertz - Nu este WP, este WebSphere...dar este de c?cat.http://portaleromania.ro/wps/themes/html/css/core.css/* Copyright IBM Corp. 2001, 2008 *//*This CSS was built on April 9 2009. (version: OneUI-2.0_beta2_20090409-1018)*/vezi mai multe aici Edited February 2, 2014 by EAdrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrreboot Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 WTF is this?link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ...Stim in ce sa investim $ , si stim cate vile ridicam de pe urma lor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) e-Romania Frumos, acum stiu totul despre sectorul 5 ) In p**a mea, si pe wiki sunt mai multe detali!!! Jeg de site, si vb Oust, spalare de bani!Num?r vizitatori: 23796 Utilizatori înrola?i: 165Inrolati ))) in armata Edited February 2, 2014 by cosminkent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Sunt curios cat platesc/luna (hosting, mentenanta si SEO daca e cazul) si cum se fac astea, ca site-ul e facut in mare scarba.// Oricum banuiesc ca in banii astia nu a intrat doar siteu' Edited February 2, 2014 by Cril Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghiciro Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 mai bine nu vedeam topicul.imi stricarati seara si de cand platesc taxe si impozite. nu ca as avea vreo treaba, dar in banii aia e inclus si un audit extern de securitate sau si-l fac tot ei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) " Error 500: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException ""com.ibm.wps.um.exceptions.impl.SchemaViolationExceptionImpl: com.ibm.portal.puma.SchemaViolationException: EJPSG0031E: The size of attribute uid at ' is too short. 1 characters have been set, but 3 are defined as minimum. "8 milioane de euro si tot da erori Calcul simplu, pensia unui batran amarat e 800 lei, cu 8 mil eur = 35.985.640, se plateau pensiile a 50.000 batrani . sau se putea contrui un spital, o scoala, sa dea premii olimpicilor, orice inafara sa ii fure ei, javre! Edited February 2, 2014 by FarSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghiciro Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 nu... 8 milioane de euro, nu te agita atata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Si totusi avand in vedere ca ANAF a dat 2 milioane de euro pe o sigla de cacat... Inseamna ca targetez eu clientii gresiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 7,99 mil au luat ei si 1000 eur i-au dat unuia sa le completeze alea p'acolo ...si gata .E normal sa arate asa ,ala 1000 a luat , de 1000 a facut treaba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Iti facea unul de pe fiverr cu 5$ un site mult ma frumos ca asta:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 8 milioane ? si oamenii mor de foame trist ca la noi asa se intampla , se spala bani incontinuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 8 milioane aruncate degeaba pentru pot fi facute praf de un hacker in secunda doi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oacki Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 e bine ca au pus iconita de facebook acolo dar nu au mai avut timp sa faca profil, nu era incus in banii aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mah_one Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Asta e Wordpress cumva Ceva ciudat:http://portaleromania.ro/wps/portal/Eromania/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_hAAwNfSydDRwP_UGMzA0_XUEtv4-AQYwMDA_1wkA6zeAMcwNFA388jPzdVvyA7rxwA-YBK0g!!/dl3/d3/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/ero1/Eromania/Judete/Articole&auth=SubdomeniuParticipare&categ=%27%20or%201=1%20--%20xChiar nu recunosti un IBM WebSphere? /!ut/asdklajdaslkjdlaksjdlaksdjlakdsjlakdsjDaca trimiti de multe ori requestul [gen CTRL+R], uneori scuipa alt IP si nu al meu, gen:ID: 20000010Client IP: 5.14.95.111Hmmmm, e cam ciudata faza asta. Multumesc ca mi-ai zis (nu are legatura cu site-ul ala, chestia aia e o eroare de la un produs care l-am folosit si vreau sa vad ce s-a intamplat, poate apare in anumite circumstante....) Edited February 2, 2014 by mah_one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubaka Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Site-ul acela nu va face 8 milioane de euro nici în 8 milioane de ani. Nu-i f?cut nimic cu sim? de r?spundere, nimic serios, lips? toal? de profesonalism. 8 milioane de euro se puteau investi în ceva mai folositor... nici nu v?d rostul acestui site, ce informa?ii sunt acolo, le g?sim ?i pe Wikipedia, chiar mai complexe. Ar fi cazul s? lu?m m?suri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ar trebui facuta o lista cu cate buguri grave si vulnerabilitati are site-ul, si sa fie facut un reportaj la stiri, sapat si aflat unde s au dus defapt banii . Atatia bani puteau fi investiti intr o infrastructura mult mai buna a anumitor proiecte / retele etc. Programe introduse in facultati etc... Tara de cacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ar trebui dat deface sa vada in ce au bagat "8 milioane de euro" Mai mare rusinea, mi-e scarba din ce in ce mai mult de tara asta, si nu de tara cat imi e scarba de conducere, si de populatia ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted February 2, 2014 Active Members Report Share Posted February 2, 2014 Asta cu luatul masurilor mi se pare ca deja luati la misto cateva zeci de mii de oameni, aceia care au iesit in strada in ianuarie.Mai mult de jumatate de aici o sa participati decat la revolutii online, ca si mine de altfel. Nu mai vorbiti de masuri. In Ucraina sunt cateva milioane de oameni in strada. MILIOANE. D-abia dupa 3 luni s-a vazut diferenta. In Romania nu vor iesi milioane de oameni in strada nici daca se dau tigai gratis. In Romania niciodata nu a facut nimic populatia. Daca voi inca mai credeti ca revolutia din 89' a fost facuta de romani inseamna ca v-ati uitat numai la Antena3.Si apropo de site, sunt zeci de astfel de "proiecte" in care s-au spalat bani. Zeci de care presa nu stie, noi nu stim, multi nu stiu.BTW: Romania a fost pana ieri singura tara din Europa care avea presedinte cu imunitate pe viata. Asta ca sa va faceti o idee despre "ar trebui facut ceva". Link to comment Share on other sites More sharing options...