Jump to content
administration

Razboiul rece 2014

Recommended Posts

Ar trebui cei care nu doresc un razboi la granita sa mearga in fata ambasadei Rusiei din Romania si sa protesteze impotriva macar 1 ora cat sa vada presa..., vin si eu si inca 8 persoane cu 4 baxuri de JB si tigari.

De ce dracu mai tinem o ambasada ruseasca in Bucuresti???Au macar site?

mai este si vorba : orice generatie noua prinde macar un razboi mare sau un cutremur... noi ce suntem scutiti de asta, au mai trecut si altii prin asa ceva...

Edited by administration
Link to comment
Share on other sites

@administration

ori esti prost, ori te faci! de ce sa protestam? nu ti se pare normal reactia rusilor? e ca la joaca pe maidan in fata blocului, cine au inceput primii? nu ai si tu asa o satisfactie cand vezi alb pe negru impotenta uniunii europene de a avea o politica externa clara. nu tie limpede faptul ca parintii tai si tu o duci asa rau pentru ca germanii / francezii sa o duca mai bine?

vrei sa te f*ta sua in mod reptat in c*r pentru niste idealuri gen democratie?

p.s:cum crezi tu ca se rezolva crizele economice?

Edited by j1ll2013
Link to comment
Share on other sites

Ce sunteti asa tantalai ma? Va doriti razboi? Bag pula... decat sa fie razboi prefer sa mai tina criza inca 10-15 ani.

Daca o sa fie razboi si noi o sa fim atacati... sa vedeti ce va fut eu in gura p-astia care ati cobit.

In pula mea, voi nu stiti ce inseamna razboi, cacat, va ganditi doar ce o sa fie dupa, ca o sa mearga economia, s.a.m.d, dar sunt mor milioane de oameni pentru niste cacaturi de oameni care nu se pot intelege.

Link to comment
Share on other sites

Au fost mitinguri anti taxe. Rezultatul a fost zero.

Au fost mitinguri anti guvern. Rezultatul a fost zero.

Lasa sa vina razboiul, il astept demult. Vreau sa trag pe roata niste politicieni.

Rezulatul e 0 pentru ca :

Un singur protest adevarat a fost si in Romania in ultimii 20 ani .. si atunci "a deminionat" Boc. Pacat ca dupa 3 zile lumea s-a plictisit..

Acum: Protestul la ambasada rusiei ar genera doar o stire de cacat cu rezultate 0... Daca e cineva interesat, sa sune la ceva televiziune intai si sa spuna "am 40 de oameni, daca platiti pe fiecare cu 10lei, mergem sa protestam 2 ora la ambasada rusiei si aveti si voi o stire in exclusivitate."

Rusia va invada Crimeea si poate tot E Ucrainei. Iar NATO va fi cea mai bleaga alianta din lume daca nu v-a interveni.

In cazul in care NATO nu intervine in max 5 zile sa stopeze inaintarea Rusiei si sa consolideze frontiera, Romania ar trebui sa paraseasca NATO si sa-si porneasca un program nuclear / o armata mai mare.

@j1ll2013 Gandeste-te ca ideeile astea iti sunt introduse in cap de Rusia(prin comunism)(URSS). Esti un mare prost daca nu sustii globalizarea, franta, germania, UE. Gandeste-te doar cine a ajutat la reintregirea romaniei (Transilvania).. Rusia?, cea care ne-a furat Basarabia si Bucovina? Cea care ne-a tras tepe in WWI si WWII?

Link to comment
Share on other sites

Rusilor le-a cam ajuns cu expansiunea UE si NATO si rachete tot mai aproape de granitele lor. Conflictul din Ucraina nu-s chiar 100% convins ca a izbucnit din propria initiativa a ucrainienilor (dupa cum nici cel din 89 nu prea pare sa fi fost o revolutie originala ci mai degraba lovitura de stat) si rusia s-ar trezi cu baze americane si mai aproape de ei. Nu iau apararea rusiei dar stiu sigur ca daca UE si americanii stateau dracu pe curul lor si isi vedeau de treaba, nu se ajungea aici. Mai trist e ca in loc sa le-o dea americanilor in moaca, ne-o luam tot noi in freza iar imputitii aia lacomi stau si isi rad in barba de acolo de acasa.

Edit. Nu stiu de ce ii manca in kur pe romani sa se implice in situatia ucrainei si sa trimita smurdu acolo. Nu-s instare sa asigure servicii de calitate in tara noastra si ei umbla aiurea pe la vecini.

Edited by Graphik
Link to comment
Share on other sites

e 'murica bagata in chestia asta cu kiev si rusia pana in gat, e planificata ca la carte cred de foarte mult timp de cineva acolo sus si asta cu crimeea e un pretext perfect de a sari ca o virgina si tipa la restul europei ca ce de porc e rusia, sunt experti in a zgandara cacatu, parerea mea ca rusia procedeaza corect

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nu-i destul ca ne-au tras-o rusii cu tezaurul national, voi ii mai si sustineti?

Io zic ca poti sa-ti bagi duda in tezaur. Crezi ca se merita sa te iei de guler cu rusii pt un tezaur ?

Tu stii ce inseamna 93,4 tone de aur ba? Sunt cam 3 miliarde de euro. Nu se merita sa te iei de guler cu ei pentru ceva ce e al tau de drept?

Sa nu mai vorbim despre restul operelor de arta..

Edited by Kay97
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Situatia este foarte critica, nu este de glumit, ar fi interesant sa vedem pozitia Romanie, care in acest moment nu este nimic clar.

Nimeni nu are coaie, sa iasa si sa critice in mod direct rusia, imi aminteste de tovarasul, care a avut acel discurs din 1968

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

De 2-3 zile, Rusia continua sa trimita trupe in Ucraina. De 2-3 zile, Ucraine ii ameninta ca daca nu se opresc, o sa se ajunga la razboi.

Pe cat facem pariu ca aceleasi lucruri o sa le auzim inca 1 saptamana pana cand Ucraina va decide sa faca ceva?

Link to comment
Share on other sites

Elohim@ ucraina nu are armata, sta chiar mai prost la acest capitol ca noi, tehnica foarte veche. Ucraina spera ca cei care i-au bagat in rahat sa-i scoata, dar nu vad nimic concret din partea lor, cred ca jocurile sunt facute si vom asista la destramarea ucrainei, dar este romania pregatita sa anexeze buceagul si bucovina?

Este acelasi scenariu ca in 2008 in georgia, dar atunci a avut coaie nicolas sarcozi, fostul presedinte al frantei a mers in rusia pentru o discutie cu putin, dar atat nato, ono, eu vad ca bufleaza in pula ii doare, fiecare isi are jocurile sale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...