eesorin Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 (edited) am nevoie de una,doua,trei,zece idei cum sa fac pana sambata 150 de euro,incepand de la 0..:-/ orice sfaturi sunt binevenite precizez ca nu prea ma pricep mai la nimic.. Edited March 18, 2014 by eesorin Quote
H3xoR Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 am nevoie de una,doua,trei,zece ideii cum sa fac pana sambata 150 de euro,incepand de la 0..:-/ sunt bune orice sfaturi;e?ti fat?? Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 e?ti fat??ee draci...pica varianta cu videochatul sau e-whoring-ul..merge din ce in mai prost Quote
behave Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Se castiga foarte bine din tamplarie: Stai la colt si dai la tampla! Quote
Active Members SynTAX Posted March 18, 2014 Active Members Report Posted March 18, 2014 hhhahahaahahahah Quote
Silviu Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Te imprumuti. Lucrezi cu ziua, dar nu faci atat in mod legal niciodata. Quote
SticKyWoX Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Amaneteaza, vinde ceva. Alta solutie nu am pentru tine. Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 Blackhat marketing (inveti pentesting pana sambata, spargi 2-3 site-uri si iti scoti 200-1000 euro).suna bine..ma poti ajuta cu mai multe detaliiç? ma poti invata? Quote
Active Members MrGrj Posted March 18, 2014 Active Members Report Posted March 18, 2014 @Reckon, oferi cursuri practice si pe moca ? Adica nu moca, ci cu satisfactia ca ai un 'elev' eminent. Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 Da, hire me (inchiriaza-ma), daca esti dispus sa platesti te invat ce doresti tu.(Sa nu mai zica em ca nu am clienti)Iti dai seama c? a? fi dispus sa platesc pt ce m-ai putea înva?a,dar acum chiar nu dispun d nici o lovea... Quote
daatdraqq Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Pentru ce iti trebuiesc cei 150 EUR ? Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 pentru o datorie..iar sambata este termenul limita.. Quote
Active Members SynTAX Posted March 18, 2014 Active Members Report Posted March 18, 2014 Si de ce crezi ca e mai bine sa muncesti pana sambata cu riscul sa nu strangi banii si sa fii si batut? Mai bine iei bataie si lenevesti pana sambata. Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 (edited) nu-mi place sa fiu tigan..de ce sa fac asta cuiva care ma ajutat cand am avut nevoie..chiar vreau sa fac ceva sa strang banii dar nu stiu ce..e jale mare... Edited March 18, 2014 by eesorin Quote
zat Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Mama si tata = ei sunt baza.Nu te ajuta nimeni... doar ei sunt langa tine la greu si la bine Quote
p3tru Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 M-am logat doar ca dau like la ceea ce ai scris, + adaug, un prieten adevarat, nu astia care bei tu intr-un weekend si gata ti-e prieten, daca nu ai, apeleaza la cine ai in viata In curand presimt ca si pe mine ma asteapta vreo plata de vreo 3/4 mii lei, dar macar pana atunci, am timp sa-i culeg, inmultesc. Mama si tata = ei sunt baza.Nu te ajuta nimeni... doar ei sunt langa tine la greu si la bine Quote
Graphik Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Vinte-ti telefonu, calculatorul, spala masini, imparte ziare, instaleaza windows uri etc. Quote
mannnu Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Munca vere,ai impresia ca o sa iti dea cineva de pomana ?! )) Quote
daatdraqq Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 nu-mi place sa fiu tigan..de ce sa fac asta cuiva care ma ajutat cand am avut nevoie..chiar vreau sa fac ceva sa strang banii dar nu stiu ce..e jale mare...Cand iei bani cu imprumut trebuie sa te bazezi pe ceva ca sa-i poti inapoia . Cel mai rau lucru pentru viitorul tau este sa gandesti ca poti da teapa sau ca poti imprumuta bani ca ....vezi tu de unde ii dai inapoi.Niciodata nu faci asa ceva pentru ca ,incet incet ,toti isi vor da seama ca nu esti de incredere si te vor elimina din cercul lor.Cand vei avea cu adevarat nevoie de bani si nu ai de unde sa-i iei o sa-ti para rau ca ai blufat .Daca iti pasa cu adevarat de cel care te-a imprumutat , strangeai cate 10 -20 de lei si pana acum aveai banii sau macar o parte din ei . Pentru ca l-ai considerat fraier , ai asteptat pana in ultimul moment si te-au apucat mustrarile de constiinta acum cand e prea tarziu . In realitate tu acum gandesti asa : "pula mea , daca se intampla vreo minune ..bine , daca nu ...asta e ,ghinionul fraierului ".Si daca ti-as da acum 150 EUR fac pariu ca ai sta pe ganduri daca sa-i dai sau sa-l minti ca n-ai acum si ca-i dai tu luna viitoare. 2 Quote
Pacalici Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 nu-mi place sa fiu tigan..de ce sa fac asta cuiva care ma ajutat cand am avut nevoie..chiar vreau sa fac ceva sa strang banii dar nu stiu ce..e jale mare...Daca nu stii ce sa faci pentru 150euro ar trebui sa iti ridici semne de intrebare serioase pentru viitorul tau. Sper ca esti inca tanar si mai ai timp de gandire. Pana la urma ce sunt 150euro? Un smartfion china, un weekend la munte, o seara intr-un club mai de doamne-ajuta in care bei pana pici. Daca pentru banii astia n-ai gasit raspunsul... pregateste-ti discursul pentru cel caruia ii esti dator. Quote
eesorin Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 Vinte-ti telefonu, calculatorul, spala masini, imparte ziare, instaleaza windows uri etc.a? avea ceva de vanzare dar cred ca e pu?in ilegal Quote
sebywarlord Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Ce ai de vanzare?Avand in vedere ca ai nevoie de bani,poate scot un pret bun Daca e vorba de carding/frauda ,nu posta ca iti iei ban Quote