soarta Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 (edited) Pe un celebru site blackhat,un roman afirma ca SRI poate trece fara probleme de truecrypt,ma gandeam ca folosesc metoda Cold Boot Attacks Cryogenically frozen RAM bypasses all disk encryption methods | ZDNet de aici si spargerea rapida a usii pt a citi ramii sau au gasit alt exploit?Poate confirma cineva care a fost ridicat sau are un "prieten"...? Edited August 28, 2014 by soarta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 spargerea rapida a usii pt a citi ramii Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Alta descoperire senzationistica.In filmele americane de prin anii 90 se citeau benzile magnetice cu raze infrarosii ca sa se descopere inregistrari audio sterse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Exist? keylogger ?i bootloader anti truecrypt ?i dac? vor acces f?r? ca tu s? ?tii, stai lini?tit c? se poate rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Exist? keylogger ?i bootloader anti truecrypt ?i dac? vor acces f?r? ca tu s? ?tii, stai lini?tit c? se poate rezolva. Ne poti da un exemplu sau articol unde este mentionat bootkit anti truecrypt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 http://www.stoned-vienna.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Si daca fisierele le mai ai intr-un Axcrypt + encription si alea .axx le ai intr-un exe de Folder Locker encriptate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Si daca fisierele le mai ai intr-un Axcrypt + encription si alea .axx le ai intr-un exe de Folder Locker encriptate ?Si totul pe un stick, iar stick-ul bagat in racordul flexibil de la scurgerea chiuvetei si legat cu o sfoara ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 TC are backdoor Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 ?i atunci, care crede?i c? e cea mai bun? metod? de criptare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 28, 2014 Moderators Report Share Posted August 28, 2014 Proiectele, nebuniile si pacatele se tin pe dispozitive portabile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 TC are backdoor Poti detalia ?Eu stiu un caz cu un polonez ce a stat vreo 16 luni pe arest si la un moment dat voia sa le zica parola si nu o mai stia.Si aia nu il condamnasera inca din lipsa probelor alora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 TC are backdoor vBulletin are backdoorCe v-a apucat bre ? Te-ai cacat pe munca si banii cheltuiti de baietii astiahttps://opencryptoaudit.org/reports/iSec_Final_Open_Crypto_Audit_Project_TrueCrypt_Security_Assessment.pdfIs TrueCrypt Audited Yet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 TC are backdoor Ce backdoor? Nu de alta, dar m-am uitat prin codul lui tocmai din aceasta privinta si nu am gasit nimic interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 "SRI poate trece de truecrypt fara probleme", deci SRI>NSA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 (edited) vBulletin are backdoorCe v-a apucat bre ? Te-ai cacat pe munca si banii cheltuiti de baietii astiahttps://opencryptoaudit.org/reports/iSec_Final_Open_Crypto_Audit_Project_TrueCrypt_Security_Assessment.pdfIs TrueCrypt Audited Yet?Nu am spus asta c? a?a am visat azi noapte, ci pentru c? ?tiu dintr-o surs? sigur?. Vre?i ceva bun? Folosi?i asta. @hellhacker2: Ei sunt a?a de pro?ti încât s? recunoasc? c? ar putea? Cine ar mai folosi atunci TC? Think differently. Edited August 28, 2014 by Stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Da da SRI poate. Absolut.FBI hackers fail to crack TrueCrypt - Techworld.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Nu am spus asta c? a?a am visat azi noapte, ci pentru c? ?tiu dintr-o surs? sigur?. Vre?i ceva bun? Folosi?i asta.Dac? are backdoor ?i cei de la FBI nu au reu?it s? treac? peste encriptare, cine o face? NSA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Vre?i ceva bun? Folosi?i asta.Nu pare open-source. De ce TrueCrypt care e open-source ar avea backdoor si noi ar trebui sa avem mai multa incredere intr-un program "Enterprise" non-open-source? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy-1337- Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 E vrajeala sa va sperie, nu poate nimic sri-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
administration Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Si TrueCrypt si BitLocker sunt solutii bune si sunt imposibil de decriptat din moment ce cheia se tine pe un stick usb, in acest fel tinand cont ca algoritmul de decriptare este accesibil deoarece este prezent pe calculator se poate descifra doar parola nu si cheia. Folosind brute force pe AES ar dura ani sa decriptezi.Aceste programe garanteaza criptarea dar nu si accesul, din acest motiv trebuie folosite impreuna cu un alt program de criptare(tot cu cheie externa) plus deep freeze ultima versiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4rkm4nx Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 (edited) Cardeala de militian ca sa nu mai folosesca lumea TC pt ca e foarte greu sau imposibil de decriptat. Edited August 28, 2014 by d4rkm4nx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Acus apare unul si ne intreaba : La ce va trebuie atata anonimitate si ce tineti in pc-urile alea ? Ban toti pt frauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulea Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 oameni buni, internetul in urmatorii 20 ani va intra intr-o noua era. o era a descentralizarii. folosind principiile bitcoin, se urmareste sa se descentralizeze fiecare aspect ce tine de it. ce inseamna descentralizare? inseamna sistem peer-to-peer.postasem o stire legata de maidsafe si am cerut niste pareri. nu s-a zis totusi nimic. poate nu ati inteles despre ce e vorba sau poate nu ati dat importanta. va dau mai jos niste videouri. anyway, maidsafe e un sistem peer-to-peer in care se poate comunica liber (fara o baza de date centralizata), toate conversatiile sunt criptate si nu sunt stocate in niciun server, nu vor exista servere care sa fie atacate, nu va exista informatie tinuta intr-un singur loc (orice fel de informatie va fi criptata si maruntita si trimisa in sistem peer-to-peer celorlalte calculatoare din sistem). poti urca poze si informatii personale fara sa stai cu frica ca te spioneaza feisbukul sau mai stiu eu ce alt provider. informatia nu va putea niciodata fi dezvaluita catre terti. va fi anonimitate totala. nu vor exista atacuri ddos. nu vor exista leakuri de informatie. va fi o noua era a internetului si a comunicarii. conceptul centralizare/descentralizare : pe landa maidsafe, mai sunt si alte proiecte in continua dezvoltare care isi propun descentralizarea:storj: descentralizare stocare cloudethereum: descentralizarea circuitului developer aplicatii - consumatoriprecum si Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipascu33 Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Nu pare open-source. De ce TrueCrypt care e open-source ar avea backdoor si noi ar trebui sa avem mai multa incredere intr-un program "Enterprise" non-open-source?Pentru ca asa spune TK on : nu pot trece astia de truecrypt si o dau in diverse Link to comment Share on other sites More sharing options...