dicksi Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 GATA cu AMENZILE pe TRANSPORTUL IN COMUN! A fost realizata aplicatia anti-controlori BocterApp!Gata cu amenzile pe transportul in comun dupa ce o echipa de studenti din Cluj-Napoca a realizat aplicatia BocterApp, prin care orice utilizator de smartphone poate anunta pe ce autobuz, troleibuz sau tramvai se controleaza bilete.Lansarea va avea loc in octombrie, atunci cand Clujul va fi invadat de studenti, acestia fiind targetul echipei care dezvolta BocterApp. Pana la momentul lansarii, cei care vor sa urmareasca evolutia aplicatiei “BocterApp” o pot face creata de cei doi tineri.
Silviu Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Eu cred ca e o idee prosteasca. Ala din autobuz, cu morcovu'-n cur ca ii da amenda, mai sta el sa iti raporteze tie, care stai la o bere la bodega de langa facultate ca a venit controlul peste el. Sa fim seriosi.
gogusan Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 In curand o sa apara si aplicatia sa-ti arate cand sunt fetele pe centura la treaba. GATA_CU_LABA.apk
tjt Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 O chestie asemanatoare e si la mine in oras,doar ca e un grup de facebook in care se anunta unde sunt controlorii si e foarte activ.Eu cred ca o sa aiba succes aplicatia,mai ales printre elevi si studenti,daca reusesti sa ii faci putina reclama.
quadxenon Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Mentalitate de romani. De ce sa nu platesti un serviciu ce trebuie platit ?
eusimplu Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Unde urmaresti evolutia unui app? Pe facebook, nu-i normal?Facebook VCS v1.0-beta-rc
seboo00111 Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Chiar ieri cand imi faceam abonamentul ma gandeam la o chestie de genul... next gen paranormal shit;As folosi asa ceva in vacanta cand nu prea circul cu transportul in comun. O'well...
SticKyWoX Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Ar fi totusi mai bine sa platiti pentru serviciile pe care le folositi. (eu vorbesc)
daatdraqq Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 (edited) Cumparati bilete , oamenii aia cheltuie bani ca sa va transporte pe voi . Daca nu ai bani nici de bilet e grav , faceti ceva cu viata voastra . O sa vina o vreme cand o sa va fie foame si nu o sa existe o aplicatie care sa va potoleasca foamea . Edited September 20, 2014 by daatdraqq
caii Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Asa e romanul, moare de foame dar are iphone-smartfon. Studentii au reducere pe transportul in comun dar prefera sa se imbete ca animalele si sa nu plateasca.
Eddie91 Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 (edited) Asta e cea mai mare porcarie care am vazut-o anul asta,o sa ajungeti pe toate paginile gen asta cum cacat sa faci o asa aplicatie,zici ca traim in Venezuela... Edited September 21, 2014 by Eddie91
coffee Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 (edited) Culmea nesimtirii, sa ai bani de iphone, dar sa n-ai bani de bilet de autobuz.Imi e greata. Dar asa se indobitoceste omul, multi oameni prosti, foarte multi chiar. Cunosc oameni care nu aveau bani de mancare, dar se duceau sa se imprumute ca sa mearga sa bea si sa isi cumpere tigari. Faceti ba imprumut la banca, a aparut iphone 6, vite proaste ! Dar nu cumva sa da-ti un leu pe un amarat de bilet, preferati sa stati cu morcovul in cur.N-au bani nici sa se cace, dar sunt experti la diferentele dintre iphone si android. Fiti experti in a va gestiona cacatul, pentru asta nu aveti nevoie de aplicatie. In ziua de azi e foarte greu sa mai si gandim, e mult mai usor sa ne luam dupa altii. Ii cunosc pe baietii care au facut aplicatia, nu sunt baieti rai, e o idee cu potential, dar nu face nimic bun. Acum si asta e o idee relativa, ca indiferent de ce faci, tot exista oameni prosti. Asa ca de ce sa nu exploatezi potentialul ?Insa pentru restul care nu sunteti inca foarte prosti, cumparati-va dracu bilet ! Edited September 21, 2014 by coffee
d4rkm4nx Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Mai bine se chinuiau sa faca o aplicatie pentru trafic gen waze , anti-militieni, acolo este durerea ca se abuzeaza cu amenzile.
Gio33 Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Nu o sa tina fiindca cei care au abonament probabil au mereu si o sa i doara in cur sa raporteze ei pe aplicatie ca e control, iar cei fara bilet n-o sa stie cum sa coboare mai repede.
Play4Fun01 Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Lansarea va avea loc in octombrie, atunci cand Clujul va fi invadat de studenti, acestia fiind targetul echipei care dezvolta BocterApp.Are rost sa zic ca studentii de la majoritatea Universitatilor au abonament GRATUIT pe 2 linii? Daca nu, macar pe o linie. Prin gratuit ma refer ca plateste 50% Universitatea, si 50% Consiliul Local...sau ceva de genul asta. Si daca nu ma insel au primit si elevii abonamente gratuite acum.PS: Din partea mea sa o suga cei care au facut atat aplicatia, cat si grupul acela de pe facebook legat de controlorii din Cluj. Din cauza lor au inceput toti mucosii fara viitor sa fie hateri si sa aiba impresia ca e un drept de-al lor sa circule cu autobuzul. Si bineinteles, sa o faca fara sa plateasca bilet. Si bineinteles, daca sunt prinsi tot ei sa faca gura. Datorita scursurilor astora au ajuns controlorii sa fie huiduiti, scuipati, si chiar batuti. (gasiti prin ziare mai multe informatii).
JaneM Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Are rost sa zic ca studentii de la majoritatea Universitatilor au abonament GRATUIT pe 2 linii? Daca nu, macar pe o linie. Prin gratuit ma refer ca plateste 50% Universitatea, si 50% Consiliul Local...sau ceva de genul asta. Si daca nu ma insel au primit si elevii abonamente gratuite acum.PS: Din partea mea sa o suga cei care au facut atat aplicatia, cat si grupul acela de pe facebook legat de controlorii din Cluj. Din cauza lor au inceput toti mucosii fara viitor sa fie hateri si sa aiba impresia ca e un drept de-al lor sa circule cu autobuzul. Si bineinteles, sa o faca fara sa plateasca bilet. Si bineinteles, daca sunt prinsi tot ei sa faca gura. Datorita scursurilor astora au ajuns controlorii sa fie huiduiti, scuipati, si chiar batuti. (gasiti prin ziare mai multe informatii).Acum hai sa nu aparam controlorii ca nu e ok.
Play4Fun01 Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Acum hai sa nu aparam controlorii ca nu e ok.Stii de ce ii apar? Pentru ca doar isi fac meseria. La fel cum ti-o faci tu, cum o face prietena/sotia ta, cum o fac parintii tai. Daca nu au si ei mai multa scoala sau alte cunostinte, si sunt controlori, nu inseamna ca trebuie batuti de niste mucosi care vor sa se dea mari. Spun unii ca ei (controlorii) nu vorbesc frumos. Pai bineinteles ca nu vorbesc frumos cand cate unul incepe sa ii injure sau sa se creada smecher, dupa ce a fost prins fara bilet. Hai sa vin eu la locul tau de munca si sa incep sa ma iau de tine, si sa-ti zic ca nu-ti faci bine treaba. Iti convine oare?PS: Nu, nu am prieteni/rude care sunt controlori.PS 2: Nu vreau sa mai continuam aici discutia pro-contra controlori, daca nu va e cu suparare.PS 3: Parere personala: aplicatia e o mizerie. De ce? Pentru ca ii indeamna pe romanii necivilizati sa fie si mai necivilizati, ceea ce nu mi se pare ok. In loc sa incercam sa ii educam, uite ce ajungem sa facem.
dicksi Posted September 21, 2014 Author Report Posted September 21, 2014 deja li s-a furat ideea BocterMap
aelius Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 ROMANI - ne meritam soarta. Sa puna mana pe munca si sa lase in cacat hotia.Thread closed, ca mi-e scarba deja