Reebock Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Salutari, scurtez toata povestea... Am la RST Market un topic, Cumpar Telefoane, acest user, filatdegarda, mi-a trimis mesaj privat cum, ca are un S2 codat pe Vodafone UK si cat ii ofer pe el, ne-am inteles la 130 RON, mi-a trimis coletul dupa o saptamana, m-a sunat dupa alte cateva zile ca a ajuns coletul in alta parte din greseala lui, i-am zis sa il repuna pe adresa mea.. bun a ajuns, dar numele meu este ..... Norbert la destinatar este Robert (numele de familie este corect), Localitatea Girisul de Jos ... eu am casa in Girisul de Cris... si in colet am NUCI, la propriu, nu telefon! Am toate datele expeditorului, nume: Cheta Cosmin Constantin, am si CNP-ul, Strada Bradului nr, sc, si apartament.. Mun. Bacau, Jud. Bacau...Dar am si o nelamurire, nu e numele meu corect, nu este localitatea in care am spus sa fie trimis coletul, cum naiba am putut sa il ridic? Se poate face ceva in cazul asta cu cei de la posta? Nu am nevoie sa imi recuperez banii, dar altii nu au ce manca si vine un jegos dinasta si iti da teapa pentru 130 LEI, sa ii folosesti cumparand medicamente pentru ma-ta, oricum jegosule te prind! Miroase coletul a TIGAN borat!Mai jos aveti poze cu coletul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
synkron Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 inselaciune !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ca idee, kilogramu de nuci e 60-70 ron, deci omul tie dator doar cu 60 ron acuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby4kill Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Daca ai datele lui, da-l in gat ca face trafic cu nuci.Edit:http://i.imgur.com/J2pEhbY.jpg Edited November 6, 2014 by Roby4kill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Te duci la diriginta de la posta si ii explici situatia:Tu asteptai un colet pe <nume real> , <adresa reala>, de la un vanzator de pe internet.A fost primit un colet pe <nume fals>,<adresa falsa> care totusi ti-a fost livrat, tu nu ai vazut acestea decat dupa ce ai deschis coletul si ai constatat ca produsul nu era cel comandat.Ii explici ca vei depune plangere si la politie pentru inselaciune.Teoretic vina este comuna dar mai mult a ta (nici nu cred ca e vreo lege clara care sa zica ce se intampla in cazu asta).Faci plangere la politie pentru inselaciune si angajatul de la posta care ti-a dat coletul desi nu erau datele tale de contact pe el, poate fi bagat la complicitate in inselaciune.Este cu dus si intors, si posibil ca politistii sa faca "PFFF ), ce fraier". Poti sa incerci totusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erase Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Sa spui mersi ca n-ai primit cojile.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quantum Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Romania: vesnic surprinzatoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted November 6, 2014 Author Report Share Posted November 6, 2014 Nu am timp sa merg pe la politie si mai stiu eu ce.. ii voi face o vizita personal.Sa vina sa zica daca are ceva de spus... Daca nu, sa vina Aelius Tex sa ii dea cu barda in cap! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganav Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Sa vedem ce are @filatdegarda de spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Sa vedem ce are @filatdegarda de spus.Ce sa mai spuna ? Ca i-a mai ramas un kil de nuci si ca i-l trimite imediat daca se linisteste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Sa vedem ce are @filatdegarda de spus.Ce sa zica , Log Out Forum . 130 Ron iese cu 2-4 pizde in oras , le scoate la o shaworma si face alt user ca sa mai dea o alta tzapa " ..// wey 130 ron , fuck off te-ai muncit si sa cureti nucile , care alea le puneai pe OLX sau eBay si scoteai mai multi $ .. d$ck head ce esti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Daca ti-a dat un kilogram ti-ai luat teapa doar cu vreo 50 de lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hater Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 fara caterinca dar nucile arata bine! fac foarte bine la sanatate! pace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) De cand nu se mai poarta cartofii ?Oricum omul e filat de garda din tata in fiu,filatdegarda cred e numele sau de familie.El e om de-a lui #puiemontaPentru mai multe detalii vezi asta Edited November 7, 2014 by Eddie91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Hai bre, e o gluma asta ? )) hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Nu este nicio gluma, vorbesc foarte serios... Dar e amuzanta patania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nu este nicio gluma, vorbesc foarte serios... Dar e amuzanta patania...Vezi ca pana ca si tie ti se pare amuzanta situatia ? Mai ai oleaca si-i dai si-o bere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 @filatdegarda serios coaie nuci? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 @Che, nu mi se pare neaparat amuzanta in totalitate, totusi sunt banii mei, muncesc pentru bani, nu fur, nu dau in cap nimanui, dar nici nu o sa stau acuma sa plang sau sa cad in depresie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) @filatdegarda. Edited November 7, 2014 by nSnoopy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Oricum nu voi folosii nucile alea la ceva, miros a tigan.Nu raspunde gunoiul...datii ban si inchideti topicul, oricum isi va face alt cont..0747794435 numarul jegosului, in caz ca vrea careva sa ii futa cateva zeci de sms-uri.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Umbla o vorba cand eram mic cand vroiai sa cumperi ceva si nu aveai cu ce spuneai: " Iti dau un ou moale si un sac cu nuci " nu credeam ca o sa vad vreodata o tranzactie pe un sac cu nuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filatdegarda Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) a Edited November 7, 2014 by filatdegarda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Serios, aici cred ca e o problema la posta, daca zici ca nici nu era pe numele tau. Cand un om iti da teapa, nu iti trimite ceva de 50% din valoarea produsului , wtf )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Nu cred.. numele meu e Norbert pe foaie era Robert, dar numele de familie corect... deci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...