v3ctor Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 http://the-lucifer-principle.blogspot.com/Bai hackerilor voi ce sunteti credinciosi,atei sau satanisti? Quote
Vlachs Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ateu , imi place la nebunie semnatura ta Quote
Nytro Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Eu sunt ateu , dar asa viata nu are nici un farmec : nu tu Craciun, nu tu Paste, nu tu zile onomastice , ca sa nu mai spun de inmormantari ... Nu cred in Doamne Doamne dar voi continua sa celebrez aceste sarbatori . Quote
Vlachs Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 poi si eu celebrez sarbatorile , de fapt pt mine e un prilej de a sta cu prietenii si familia , nu celebrez sarbatoarea ci ce am spus Quote
kafka Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 am citit cateva chestii de pe blog:dc spui cand eram crestin? p.s:nu sunt nici pro religie nici contra Quote
Guest Praetorian Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Eu sunt crestin...Cate odata imi aduc aminte o intrebare care ne-o punea profu de religie si ma intreb care sunt din ele :"Voi sunteti crestini sau cretini?" Quote
N-W-A Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Crestin.Sunt botezat in rit ortodox,dar conceptiile mele sunt total diferite.Eu nu vad niciun avantaj in ateism.Mai bine crezi si nu exista,decat sa nu crezi,si sa existe Quote
sakdat Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ateu. Si acu fara suparare , semnatura ta erai beat cand ai facut'o ? , sau s'a inventat peste noapte RTS ? Quote
paxnWo Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 take mine : www.satanist.ro . care vrea sa ajute , add paxnwo .le : sloboz , tre sa imi platesc hostingul . Quote
DraPre Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 e o prostie sa nu crezi in nimic atotputernic , sa te limitezi , eu am dumnezeul meu si asta-mi pune ciocanul lui Thor in mana:D Quote
Kestor Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nu raspund, nu dupa ce s-a intamplat data trecuta cand am fost sincer Quote
a13x4nd7u Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Sunt ateu sau nu cred in nicio religie. Quote
CODEX Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Crestin Decat sa cred in Lucifer mai bine nu cred in nimik ...daca nu crezi in D-zeu de ce mai crezi in Lucifer ?E mult de discutat ..n-are rost...Intrebati-l pe nullbyte stie mai bine Quote
paxnWo Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Intrebati-l pe nullbyte stie mai binece sa stie stef ma ? ca se credea satanist doar pentru ca s-a documentat mult si a fost influentat de ceea ce a descoperit ? eu am aproape aceleasi ideologii ca ale lui doar ca eu neg existenta lui satan ca entitate , dar afirm ca exista in mintile bolnave ale oamenilor . Quote
Kestor Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 ce sa stie stef ma ? ca se credea satanist doar pentru ca s-a documentat mult si a fost influentat de ceea ce a descoperit ? eu am aproape aceleasi ideologii ca ale lui doar ca eu neg existenta lui satan ca entitate , dar afirm ca exista in mintile bolnave ale oamenilor .Dar satan E o entitate. Lol. In mintile oamenilor e doar multa prostie. Quote
darkking Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 ateu convins dar...CODEX...de unde stii care-i ala bun si ala rau ? Oricum, discutiile de genul sunt interminabile Quote
CODEX Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 " Oricum, discutiile de genul sunt interminabile "Corect spus... Quote
N-W-A Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 nullbyte a fost foarte bine documentat,a studiat,si a avut tupeul si sa practice ce a invatat,ceea ce trebuie apreciat.Dar a intrat in iluzia oferita de entiatea Satan,si a reusit sa iasa din ea,ceea ce din nou e de apreciat.Eu, de exemplu am studiat/studiez foarte mult domeniul ocultismului si mitologiilor antice,si am ascultat si parerile altora,si am ajuns la concluzia ca tot in dumnezeu imi pot gasii linistea.Multi au trecut la alta religie,pentru ca ei au vazut crestinismul ca o religie falsa,inselatoare si menita sa controleze(ultima chiar asa a fost).Biblia a fost MODIFICATA foarte mult dealungul timpului,in special in timpul lui Constantin cel Mare,si religia a fost folosita ca o unealta de controlare a maselor timp de secole.Acum,cand lumea s-a mai desteptat,pierde din popularitate si credibilitate,dar daca esti cu adevarat crestin,si crezi cu adevarat si te duce minte,o sa observi si iti poti concepe parerea proprie in legatura cu crestinismul. Quote
sakdat Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Bun, as vrea sa stiu si eu ce a practicat nullbyte daca se poate, un blog , un post pe forum ceva , daca a publicat pe undeva . Daca nu il invit pe el la sectiunea Offtopic si sa'mi spuna si mie ceva , caci sunt curios . Quote
CODEX Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Avea blog..si chiar incuraja si pe alti sa il citeasca si etc..Cand si-a dat semama ca totul e cam o prostie.sau ca greseste a sters blogul.. Quote
Nytro Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 "Nu Dumnezeu l-a creat pe om , omul l-a creat pe Dumnezeu.""Dumnezeu e raspunsul la intrebarile la care rationamentul nu poate raspunde." Quote
PetreTerror Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Crestin:) "Cea mai mare minciuna pe care ti-a spus-o Diavolui este ca el si Dumnezeu nu exista,astfel cum tu nu vei crede nici in bine nici in rau..vei face rau...caci e mult mai usor sa faci rau..cand nu crezi in Dumnezeu si cand crezi ca nu vei fi pedepsit pt ceea ce faci !!!"(Parintele Cleopa...)Sa nu ma intelegeti GRESIT...Fiecare crede in ceea ce vrea...dar sa nu crezi in ceva mai presus de toate ...care a creat universul,mi se pare o absurditate:P...Nimic nu este de la sine si nimic nu este intamplator Quote
N-W-A Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 "Satanismul Spiritual" promovat de JoS.O religie ce se bazeaza pe "imbunatatirea abilitatilor parapsihologice,spirituale,si perfectionarea de sine+venerarea lui satan ca creator al lumii,promovator al dragostei,etc.etc."Pe scurt,baietii astia au stat multa vreme sa conceapa chestiile astea,si le-a iesti destul de bine,zic eu.Dar daca stai sa studiezi,o sa observi ca la un momentdat se dau de gol singuri Asa zisa "satanic meditation" nu e nimic mai mult decat Yoga si Meditatia budista,cu niste nume pocite de ei.Magia practicata de ei se bazeaza pe auto-sugestie si Kaotik magik,magie hermetica.Zeii sunt furati din mitologia sumeriana(aici au gandit bine,pentru ca nu se stie mai nimic despre cultura sumeriana) si mitologia engipteana,unde zeii egipteni sunt prezentati ca actualii demoni si zei satanici.Incearca sa exploateze si cea mai mica slabiciune a crestinismului dogmatic clasic,si defapt promoveaza ura,distrugerea,anarhismul,etc.good? Quote
Guest Praetorian Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 "Satanismul Spiritual" promovat de JoS.O religie ce se bazeaza pe "imbunatatirea abilitatilor parapsihologice,spirituale,si perfectionarea de sine+venerarea lui satan ca creator al lumii,promovator al dragostei,etc.etc."Pe scurt,baietii astia au stat multa vreme sa conceapa chestiile astea,si le-a iesti destul de bine,zic eu.Dar daca stai sa studiezi,o sa observi ca la un momentdat se dau de gol singuri Asa zisa "satanic meditation" nu e nimic mai mult decat Yoga si Meditatia budista,cu niste nume pocite de ei.Magia practicata de ei se bazeaza pe auto-sugestie si Kaotik magik,magie hermetica.Zeii sunt furati din mitologia sumeriana(aici au gandit bine,pentru ca nu se stie mai nimic despre cultura sumeriana) si mitologia engipteana,unde zeii egipteni sunt prezentati ca actualii demoni si zei satanici.Incearca sa exploateze si cea mai mica slabiciune a crestinismului dogmatic clasic,si defapt promoveaza ura,distrugerea,anarhismul,etc.good?Nu aveti pe ce sa va pierdeti timpul.Mi se pare cea mai tampita chestie pe care am auzit-o.Lasa-ti prostiile si credeti in Dumnezeu Quote