Emotanu Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Salut, am si eu o mare rugaminte si presupun ca aici poate voi gasi ceea ce cautam nevoie de un virus ce poate omora un calculator chiar si in sensul de a il arde , ce se poate mai periculos deoarece vreau sa omor un calculator in timp fara sa se stie de ce!nu ma prea pricep cu virusii dar presupun ca ati inteles ideeamultumesc! Quote
Emotanu Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 mda , m-am gandit si la overclock dar daca e sa pateasca ceva din cauza overclockului (gen a se arde procesoru sau memoriile) nu se ard atunci cand execut toata treaba .... adica in fata proprietarului? Quote
daatdraqq Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Salut, am si eu o mare rugaminte si presupun ca aici poate voi gasi ceea ce cautam nevoie de un virus ce poate omora un calculator chiar si in sensul de a il arde , ce se poate mai periculos deoarece vreau sa omor un calculator in timp fara sa se stie de ce!nu ma prea pricep cu virusii dar presupun ca ati inteles ideeamultumesc!natural born killers ! Quote
hunter_pass Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Eu ma gandeam daca nu am putea rausi sa facem un virus care sa umble prin bios...asa si-ar face de cap cu calculatorul...dar stim ca nu exista asa ceva... Quote
black_death_c4t Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Eu ma gandeam daca nu am putea rausi sa facem un virus care sa umble prin bios...asa si-ar face de cap cu calculatorul...dar stim ca nu exista asa ceva...Ar scoate bateria si s-ar reseta Quote
valtro Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) Caut virus agresiv Cauta-l.....Da' pina-l gasesti , pune-i un balon cu apa deasupra procului si " uita-l " acolo.....ulterior da-i de lucru compului sa mearga la maxim , si cind se incalzeste balonu , apa iese , si va uda nu numai procu ci si alte componente....dupa asta vezi ce zice proprietaru....daca-ti dã o bere cu toporu , e OK , ti-a reusit virusu :D Edited August 24, 2009 by valtro Quote
adonisslanic Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Asta trebuie pus la Penale Quote
virusz Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 1. ii bagi un rat2. vezi ce placa de baza are3. downloadezi o versiune oficiala a bios-ului pt placa victime-i4. cauti un "tool" de windows care scrie biosul din windows5. modifici bios-ul cu un editor specializat si il scrii (daca poti din win)sanse foarte mici, si6. sarma ghimpata Quote
ronin33dan Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Daca tot vrei sa faci ceva construeste o discketa care sa ia foc in interior, Nu-i prea greu dar trebuie ceva munca si daruire ) Quote
ZeroCold Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Dute la psiholog! (psiholog nu psihiatru ) Quote
curiosul Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Pune o bomba in carcasa daca tot vrei sa distrugi ceva, si fa-o sa se activeze cand e aprins pc... Quote
ripoff Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 CIH stergea biosul daca nu era activata protectia la scriere Quote
mike_vio Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Eu stiam ca a existat un astfel de virus care iti marea rata de refresh la monitor pana il ardea (la LCD-uri si la protectiile actuale din monitoare nu stiu daca ar mai merge). Quote
crs12decoder Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Oare ce-a patzit testul cu broastele Quote
Vlachs Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 YouTube - Agresiv Remix - Ludacris - Satisfaction Quote
WarLord Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Salut, am si eu o mare rugaminte si presupun ca aici poate voi gasi ceea ce cautam nevoie de un virus ce poate omora un calculator chiar si in sensul de a il arde , ce se poate mai periculos deoarece vreau sa omor un calculator in timp fara sa se stie de ce!nu ma prea pricep cu virusii dar presupun ca ati inteles ideeamultumesc! - eu cred ca OP a vazut filmul cu "Live Free or Die Hard" cu hackerii si se gandeste la calculatoare sarind in aer si omorand hackeri. Nici nu stie cum sa-si curete calculatorul (poate???) de virusi, sa instaleze o retea de la A-Z, sau sa configure un firewall, si ii trebuie virusi. Quote
ursus2 Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Te inseli! Ar fi un virus ce ar afecta direct buzunarul propitarului.In princiupiu,daca-mi dai un soft-ist bun sa-i arat calea si locul ce trebuie atacat,vom putea comstrui asa ceva.Este adevarat ca numai o parte din calculatoare,dotate cu anumite componente,vor fi afectate si acelea vor fi si cele mai scumpe. Quote
DarkIceee Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Cauta-l.....Da' pina-l gasesti , pune-i un balon cu apa deasupra procului si " uita-l " acolo.....ulterior da-i de lucru compului sa mearga la maxim , si cind se incalzeste balonu , apa iese , si va uda nu numai procu ci si alte componente....dupa asta vezi ce zice proprietaru....daca-ti dã o bere cu toporu , e OK , ti-a reusit virusu :DCea mai origina idee , votez pt valtro , de ce atata asteptare ?? Balon , apa , procesor la maxim ... ai de viata mea , dai cooler jos de pe procesor scoti procesoru , indoi pinii sau ii rupi si la multi ani ca azim maine e 2011. Quote
Guest blackboy1337. Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 ia un ciocan si fa'l varza ) Quote
octavian2015 Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 era cv virus ce dadea overclock si oprea coolerele..... da nu mai stiu numele Quote
Sok(er) Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Urmeaza pasi1.Mergi frumos la magazin(nu iti baga mana in nas, poartate frumos)2.Iti ei o bricheta(vezi sa nu te arzi)3.Dupa ce ei bircheta mergi la benzinarie si ei banzina intr-o canistra4.Bravooo, ai ajuns acasa. Pana acum te-ai descurcat. Esti baiat destept:))5.Te ei cu calculatorul de mana(de maus)6.Aruncati benizina pe voi7.Va dati foc(cu bircheta)8.Bravoo Concluzie: Am scapat lumea de un virusEnjoy:)) Quote
CyberneticGOD Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Frate Titlul e Demential:))))))))))) Quote