begood Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Sunt curios ce rol joaca faptul ca esti singur la parinti sau ba, in inclinatiile spre blackhat / securitate.nota: in poll nu se va afisa nick-ul vostru. Quote
Fitty Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Am o sora vitrega obeza, asta se pune ?Glumeam. Acum, eu unul nu cred ca are mare importanta asta in inclinatiile spre "black arts". Sunt buni si aia singuri la parinti, si aia care au frati/surori - chiar printre cei mai buni - ex Nytro). In fine, nu e o regula. Quote
SympleBoy22 Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Nu am ... desi mi-as dori un frate dar sa fie de aceiasi varsta cu mine..dar nu se mai poate. Quote
vizitatoru123 Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Sora mai mica, nu mai sunt sperante sa revina pe drumul cel bun (asculta cacaturi de la telenovele, rebelde si nu mai stiu ce ) Quote
Flubber Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ce sa-i faci, nu mai e tineretul ca inainte, nu se mai asculta Patrick Swayze, acum odata cu decesul lui Michael Jackson parca lumea a luat-o razna cu asta, poate nu o fi un lucru rau, dar cu toate astea nu prea mai exista respect (nu ca tine asta neaparat de melodii, ma refer la modul general) Quote
curiosul Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Am un frate si o sora...pana acu 2 ani toata ziua ma certam cu ei..asta e ca-ntre frati...Acuma ii vad doar o data pe luna ca sunt la scoala in alt oras....Sormea: pitzipoanca de messFratemiu: Obsedat de starcraft Quote
ZeroCold Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 brother+sys (ii vad 4-5 ori pe an ...scoala...)@demon: de unde esti ? Quote
MadaLin Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 bro mic de 8 luni eu am 16 io apucat pe astia reproducerea dupa 15 ani Quote
AlStar Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Ce sare lumea pe demon. Dar chiar asa..de unde esti? Eventual daca esti departe de surioara ta, poti sa ne dai locatia ei:D--Je, are sora..mai mica..integrarea in lumea pitipoancelor este iminenta:D Quote
Paul4games Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Singur la parinti ,ai mei plecati in italia (am stat singur 10 ani acum o venit maicamea ,numa prin oras,chefuri ce misto e singur:X:X),am 15 ani Quote
1337 Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Si eu sunt din Suceava. Mi-o dai pe sor-ta ? Quote
andrei.samp Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 frate ? da-mi si mie hi5-ul lui :drool:pt ce? iti trebuie hi5 ? Quote
Moderators Dragos Posted April 4, 2010 Moderators Report Posted April 4, 2010 si eu sunt singur la parinti mai mult timp pentru blackhat stuff Quote
vizitatoru123 Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Da nu cred ca neaparat asta ar conta in white/black hat O_o. Adica poti sa ai frate/sora si sa nu o bagi in seama si iti vezi de treaba, sau poate si ei sunt pasionati si faceti teamwork. Sau ... nefericiti ca in cazul meu sa aveti un frate/sora de o varsta mai scazuta cu o activitate a creierului aproape inexistenta care nu va va lasa sa lucrati. Quote
pyth0n3 Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 (edited) Stau singur fara parinti , nu i-am vazut pe unii de multi ani , am un frate mai mic cu 2 ani jumate , sta cu un parinte Stau singur de cand aveam 16 ani fara sprijinul parintilor Am 22 acum. fac 23 luna viitoare Urasc copiii care stau pe banii parintilor Edited April 4, 2010 by pyth0n3 Quote
Metatron Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Urasc copiii care stau pe banii parintilor Mai bine spus, cei care nu s-ar descurca fara parintii lor! Quote