Jump to content
daatdraqq

Razboi sau doar o zi de marti agitata?

Recommended Posts

cam asta-i. E cam vremea sa trece la alte stagii....

Din cate stiu eu, si cele 2 razboaie mondiale tot in urma sfarsirii unei crize economice au pornit.

Inca ceva, e doar parerea mea, dar cred ca lumea se cam afla in impas. E vremea sa se evolueze. Doar stiti ce inflorire, in tot felul de domenii (in special tehnologic si genetic), a cunoscut lumea in urma celor 2 razboaie mondiale. Un asemenea razboi ar putea sa duca lumea si la distrugere dar si la o evolutie foarte rapida in tot felul de domenii.

Well, we will see. I just hope, they will pick the way of peace :D

Link to comment
Share on other sites

vorba lu' Einstein. "Nu stiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea razboi mondial, dar cu siguranta cel de-al patrulea va fi luptat cu bete si pietre". Oricum sunt de acord cu daatdraqq. Totusi, ma indoiesc ca un conflict intre niste galbejiti va evolua intr-un razboi mondial. Ganditi-va ca si rusii au intrat peste Georgieni si pana la urma s-au calmat spiritele. Cine draq sa se puna cu mama Rusia.. Traim si vedem.. prea multa ambitie prosteasca in lumea asta.

SAU (SF)daca suntem atacati de "ALTII" si ar trebuii sa ne unim ca sa invingem

Daca "ALTII" ar descoperi tehnologia necesara sa calatoreasca cu o viteza atat de mare in spatiu cat sa ajunga la noi, in mod cert au si tehnologia necesara sa ne omoare ca pe insecte. Putem noi sa ne punem si-n cur ca nu facem nimic.

Cea mai mare viteza pe care un aparat creat de om a putut sa o aiba a fost de 72.220 m/s(http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_fastest_speed_achieved_by_a_man-made_object) in conditiile in care cea mai mare viteza posibila este de 300.000.000 m/s. Raportul este de-a dreptul infim. Asa ca nu suntem asa "tari" precum crezi tu si nici daca am fi cea mai unita rasa din univers nu ar fi mare diferenta.

Link to comment
Share on other sites

Pai teoria e ca daca au tehnologia de calatorii prin spatiu sunt cu MII de ani inaintea noastra si ca si-au dat seama ca este o prostie sa se omoare intre ei.

Socul mare ar fii daca ar incepe un razboi....sa stiu ca exista rasa mai tampita ca omu sa se moare intre ei pt. bucati de pamant.

Monkey killing monkey killing monkey.

Over pieces of the ground.

Silly monkeys give them thumbs.

They make a club.

And beat their brother, down.

How they survive so misguided is a mystery.

Link to comment
Share on other sites

daca vine al treilea razboi mondial veniti in Romania...aici nu ne baga nimeni in seama :))

glumeam

pai o sa ne refugiem si noi undeva unde e pace si liniste...noua zeelanda , australia ca astia vad ca sunt pasnici...nu se baga nicaieri, sau polu nord... ce om tampit ar trimite o bomba intr`un iglu :-??

oricum sunteti constienti ca cineva o sa faca p*** mare la alt cineva si o sa inceapa taraboi mare...ce fac mancatorii aia de orez in korea o fac de plictiseala...se pune china peste ei... JOS SEZI ! sa vezi cum dau din coada

Link to comment
Share on other sites

Acuma daca conflictul asta din coreea devine mondial,noi suntem tara membra NATO deci vom fi obligati sa participam cu trupe,logistica etc.Daca chiar asa va fi ma mut frumos intr-o tara neutra ,pentru ca nu am chef sa mor pentru interesele unor cretini!!!

le jidani masoni marinari pitici porno

Edited by ripoff
Link to comment
Share on other sites

Ripoff is right... noi am intrat in NATO ca sa fim aparati de americani, dar asta ne anuleaza independenta de decizie militara. Ideea e ca toata planeta ar avea de suferit in urma unui eventual, ultim razboi mondial fie tari participante la razboi sau neutre. Daca se stabilesc 2 tabere principale rivale si anume SUA si Rusia, cam pa...

Link to comment
Share on other sites

Probabil va iesi un razboi destul de mare daca vor degenera lucrurile.America va sprijini Coreea de Sud,China va sprijini Coreea De Nord(doar sunt comunisti si ei),iar Rusia in cazul unui razboi va fi factorul decisiv.Poate colabora cu SUA daca americanii nu vor ramane prin zona dupa razboi sau se poate alatura statelor comuniste pentru a opri influenta Americii in acea parte a continentului.

Eu asa vad lucrurile:SUA se bate cu China pentru intaietate economica(avand un pretext),Rusia se va implica pentru a nu spori influenta Americii in zona.O sa iasa ceva frumos.

Link to comment
Share on other sites

Baieti .... eu sincer va urez mult noroc. Daca va fi intr-adevar razboi, sigur se va ajunge la unul nuclear. Sa speram ca Romania va fi de partea invingatorilor si poate reusim sa unim Basarabia cu Patria Mama. In orice caz daca lucrurile degenereaza si tara intra in alerta maxima orice cetatean incorporabil o sa fie chemat la datorie, adica sa isi apare tara. O sa jucati counter strike in realitate ;)) . Oricum am ceva pentru voi, un experiment facut de Discovery Channel : "The Colony" este un experiement cu un grup de persoane care supravietuiesc unui eventual virus biologic sau unu razboi nuclear ... orice fel de situatie catastrofala. Acestia trebuie sa se descurce in conditii precare timp de 60 de zile. Merita sa va uitati, il gasiti pe thepiratebay daca nu vreti sa cumparati dvd.

Eu oricum cred ca romanii sunt in stare sa se descurce in orice fel de conditii ...poporul nostru a trecut prin multe, chiar prea multe.

"The Colony" The Colony: The Experiment Begins : Video : Discovery Channel

Link to comment
Share on other sites

^daca traiesti, ai sa unesti ce vrei tu, cu cine vrei tu

In general: Lasati, fratilor, teoria chibritului.Coreea de Nord are nucleare (am eu un feeling).Statele Unite stiu asta.Daca e sa fie cu ceva, astia au sa le dea perversa ca pe targu ocna, in maxim o saptamana se termina tot conflicu (nu-s nebuni sa tina razboi deschis cu o natiune care are bombe nucleare).Eventual, toate tarile vor intelege pericolul, si se vor uni impotriva rumegatorilor din Coreea de N (palmat).Coreea tot tre sa si-o ia in pizda odata, si toti sunt constienti de asta (pula mea, nu o sa-i lasam sa-si faca atat de multe bombe incat sa n-aiba ce face cu ele, si sa mai si imparta umpic).Oricum ar fi, daca ar fi sa lanseze aia din N ceva, ar lansa ori spre State, ori spe Coreea de S.Noi scapam.Lasati teoria chibritului, Romania n-a fost niciodata un pion important in niciun cacat care s-a intamplat la nivel mondial (inafara de ciordelile facute de ciori prin alte tari).Nu-si consuma aia gloantele pe noi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...