Slymy Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Avem voie sa propunem?Daca da, atunci unul dintre ei, ar fi OK:virusz, ZeroCool, 1337, FittyLa aceleasi persoane m-am uitat si eu, si cred ca ar merita.+1 Fitty.
phantomas90 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Cu Fitty si ZeroCool as fi de acord sa fie moderatori. Chiar au multe posturi de calitate. In rest nu stiu mai nimic despre ei.
yceman Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 virusz ,Fitty , Cipry , ZeroCold & Synthesisastia cred ca ar face treaba...
Bebee Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Eu ma bag.. si asa frec matzu toata ziua.
adi003user Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 virusz ,Fitty , Cipry , ZeroCold & Synthesisastia cred ca ar face treaba...same here. sunt toti ok
Nytro Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Nu conteaza numarul de posturi ci calitatea acestora. Conteaza de asemenea si numarul de avertismente primite.
Maverick Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 virusz ,Fitty , Cipry , ZeroCold & Synthesis+yceman&Flubber
wildchild Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Daca mai aveti nevoie de oameni seriosi ridic mana bucuros.
Nytro Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Parerea mea temporara, dintre: virusz, Fitty, Flubber, ZeroCold si Synthesis.
little123 Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Eu votez pentru Synthesis chear ar trebui sa aiba functie el ajuta pe toata lumea si nu jigneste pe nimeni. +1 rep pentru Synthesis
culay Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Eu votez pentru Synthesis chear ar trebui sa aiba functie el ajuta pe toata lumea si nu jigneste pe nimeni. +1 rep pentru SynthesisAre dreptate,sunt si alti baieti care merita aceasta functie!
Carcotas Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Ma bag eu Nu respect regulamentul pentru ca nici nu l-am citit, intru din cand in cand doar sa ma uit deci cred ca indeplinesc toate conditiile
bcman Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Ma bag si eu Nu am asa multa experienta pe forum ca altii, dar respect regulamentul (da, chiar l-am citit )
daatdraqq Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Majoritatea o sa dati mass : " de azi sunt moderator pe RST " . O sa fiti un fel de mini-zei la voi in lista de mess .Lumea o sa va ceara autografe cand duceti gunoiul .
bcman Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Si de ce postezi tu aici fara rost?BTW, nu inteleg ce este asa mare lucru daca esti mod pe RST, crezi ca o sa se inchine in fata ta? O sa-i pese de tine la fel sau poate chiar mai putin de cat la inceput. Deci nu te mai baga in seama aiurea. Daca vrea cineva de aici sa devina mod, vrea pentru a ajuta comunitatea, nu pentru a se da smecher.
Nytro Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Si de ce postezi tu aici fara rost?BTW, nu inteleg ce este asa mare lucru daca esti mod pe RST, crezi ca o sa se inchine in fata ta? O sa-i pese de tine la fel sau poate chiar mai putin de cat la inceput. Deci nu te mai baga in seama aiurea. Daca vrea cineva de aici sa devina mod, vrea pentru a ajuta comunitatea, nu pentru a se da smecher.E foarte important sa ai o functie pe RST. Nici nu stii cat de bine merge:"Ce faci papuso? Aici Nytro, administrator RST!"E asul meu din maneca. Pica direct in genunchi in fata mea cand aud asta. :->
Sonny Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 E foarte important sa ai o functie pe RST. Nici nu stii cat de bine merge:"Ce faci papuso? Aici Nytro, administrator RST!"E asul meu din maneca. Pica direct in genunchi in fata mea cand aud asta. :->Te intreaba si ce ruj vrei sa foloseasca pentru blowjob