mengele Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 @totti93 felicitari...ti-l meriti@expl0iter vs Gecko & viceversa :“The best thing to give to your enemy is forgiveness; to an opponent, tolerance; to a friend, your heart; to your child, a good example; to a father, deference; to your mother, conduct that will make her proud of you; to yourself, respect; to all men, charity.” By Benjamin Franklin Quote
Stealth2 Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Incetati cu Flamming-ul & Offtopic-ul in thread-ul asta ca incep sa dau BAN-uri! Quote
ionutz15 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 citeste regulamentul pretenas12. Nu cereti adminilor ViP sau Moderator. Cand vom avea nevoie va vom cauta. Doar userii activi si de calitate vor primi gradele mentionate. Quote
Cheater Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 (edited) @taifu, raspunsul este nu, poti citi si regulile pentru a intelege mai bine cum functioneaza lucrurile p'aici.App ce ziceti de co4ie ( https://rstcenter.com/forum/members/co4ie/ ) ? s-a remarcat la DefCamp, cat pe forum si in privat, prin prisma colaborarii cu el in anumite proiecte private eu sunt pentru, fata de mine si sunt convins si fata de alti membrii si-a dovetit cunoasterea de care are nevoie si ca duce la bautura si la poker .PS: stiu regulile, este doar o propunere, am considerat ca n-are sens sa deschid topic nou la VIP pt asta fiind unul deja creat. Edited February 25, 2012 by Cheater Quote
Nytro Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 Se aproba https://rstcenter.com/forum/search.php?do=finduser&userid=51601&starteronly=1&contenttype=vBForum_Thread Quote
Zatarra Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Sustin! Cheater mi-a luat-o inainte, vroiam sa-l propun de mult dar stau prost cu timpul. Quote
AhEaD Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Welcome:ps-axlFi8sVrsMai multi sub urmarire! Sa curga posturile de calitate si mos craciun vine ! Quote
Guest Kovalski Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Apreciez enorm, multumesc tuturor. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 22, 2012 Active Members Report Posted April 22, 2012 Mul?umesc Quote
n3Oh Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Va rog sa ma scuzati ca intreb... Rangul V.I.P nu se poate cumpara? Doar o intrebare.Stiu ca pe alte forumuri (nu conteaza care) se mai cumpara V.I.P. Quote
Guest Kovalski Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Va rog sa ma scuzati ca intreb... Rangul V.I.P nu se poate cumpara? Doar o intrebare.Stiu ca pe alte forumuri (nu conteaza care) se mai cumpara V.I.P.Imposibil, aici nu se cumpara rangurile. Quote
BogdanNBV Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Aici trebuie sa-ti castigi statutul de persoana foarte importanta, si aici se ia in serios acest titlu, nu-l primeste oricine s-a inregistrat de 2 zile si sare cu lozu' Quote
n3Oh Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Am inteles. Multumesc de raspunsuri. O zi frumoasa. Quote
GarryOne Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Multi care sunt VIP deja nu mai sunt activi pe forum. Quote
wildchild Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Multi care sunt VIP deja nu mai sunt activi pe forum.Ai dreptate. Ar trebui s? ne dam demisia de la locul de munc? ca s? avem mult mai mult timp de RST. Nu te plânge c? erai pe lista neagr? ?i ai sc?pat când au primit ban în mas? cei care se ocupau cu frauda, ?i tu ai dat un PM c?tre un user în care erai interesat.A?a c? nu se fac excep?ii doar pentru VIP-uri. Quote
GarryOne Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Eu despre ce am zis si tu despre ce vorbesti. Nu trebuie sa-si dea nimeni demisia. Doar ca nu e normal ca dupa ce primesti VIP sa nu mai fii activ pe forum. Quote
tromfil Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Am mai scris o dat? odat?, dar explic din nou.1. Ajungi VIP, iar apoi la?i locul altora s? creasc? ?i s? r?spund?, chiar dac? nu tot timpul bine, iar tu intri doar la topicurile ceva mai tricky. A se vedea pe unde r?spund cei VIP sau cu activitate mai mare în spate. Ori offtopic/funny, ori la subiecte mai aiurea/grele. Alea de mijloc ?i u?oare r?mân pentru userii noi, useri care se plâng c? nu mai este activitate, iar cei vechi s-au retras. Wait.. what? recite?te fraza.2. VIP-ul nu te ajut? cu nimic. Este doar o recuno?tin?? ?i faptul c? te cuno?ti ceva mai bine cu staff-ul, dar, cum ziceam, nu te ajut? la nimic faptul c? î?i apare eticheta VIP, dar persoanele din staff sau care fac treab? mai mult nu te ?tiu.3. Ce 3? E destul atât.+ alecseu: offtopic.Spor. Quote