Robert1995 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Te rog, cum poti sa uiti de Viata cu Louie si Piratul Jack cel Teribil!pana si eu care is din 95 am prins vremurile alea , imi aduc aminte ca tata a avut toate episoadele cu don quijote de cand era student , le-a inregistrat pe toate , si mai ales simsons . Sa nu uitam si de Dexter sau Topcat , alea erau desene , nu dramele care sunt acum la televizor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Sau The Tick & clasicul Scooby Doo Biker Mice From Mars - CINE POATE UITA ASTA ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted November 18, 2011 Active Members Report Share Posted November 18, 2011 pocnitori de mana - din injectoare de de la tractoare si armate cu un cui si un elastic din manusa de cauciuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icebird Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Biker Mice From Mars - CINE POATE UITA ASTA ?true true sau The Jetsons, pff... as putea insira nume la nesfarsit, doar asa am invatat engleza, pe atunci Cartoon Network nu era dublat in romana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surge Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) Edit: first parthttp://arch5.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/10/28/3/c/247928745-161375-700_700.jpg Stiu ce sunt la ce folosesc si chiar am avut un Nintendo pe care le-am jucat.Pe primul calculator pe care l-am avut primele 6 luni am folosit MS-DOS, dupa mi-am facut rost de windows 95.Nu zic nimic rau de procesoarele i7 sau de tehnologia new school ca sunt fan.Dar copiii astia is prea boi sa isi ia bacul nu pentru ca-s mai prosti ca noi, ci pentru ca-s prea lenesi sa invete. Edited November 18, 2011 by Surge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted November 18, 2011 Active Members Report Share Posted November 18, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ce era FoxKids, si ce e acum "disney channel" o mare prostie cu ochi si urechi...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newgenerationcrew Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 La scoala jucam cartiPe strada jucam ascunsaIn timpul liber ne mergem la mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 You gotta love Muttley's evil laugh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBebe Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Pai daca ar fi sa facem o lista:-prastie-pistol cu bile-sotron-ascunselea-flori fete si baieti-tenis de picior la neon-acele desene animate cu ciocanitoare woody de TVR1 in weekend pe PROTV de la ora 8 sau 10 nu mai stiu exact-acele surprize de la cornurile cipicao-jocurile alea care le tineai in mana si aveau tetris sau cum se numesc-muzica la casetofon si casetele la care scoteam banda sa facem panze de paianjen din stalp in stalp-masinutele acelea mici (acu' fac colectie)-gumele cu tatuaj si poze cu masinietc.etcAcum viata se invarte la PC/Bar/Cluburi/Munca. Cand am avut primu PC/telefon nici nu mai tin minte, dar acu nu pot sta fara ele.. sunt niste chestii de care sunt "dependent" la fel ca multi altii din ziua de azi si nu am ce face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ahhhhh...... nu era asa modern, dar asta e principiul....http://www.pelikonepeijoonit.net/images/1274188772.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ce tari erau astia ba.....pacat ca nu mai sunthttp://www.youtube.com/watch?v=bLSIU9BG41Uastazi e plin de desene cu violenta si cu glume de tot cacatul ,referire la disney channel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Nu mai spuneti ca desenele de azi sunt violente, si in trecut erau:- Goku se bate toata ziua cu toate specimenele- Pokemonii simpatici se lupta intre ei pana mor- Fetitele Powerpuff se lupta cu toti monstrii pentru a salva TownsvilleCe-i drept, nu erau prea violente:- Ce-i cu Andy- Viata cu Louie- Copii de la 402Dar erau desene violente si in trecut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 discutia de aici imi aduce aminte de o secventa din filmul matrix 3 in care morpheus ii spunea lui neo ceva de genul "Vezi tu masinile acelea? Ele ne dau aerul pe care il respiram, ele ne ajuta sa traim, dar nimeni nu mai stie de fapt cum functioneaza ele, noi doar le intretinem"... asa si cu noua generatie, nu au bazele, doar se folosesc de sculele create de old school... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 1989 1990 Teenage Mutant Ninja Turtles1990 1990 Denver The Last Dinosaur1991 1990 1992 1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Old school!Ca sa fiu scurt: de cativa ani ma tot plimb prin Bucuresti si calc pe corcoduse vara.. Eu cand eram mic nu am vazut corcoduse coapte ever... nu apucau... acum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellScream Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 vreau copilaria inapoi. Vechile pocnitori din carbit sau chibrite. Vechea minge de fotbal, peticita si raspeticita.....vechea mea stica de bere si jocul de carti in spatele blocului.Vreau vechea guma turbo...vechea bucurie la prima zapada (care pt noi insemna o urma alba pe trotuar).....Vreau sa ma joc afara....vreau vechiul meu pistol cu apa. Vechile pocnitori pe ata....Imi e dor sa daram iar usa vecinului....mi-e dor sa mai merg la furat de corcoduse...struguri...si alte dracovenii care cresc prin gradinile oamenilor. Vreau "focurile de toamna" din spatele blocului.....vreau sa ma joc IN STRADA CU MINGEA...si nu sa ma calce bou de la 4....Dupa mie aia era copilaria.....Nu cea de acum in care toti putoii cresc cu Facebook, mess, fifa si CS:S. Imi amintesc cu drag ca fugeam de la ultima ora de scoala...faceam temele in parc....si ajungeam acasa...doar ca sa manac si sa fug la joaca. Cand verifiacau ai mei temele...desi erau pe ciorne...erau gata facute....deci....aveam voie sa ies la fotbal. Mi-e dor de sentimentul de siguranta...pe care il aveam cand stateam noaptea pe afara. Nu puteam pati nimic. Mi-e dor de vechea inghetata la dozator de 2500 ..si de tigarala bucata de 3 mii. Chiar ati trezit ceva nostalgie in babalacu de mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 Vechile pocnitori din carbit sau chibrite.O saptamana am stat cu mana umflata dupa ce am pocnit o cutie chibrite pentru prima data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 O saptamana am stat cu mana umflata dupa ce am pocnit o cutie chibrite pentru prima data.Nu se numeau "injectoare" alea? cu un cui si un elastic? Asa tin minte. Tunuri cu cornete (24 de tevi lipite), injectoare, tunuri cu carbid, bombe, la furat de flori, fructe, fugarit de proprietari pe strazi, muscat de caini, lasat in curu gol pe langa usa... ...si cel mai important.. cheia la gat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Nu mai spuneti ca desenele de azi sunt violente, si in trecut erau:- Goku se bate toata ziua cu toate specimenele- Pokemonii simpatici se lupta intre ei pana mor- Fetitele Powerpuff se lupta cu toti monstrii pentru a salva TownsvilleCe-i drept, nu erau prea violente:- Ce-i cu Andy- Viata cu Louie- Copii de la 402Dar erau desene violente si in trecut.pe bune: un pustan a sarit pe geam acu vreo 2-3 ani ca s-a uitat la Tom si Jerry. A cazut pe sarmele de rufe si n-avea nica. La interviu la spital era foarte dezinvolt.Old school - ce-mi placea sa lucru in Assembler - si nu inteleg ce lectii se fac la scoala cand imi vin acum elevi cu pliante in publisher. De ce dracu se invata Publisher si Powerpoint in scoala??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Imi aduc aminte ca la informatica, aveam un limbaj de programare ( nu mai tin minte cum se numeste ) in care era un pointer ca o sageata si il apelam prin anumite comenzi si el practic desena pe ecran, lift, drop, color, etc...Aveam de facut temele acasa ( cei care aveau calculatoare ) si de adus pe diskete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 O saptamana am stat cu mana umflata dupa ce am pocnit o cutie chibrite pentru prima data.imi aduc aminte de surubul si piulita legate de o punga si incarcate cu capete de chibrite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 turnback, te urasc! As da orice sa mananc acum niste corcoduse verzi....http://www.prestoimages.net/graphics03/12505_pd220472full.JPGhttp://www.vectis.co.uk/AuctionImages/26/4011_l.jpgSoldatei si indieni din astia inca mai am printr-un sertar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Old school. Ce distractie sa joci fotbal 3-4 ore aproape in continuu(daca nu mai mult), (acum daca pui un tanar sa alerge 200 de metri isi da duhul),cum strangeam fiecare bani sa ne cumparam tevi sa ne facem pentru luptele cu cornete, ce mai jucam "portofelul" pe surprize turbo, haha unii erau vestiti in cartier pentru priceperea lor la acest joc, cine avea mai mult de 1000 de surprize era mare Ce vremuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 mi se face rau de la corcoduse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...