informatician Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Ma adresez in principal celor care n-au auzit de acest joc, destul de interesant.In timp de 1 luna puteti face pana la 50-60 lei, iar cand strangeti 20 euro o sa-i puteti retrage prin transfer bancar.Care e curios si vrea sa-si faca cont, reply sau pm! Quote
sandabot Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Din cate stiu nu faci multi bani daca nu investesti ceva pe acolo Quote
informatician Posted January 12, 2012 Author Report Posted January 12, 2012 Poti sa faci, eu n-am investit nimic..am deja 10 lei si au trecut vreo 15 zile de cand mi-am facut contul, si in plus de asta in unele zile n-am intrat deloc..si nu am atacat alti playeri. Quote
ROFL Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 10 lei in 15 zile, ce-ti mai trebuie serviciu... Quote
Tonique Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Lol ROFL! , sunt curios oare cati bani castiga cei care fac astfel de jocuri? Quote
eu0800 Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 E un cacat de joc, mai multi bani scoti pe triburile.ro dreaq. Quote
crs12decoder Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Fac de 10 ori mai multi bani cersetorii la colt de strada... Quote
Ghett0 Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Nu te apuca sa joci facandu-ti sperante prea mari totusi.@crs12decoder: Unii dintre ei o duc chiar bine merci. Quote
Bydyadm Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ma adresez in principal celor care n-au auzit de acest joc, destul de interesant.In timp de 1 luna puteti face pana la 50-60 lei, iar cand strangeti 20 euro o sa-i puteti retrage prin transfer bancar.Care e curios si vrea sa-si faca cont, reply sau pm!eu am in cont 4€ si 50 de lei in 2 luni de cand am contu, si pe zi mai mult de 30 de secunde nu am dedicat.. Quote
Bombardier Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 eu am in cont 4€ si 50 de lei in 2 luni de cand am contu, si pe zi mai mult de 30 de secunde nu am dedicat..Eu am facut 85 de euro in 5 luni(fara investitii), puteai face mai mult de 4 euro si 50 de lei in alea 2 luni, dar daca tu te apuci de jocul ala crezand ca o sa ajungi umar la umar cu Bill Gates atunci nu iti dau prea mari sanse sa rezisti. Quote
Tumbler Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Mai bine joci ruleta online. Cu 20 euro investiti iti scoti inzecit:Roulette System - Earn Over $100 an Hour on Vimeo Quote
Bombardier Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Mai sunt si alte jocuri de genul, vezi acilea Paid to Play Quote
LichValue Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Vreau si eu un link de sign-up care vrea referal. Quote
Bombardier Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Vreau si eu un link de sign-up care vrea referal.PoftimPlay MarketGlory online strategy game, an online browser war game english homepage Quote
dirtycash Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Off: Imi poate face careva rost de link download pt. jocul Last Kinghts. Quote
CjMt2 Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Acum pe marketglory:10 RON din joc = 1 Gold din joc10 Gold din joc = 1 Euro din joc1 Euro din joc = 0.70 Euro realiCalculati voi cat timp va ia sa aveti 20 Euro in joc sa puteti avea 17 euro in mana.In concluzie, nu e imposibil, insa trebuie multa rabdare si perseverenta (iar asta cei mai multi nu au).Daca vrea cineva mai multe detalii va stau la dispozitie, cel putin eu incerc sa le explic jocul referalilor adusi de mine si sa-i ajut cu ce pot. Quote
Che Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Acum pe marketglory:10 RON din joc = 1 Gold din joc10 Gold din joc = 1 Euro din joc1 Euro din joc = 0.70 Euro realiCalculati voi cat timp va ia sa aveti 20 Euro in joc sa puteti avea 17 euro in mana.In concluzie, nu e imposibil, insa trebuie multa rabdare si perseverenta (iar asta cei mai multi nu au).Daca vrea cineva mai multe detalii va stau la dispozitie, cel putin eu incerc sa le explic jocul referalilor adusi de mine si sa-i ajut cu ce pot.Ia nu mai cauta referali si incearca tu insuti sa fii perseverent asa cum zici si sa faci bani calumea din jocul asta. Quote
Byte-ul Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 PROTEC?IA DATELOR PERSONALE SC EUROSOFT SYSTEM SRL colecteaz?, utilizeaz? ?i dezv?luie informa?ii cu privire la utilizarea de c?tre dvs. a site-ului web ?i informa?iile dvs. personale în conformitate cu Politica de confiden?ialitate, care este disponibil? ap?sând aici (unde aici? nu e nimic ><). Prin acceptarea acestui Contract, de fiecare dat? când utiliza?i site-ul web, v? da?i consim??mântul pentru colectarea, utilizarea ?i dezv?luirea de c?tre SC EUROSOFT SYSTEM SRL a informa?iilor dvs. personale în conformitate cu Politica de confiden?ialitate a?a cum este aceasta îl acel moment f?r? notificare sau r?spundere fa?? de dvs. ?i fa?? de alt? persoan?.Niste jegosi, aveti grija cu tampenia asta.Mai ambiguu de atat nici nu se putea.VII.3 POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Folosind jocul de strategie ,beneficiati de conditii de confidentialitate. Aceste informatii sunt puse la dispozitie de catre dumneavoastra si sunt utilizate de SC EUROSOFT SYSTEM SRL , conform acestor Termeni si se afla sub rezerva Politicii de Confidentialitate, termenii si conditiile acestora sunt incluse aici prin aceasta referinta. Quote
Camy88 Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 Pe marketglory puteti face bani mult mai repede daca investiti dar si fara investitii se fac bani daca aveti rabdare. Daca va place jocul si il intelegeti dupa un timp puteti retrage constant sume frumoase de bani. Aveti mai jos link de inscriere daca vreti sa fiti referalii mei, ajut cat pot Glory Hole ref ID = 69 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 12, 2019 Active Members Report Posted July 12, 2019 Ia mai du-te tu in pula mea Cameliu ca cu ref tau cu tot + ca e din '12 1 Quote
gigiRoman Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 7 hours ago, Camy88 said: Glory Hole ref ID = 69 Va lingeti gaurile 69 WTF 😄😄😄😄 Quote