hackedss Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Frauda 1229.Aseara verificasem telefonu aveam 4,5 euro centi .. azi dimineata m-am trezit si am primit un sms de la 1229 spunandu-mi daca vreau aplicatii , jocuri 3 euro pe saptamana si mi-a lasat si un link . am inchis am crezut ca sunt mesaje cum primim toti cu oferte orange si diverse. Am zis sa dau la credit ca mi s-a parut ceva suspect ca nu ziceau , daca doresc sa trimit sms , nimik, nimik.Am dat la credit aveam 1,5 euro centi Cum e posibil asa ceva si vad ca nu sunt singurulRetragerea dreptului de utilizare a nr. 1229 de catre Total Spin | Petitieonline.comReclamatieOnline.ro - orange-frauda-pe-fata | details | reclamatiiCe e de facut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Daca ai Iphone , foloseste iBlacklist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Pentru oprirea acestei inselatorii sunati la numarul de tel. 0741829329 si vorbiti cu vaca aia ,pt cei care nu stiu cum sa inchida aceasta optiune de la orangetre' sa vorbesti cu o vaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Da cum e posibil asa ceva nici nu am accesat linkul din sms , doar l-am citit si l-am sters , vaca aia e de luni pana vineri ... pfai eu ca eu ca am prepay , dar alti cu abonament .......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Mersi de post, am pus numarul pe blacklist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 nai pt ce .. sper sa se poata face ceva in legatura cu acest numar. Cei de la orange foarte comozi ei nu se ocupa cu asa ceva , ei trimit semnal asa mi-a zis . Doamne ce parsivi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Nu prea inteleg, daca spui ca ai primit mesajul si l-ai incihs si nu ai accesat nici un link, e imposibil sa iti sustraga euroii..Ar trebuii sa te duci la cei care esti abonat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Crede-ma e cat se poate de posibil deoarece nu am accesat nici un link si nici nu am telefon compatibil la internet .Deci e posibil nu stiu cum dar e .Cineva mi-a spus ca sunt cei care fac magariile parteneri de-al lor dar orange nu vor recunoaste asta si nu vor da nici un detaliu despre acei ei. Si chiar daca ii dai in judecata tot vor castiga . Si nu iti vei recupera acei euro pierduti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 incredibil.deci astia pot trimite mesaj la orice numar si doar daca deschizi ala iti iau banii?! WTFFUCK ORANGE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Mai bine de mine: incarc -> activez optiune -> credit juma de euro ramas..+ minute si sms:))[ ori cu juma de euro, ori fara el...] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Din cate am inteles acum se va primi sms la reincarcare eh atunci o problema pentru toti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
penelern Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Va explic eu cum e cu rahatul asta.Oricine poate inscrie pe oricine in jocurile astea tampite + ca exista si un alt motiv de a inscrie pe cineva in afara a te razbuna, banii. Sunt campanii la 2Parale care iti dau 13RON / lead, si bineinteles ca le poti completa chiar tu. Exemplu de teapa tot la Total Spin este : Love Thermometer ... am ajuns aici printr-un click de 2parale... unde se poate observa ca pot completa orice numar de Cosmote,Vodafone sau Orange fara ca acea persoana sa isi dea acordul.Nu mi-ar lua foarte mult timp sa fac un script care sa completeze cu +1 toate numerele de telefon, chiar sa schimbe si proxy si etc...Asta e tara in care traim si astia sunt operatorii care ii avem, li se rupe de abonatii lor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Si cum scapam de asa ceva ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_99rap Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Orange-ul e cacat expus spre vanzare!! Abia am semnal si daca ma duc in baie sa vorbesc la telefon imi pica semnalul de tot si trebuie mentionat ca stau in mijlocul orasului. Fata de Cosmote si daca ma duc intr-un sat uitat de lume pana si acolo am semnal full !!! Am telefon dual sim si nu are nici o problema, merge brici ... e problema voastra daca va place sa fiti trasi in teapa pe fata si sa stati cu mainile la spate asteptand sa se rezolve ...PEACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 era o teapa(internationala) primeai beep iar daca erai curios si dadeaii la randul tau beep ti se retragea cativa euro,dar metoda asta e mult mai buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimagheo Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Aceeasi firma, acceasi inselatorie: spyology :: Vizualizare subiect - SCAM ALERT - O alta inselaciune cu aplicatii spionApp: chiar nu trebuie ca sa dai un accept pe undeva sau un save, ceva, la mesaj ? doar ca primesti un sms si iti ia cate 3 euro pe sptamana sau pe luna? Foarte grav ca este permis de catre operatori asa ceva. Edited February 19, 2012 by rimagheo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Scrie micut micut da micut micut ca esti de acord cu serviciile lor. Singura chestie e ca nu pot dovedi ca te-ai inscris tu. Si asta e o problema pentru ei. Inscrierea se poate face si de pe net, sau mai bine zis te poate inscrie oricine. Faza cu localizarea telefonului mobil, sau cu scaneru X - au muscat-o cei mai multi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Reclamatie la OPC urgent .Apoi , cu raspunsul de la OPC in mapa fuga la tribunal . Cu un avocat bun , la vara plecati la mare intr-un seria 3 .Fara acordul Orange nu pot face asta , deci aveti sanse foarte mari de imbogatire rapida . Edited February 19, 2012 by daatdraqq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 S-a discutat la Defcamp Iasi despre metoda de atac asemanatore, daca nu chiar aceeasi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 cam cat mar costa toate chestile alea daatdraqq ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Reclamatia la OPC e gratis .La deschiderea procesului se plateste o taxa de timbru (100 ron parca, nu stiu exact).Avocatul ...depinde cat de bun e si cum te intelegi cu el . E posibil sa vrea procent din despagubiri .Celtuielile astea ti le recuperezi integral la sfarsitul procesului (daca castigi ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognix Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 hackedss: sunt curios ce telefon ai de nu stie sa acceseze Internetul. Mai vechi de 1998?Nu oricine poate sa inscrie pe oricine, este nevoie mai intai de o confirmare venita de la user sub forma unui SMS sau fara confirmare, prin accesarea paginii wap de pe telefon. Eu am testat atit de pe prepay cat si abonament cu vreo 2 luni in urma cind am citit ca cineva se plingea pe Softpedia. Rezultatul: nu am fost tarifat deloc cu cei 3 EUR.Nu inteleg de ce nu ai verificat in contul tau Orange sa vezi exact pentru ce ai fost taxat, data, ora. Pune un printscreen aici.Spunea cineva de prezentarea de la Iasi - nu e posibil intrucat utilizatorul trebuie sa trimita "Da" prin SMSSingurii care te-ar putea abona abuziv sunt acei parteneri Orange, insa ma cam indoiesc ca au facut asa ceva - clauzele sunt destul de dure.Astept printscreen-ul sa vedem si noi exact cind ai fost tarifat si pentru ce (destinatia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Tu nu intelegi ca am fost taxat fara sa fac nimic.Uitete sa vezi primele linkuri nu sunt singurul.Da exact am un nokia 1600 gasit prin casa , ca in urma cu 1 sapt mi-am crapat display la celalalt nokia care te asigur ca acela putea .Mesajul nu il m-ai am am scris destul de citet acolo ce sa intamplat daca nu stii sa citesti cu atentie e problema ta .Si in ziua respectiva am spus ca am vorbit cu suportu tehnic de la orange pentru a intreba si mi-au spus de cei de la 1229 ca mi-au luat si mi-au dat un numar de contact care chiar am uitat sa ii sun azi si ii voi suna maine dimineata . O zi buna si sper sa fii mai atent ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulea Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 cel mai bine este sa incepi prin a merge la un magazin orange si a cere sa faci o reclamatie scrisa. vei completa un tipizat in care vei descrie problema (ai grija sa dai toate amanuntele ex: ora sosirii mesajului,creditul initial etc). vei solicita expres ca raspunsul sa-l primesti in scris, prin posta. ti se va da un nr de inregistrare a reclamatiei, fie pe loc, fie printr-un sms.dupa ce primesti raspunsul in scris printr-o recomandata, te prezinti cu acel raspuns la OPC, si le vei descrie problema. OPC-ul are obligatia ca in termen de 30 zile(parca) sa dea curs reclamatiei. din cauza naturii "tehnice" a problemei tale (nu tine de produse expirate cu care cei de la opc sunt maestrii), poate dura mai mult, sau pur si simplu sesizarea ta nu va fi inteleasa(caz in care te vor imbarliga sa retragi reclamatia).dupa ce primesti raspuns de la opc, te poti adresa unui avocat caruia ii vei relata intreaga poveste.era bine sa fi pastrat acel mesaj de la 1229 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killas Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Pentru oprirea acestei inselatorii sunati la numarul de tel. 0741829329 si vorbiti cu vaca aia ,pt cei care nu stiu cum sa inchida aceasta optiune de la orangetre' sa vorbesti cu o vaca Cica tre sa vb cu o vaca:))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...