Spock Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 A fost blat aseara la RAT ? Mi se pare ca Media Pro a promovat intens pe Cristian Gog (probabil pentru promo, pt. ca a fost promovat mult in blogosfera) si ca juriul a influentat votul publicului. Just saying. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Normal ca nu, daca aveam eu nu stiu cati bani votam de pe 100 de numere, chiar merita omul, mai ales la faza cu opritul inimii, acolo no comment.Deci bineinteles ca no blat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Inca o chestie, cum plm nu l-a mai votat nimeni pe Krem ? Ca la un moment dat era no. 1 in preferintele publicului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu a fost blat stai relax.A meritat! l-am vazut in preselecti,semifinala,finala,si pe youtube si e talentat tipu.In finala m-a inpresionat cum si'a oprit inima.Imi pare rau pentru Krem,ca nu a avut o evolutie demna de voting.Forza Gigel Frone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu a fost blat stai relax.A meritat! l-am vazut in preselecti,semifinala,finala,si pe youtube si e talentat tipu.In finala m-a inpresionat cum si'a oprit inima.Imi pare rau pentru Krem,ca nu a avut o evolutie demna de voting.Forza Gigel Frone Radeti voi de gigel dar a ajuns si ala la Las fierbinti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Toate trucurile lui sunt pe youtube de cativa ani. El doar le-a copiat. Ultimul truc cu inima oprita e si penibil si usor de facut de toti prostii. Aparatul era manevrat, pulsul se "opreste" cu o banda elastica care taie circulatia sanguina. Cum sa nu castige cand unul din membrii juriului e prieten cu el de dinainte de concurs si protv-ul avea de gand de dinainte sa ii faca un show propriu pentru sezonul de vara? Na ca poate va ajuta vreodata vechile lui date de hosting ca aveam acces la blogul lui anul trecut.Pana ca domeniul sa fie functional aveti urmatoarea adresa pentru teste:http://thea.elvsoft.net/~cristianDate de acces cPanel si FTP:Adresa cpanel: http://www.cristiangog.ro/cpanelNume utilizator: cristianParola: 4.[U)ArEUJ1}Server ftp: ftp.cristiangog.roNume utilizator: cristianParola: 4.[U)ArEUJ1}Nameserverele noastre sunt:ns1.elvsoft.netns2.elvsoft.netsihttp://cpanel.mikesnet.ro, u: cristigog p: 389v52b3v Edited May 12, 2012 by secure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco93 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu a fost blat. Pur ?i simplu omu a fost prea bun ?i a dat bine la public. Ai v?zut num?rul lui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Hai coaie. Vine un gajait fara pic de prezenta scenica, prezinta trucuri copiate si e prea bun? De ce crezi ca publicul din sala a huiduit rezultatul? Da-o in pula mea de tara plina de incuiati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ce prosti sunteti, e imposibil ca cineva sa si opreasca inima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZu Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ce prosti sunteti, e imposibil ca cineva sa si opreasca inima.s-a mai facut asa de nspemii de ori la nspemii de emisiuni si exista nspemii de metode. Numai inghititi toate cacaturile pe care le vedeti la TV.Nu ca m-ar afecta prea mult, dar mi se pare de-a dreptul penibil ca la un concurs de genul Romanii au talent sa castige un iluzionist ( apropo pentru astia care cred ca tot ce zboara se mananca si dau replay doar de dragu de a se baga in seama : iluzionism - definitie DEX '98 | DEX online ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinguinulturbat Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 s-a mai facut asa de nspemii de ori la nspemii de emisiuni si exista nspemii de metode. Numai inghititi toate cacaturile pe care le vedeti la TV.Nu ca m-ar afecta prea mult, dar mi se pare de-a dreptul penibil ca la un concurs de genul Romanii au talent sa castige un iluzionist ( apropo pentru astia care cred ca tot ce zboara se mananca si dau replay doar de dragu de a se baga in seama : iluzionism - definitie DEX '98 | DEX online ).Reply, eu asa stiam ca e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZu Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Reply, eu asa stiam ca e Da asa este, dar daca *reply-ul tau este arogant ar trebui sa stii ca faci parte din categoria de mai sus.Unele explicatii : SECRETE LUI CRISTIAN GOG – SECRETE MENTALISM ROMANII AU TALENTfinala : Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent" Edited May 12, 2012 by xZu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unbeliever Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Blat sigur, cel putin cu hartiile din servieta... Sincer trebuia sa castige un adevarat talent, si anume No Limit, acolo frate...cum pula mea sa nu castige astia cand danseaza niste surzi mai bine decat unii care se cred mari dansatori...sincer, chiar meritau astia. Cel putin m-am emotionat putin cand i-am vazut cat se bucura si ce performanta pentru niste oameni ca ei...pacat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 iubitii romani cat de creduli in iluzii pe baza de "criza" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 "Romanii n-are talente". Singurele talente ale romanului sunt inventivitatea si creativitatea cand este vorba de furat. Restul sunt iluzii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu m-am uitat la emisiune, m-am uitat pe youtube datorita acestui thread, lesinatul de cristian lafel ca si tzutzu ( cum sa te cheme coaie tzutzu ) sunt 2 pamfleti care reflecta foarte clar imaginea romaniei.Suntem un popor de prosti din generatia OTV si prostia se vinde.Deci in concluzie Cristian Gogu castiga cu trucuri de pe youtube!EPIC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Bataile inimii pot fi controlate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vizitator3 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Bataile inimii pot fi controlateDemonstratie/explicatie ?Gigel Frone ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Baaa ...... voi pe cine ati votat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu cred ca a fost blat . Necesita ca prea multa lume sa fie implicata si riscul sa rasufle ceva e foarte mare .Trebuie sa recunoasteam ca sunt oameni care reusesc sa-si foloseasca mai mult puterea creierului . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Cristian Gog (Romanii au Talent) CASTIGATOR FINALA SEZONUL 2 - YouTubela min. 8.25 apare,ce sa vezi,in mod intamplator,o masa si o data cu ea si plicul sigilat de culoare maro in care se afla cele trei? raspunsuri...la min9.10 pune plicul albastru pe masa (asa ca sa se odihnesca si plicul, ca doar nu era sa l pune pe cealalta masa,pe jos sau pe unul din scaune)...la min.9.22 ia plicul albastru de pe masa (normal) si odata cu el si plicul maro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 5 milioane de prosti se uita la tv (protv), 5 milioane de prosti l-au votat pe basescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimagheo Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ^sustin ideea cu cei 5 milioane de telespectatori.... ProTV totdeauna si-a urmarit interesul si a manipulat telespectatorii. Si alte televiziuni fac la fel, dar pe acestia nu-i suport. Nu am urmarit acest show, nici ala cu "dansez pt tine" etc. Toate au castigatorii dinainte stabiliti. Pe scurt... acum am vazut inregistrarile pe youtube si nu acest iluzionist trebuia sa castige. Dar este doar pararea mea si a altora... poate a fost un vot cinstit, desi am dreptul sa ma indoiesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ziceti ba voi pe cine ati votat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smbgpla Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nu prea ma uit la TV, doar foarte rar, la emisiunea asta nici atat... dar Gigel Frone asta ROCKS ! Bataile inimii pot fi controlate, exista o tehnica. Faza cu opritul e cam veche... prima data am auzit de ea acum vreo 5 ani cand Chris Angel incepuse in forta cu iluzionismul. Luasem la un moment dat niste carti virtuale din care putei invata o multime de trucuri, unele foarte tari. O sa le caut si le voi posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...