Tumbler Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 (edited) Salut dupa cum stiti nu de foarte mult timp mi-am deschis un blog, nu o sa stau sa va explic despre ce este blog-ul meu si chestii de genul daca sunteti interesati puteti sa imi verificati profilul, topicul BP. Sunt destul de sigur ca titlu spune tot dar o sa va mai spun si eu cate ceva.Impreuna cu BredStick am decis sa facem publice cartiile cumparate de noi dea lungul timpului. In arhiva o sa gasiti peste 200+ cartii despre cum poti face bani in mediul online toate sunt cartii premium deci nu cred ca nu o sa va fie foarte greu sa va familiarizati cu ele. Nu toate cartiile sunt foarte mari sunt carti sub 20 de pagini si sunt carti cu peste 200+ pagini.Nu o sa va mai retin foarte mult trebuie sa fac o ultima precizare si acea fiind ca toate cartiile sunt in limba engleza. Happy Earnings,Pickzo Elan ~ BayPoints.Download: Bredstick's Monetizing eBook Collection Edited November 2, 2013 by Tumbler 1 Quote
LichValue Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 V?d c? nimeni nu las? nici un mul?umesc.Mul?umesc, îmi sunt folositoare. Quote
hirosima Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 am descarcat cartile si urmeaza sa le analizez. Apreciem efortul tau! Quote
FoxKids Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Multumesc ... chiar aveam nevoie , o ideie ar fi sa creezi o biblioteca online 1 Quote
CaBRoN88 Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 rar mai gasim pe cineva care sa si imparta cu altii dupa ce si-a atins scopul merci mult Quote
sleed Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Foarte frumos , bravo Tumbler.+ Am si eu carti .pdf , Learn Mysql , PHP , Linux , spuneti mi ce vreti si va trimit P.M cu ele. Quote
GarryOne Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Foarte frumos , bravo Tumbler.+ Am si eu carti .pdf , Learn Mysql , PHP , Linux , spuneti mi ce vreti si va trimit P.M cu ele.Mi se pare un post inutil. Daca tot vrei sa le dai, posteaza-le sa le fie la indemana tutoror, doar nu vrei sa-ti dea PM fiecare. Quote
poienarr Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 le-am luat si eu acuma dupa 5 ani , mersi Quote
ARUBA Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 On 2/28/2018 at 12:32 AM, poienarr said: le-am luat si eu acuma dupa 5 ani , mersi Upload-ul e din 2011, nu cred ca mai e ceva de actualitate. Nu cred ca exista "cum sa faci bani pe net", ci doar faci ori ba. Eu daca as gasi o metoda legala de facut bani pe net, as vinde-o? Sau as folosi-o eu pentru a-mi asigura un trai mai bun? Oricum pe Google gasesti "how to orice", nu cred ca ai nevoie de altceva, decat de timp si bunavointa pentru a invata. Quote
poienarr Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 1 hour ago, ARUBA said: Upload-ul e din 2011, nu cred ca mai e ceva de actualitate. Ai dreptate , ma uitasem zilele trecute prin ele si aratau ca niste mici ghiduri facute de indieni pentru Warrior+ sa faca si ei un 2-3$ sa traiasca . Mai cautam , cred ca am sa fac si un canal de youtube cu ce metode am incercat , in ideea de a ajuta pe altii sa nu isi piarda timp si resurse incercand aceleasi site-uri sau metode. Quote
em20346 Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 cel mai simplu sa faci bani online e sa oferi un serviciu! in rest a nevoie de bani,timp si rabdare si nervi Quote