Kalashnikov. Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Ce sistem / sisteme de operare folositi si de ce? Eu folosesc windows pe desktop pentru gaming si oleaca de programare, majoritatea timpului ma ocup cu administrarea site-urilor si imi e mai usor de pe windows, fiind obisnuit cu el de mic . Folosesc si linux, dar doar ca server, debian si centos sunt cele care imi plac cel mai mult cu nginx si apache sau litespeed amandoua cu mariaDB (sa fie binecuvantat serveru).Voi? Quote
Byte-ul Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Windows 8.1. Linux-ul este un jeg pentru daily use si trebuie sa fii masochist sa-l folosesti. 1 Quote
Muppet Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Windows 7 , dual boot cu linux elementary os Quote
kNigHt Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Debian Testing pentru desktop, Debian Stable pentru server.Spre deosebire de Windows, asta nu se ingreuneaza de-a lungul timpului si nu se prea strica, iar cand o face, il poti repara, nu esti legat de maini si de picioare ca la Windows. Quote
PingLord Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Windows 8.1. Linux-ul este un jeg pentru daily use si trebuie sa fii masochist sa-l folosesti.Argumentele tale tehnice impotriva linuxului m-au dat gata. Quote
CarryOn Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Windows 8.1. Linux-ul este un jeg pentru daily use si trebuie sa fii masochist sa-l folosesti.I summon @aelius . Quote
theeternalwanderer Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Windows 8 si Kali pentru serviciu. OSX pentru uz personal Quote
Byte-ul Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Argumentele tale tehnice impotriva linuxului m-au dat gata.M-am referit strict la uz personal. Quote
Aerosol Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Pai Windows 7 Ultimate pe 1 PC si 1 Laptop ( pentru gaming ) si Kali Linux ( pentru diferite treburi ) pe un laptop mai vechi. Quote
quadxenon Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Pai Windows 7 Ultimate pe 1 PC si 1 Laptop ( pentru gaming ) si Kali Linux ( pentru diferite treburi ) pe un laptop mai vechi.Degeaba incerci sa te caci pe tine ca ai 7 laptopuri si 4 desktop-uri si vrei sa iti mai iei unul de 60 milioane cand tu te bucuri la un briceag trimis de Olx si porti blugi cumparati de bunica-tu de la polonezi inainte de a pleca in armata. 1 Quote
Webz Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 windows xp sp3 dual boot cu windows xp sp2 ... sunt multumit momentan. Quote
QuoVadis Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Degeaba incerci sa te caci pe tine ca ai 7 laptopuri si 4 desktop-uri si vrei sa iti mai iei unul de 60 milioane cand tu te bucuri la un briceag trimis de Olx si porti blugi cumparati de bunica-tu de la polonezi inainte de a pleca in armata.Asta e fatality demna de de Mortal Kombat mega like! Quote
spider Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 windows 7 de cand mi-am schimbat pcul si sunt foarte multumitam incercat si 8 ~ 1 sapt. insa m-a dovedit pana la urma interfata metro si am renuntat 1 Quote
spider Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 degeaba, are acel ceva care pur si simplu ma respinge, gasisem un program foarte bun care imi facuse meniul la fel ca in win 7 insa am renuntat, momentan 7 imi satisface pe deplin cerintele, pana la urma fiecare foloseste os'ul in functie de necesitati. Quote
seboo00111 Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 In general 8.1 , dar mai rulez in Vm (Pana mai fac rost de niste storage ) si : Arch linux - incerc sa ma acomodez cu el ;GentooKali+ Backbox pe un laptop vechi. Quote
XoddX Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Eu raman doar la Windows 7. Am renuntat la Windows XP odata cu schimbarea calculatorului. Sunt foarte multumit de Windows 7 in tot ceea ce fac(nu prea multe). Linux am incercat o perioada scurta de timp dar nu ma descurcam. Quote
haked Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Eu nu folosesc OS eu folosesc scobitoare fiindca OS-ul e prea tare. Quote
Ganav Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Ubuntu 14.04 pentru scoala/lucruWindows XP SP 3 pentru reverse engineering, web pentestingWindows 7 pentru driver development si web development pe JavaKali pentru prostii Quote
kNigHt Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Ubuntu 14.04 pentru scoala/lucruWindows XP SP 3 pentru reverse engineering, web pentestingWindows 7 pentru driver development si web development pe JavaKali pentru prostiiDe ce XP pentru si 7 pentru? De ce nu doar 7? 1 Quote
Ganav Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 De ce XP pentru si 7 pentru? De ce nu doar 7?Aplicatiile pentru reverse engineering(hexrays, black ice) sunt relativ vechi si am mai multe probleme de compatibilitate pe Win 7. Quote