Jump to content
Silviu

Propunere [RST pe Facebook]

Sunteti de acord cu "raspandirea" RST pe Facebook?  

82 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu "raspandirea" RST pe Facebook?

• Da
      21
    • Nu
      64

Recommended Posts

Posted

Deoarece facebook a ajuns sa fie peste tot, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa se implementeze un plugin la posturi cu buton de "Like" si crearea unei pagini de Facebook a site-ului. Acestea ar fi niste metode eficiente de populare a RST.

Ce spuneti?

Posted

Parca s-a mai propus ceva de genul. Eu v-am zis... hai sa facem HI5, Twitter, Facebook si friendster. Iar in fiecare vineri seara sa ne comentam pozele si sa facem show-uri pe jasmin.

In alta ordine de idei, contra. :)

Posted

Este pagina de Facebook, dar el vroia implementat sistemul de "Imi place" pe forum. O prostie. Sunt atent cine a dat like, la ce ora, cine a vazut articolul si bingo identitatea. Si majoritatea nu vor lucrul acesta.

Posted
:-< din nou feisbuk.. cand aud cuvantu asta imi vine sa ma intorc cu 100 de ani in trecut! Mai lasatil dracului de perversitate.Ii zice si numele FU?I BUCI :)).Chiar nu mai se poate concepe site/blog fara ' like us on feisbuk ' ?
Posted

popularitate=facebook, bloguri, white hat, etc.

opusul: trolling, proxy, 4chan, anonimitate, black hat etc.

pastrati facebook pentru prieteni sau matrimoniale/laba pentru nevoiasi.

Bonus: Top Ten Reasons You Should Quit Facebook nu stiu cat adevar contine dar pare interesant.

Aaah totusi o parte pozitiva pentru facebook:

speranta ca se vor muta acolo topicurile cu "ce tari sunteti, imi spargeti si mie ceva??"

Posted
Eu as fi de acord cu pagina de Facebook pentru postarea noutatilor, lucruri legate de RST. Nu sa transformam Facebook in chat.

Da, cam asta ar fi ideea generala. O pagina cu noutati...