Jump to content
kame

youtube.com spart!

Recommended Posts

youtube a fost spart se pare di-O4GR.png

Iar textul e asa:Sorry, something went wrong.A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.If you see them, show them this information

Traducere:Ne pare r?u, ceva a mers prost.O echipa de maimute foarte bine preg?tite a fost expediat? pentru a face fa?? acestei situa?ii.Dac? le vezi, s? le ar?t?m aceast? informa?ie

Oare cine le a spart siteul:))

la ce te referi?

la teoria relativitatii generalizate , avand ca referinta sistemul de calcul logaritmat din baza 10 in baza E , peste care se poate trece cu vederea daca se ia in considerare deplasarea maselor de aer intre tropicul racului si tropicul vacii stelare .

Jesus , gandesti macar ce scrii ?

youtube a fost spart se pare

E doar un server error :) , o problema de la serverele lor , care se rezolva in foarte putin timp . No imba h3x0rz attacking youtube.

:))) mersi ca ma faceti si pe mine sa mai rad ... da cine e ala de a sparto daca ai zis ca a fost sparta ? ca nu vad credite nimic =))))))) si plus ca daca nu ai observat e o simpla eroare .. mi sa intamplat mie sa imi dea si la google.. cum ar fi sa postez si eu GOOGLE HACKED BY 500 INTERNAL SERVER ERROR ? deci ori as fi prea noob sa inteleg INTERNAL SERVER ERROR sau un retard care nu mai are pt ce traii .. un sfat prietenesc pt cine a facut postu : GET A REAL LIFE OR SUICIDE! Edited by tur334vl

kame esti o zdreamta , tu ma injuri pe pm .. oday, 07:00 PM

kame

Registered user

Bautor de vin

kame se balangane pe drum

kame is online now

Default Youtube.com spart

de unde vin asa fenomene ? Din pizda lu mata

in pizda mati de chiung , veniti pe forum ca prosti invata in pula mea engleza si iti vei da seama ce insemna internal server error , si faza cu maimute , era asa o chestie , ca sa ziceti voi ca e spart , MAIMUTA DRAQULUI MARSH PE cocalarie.com , ca acolo mereiti sa mergi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...