Nytro Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Un scurt anunt de ordin administrativ, avem doi noi moderatori:Felicitari:- wildchild- ZatarraPS: Mai avem niste idei, ramane de vazut ce schimbari vor mai interveni. Quote
Zatarra Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si sper sa-mi fac treaba cum trebuie. Quote
em Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si sper sa-mi fac treaba cum trebuie.Funfact: Zatarra, ai trecut de la Linux Administrator -> Moderator. (Stiu ca chiar crezuse cineva o data ca esti admin). Felicitari. Quote
wildchild Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Multumesc si eu. Pana maine o sa recitesc regulile si o sa tin cont de ele pe cat posibil. Nytro ai PM, trebuie sa discutam despre penalizari , puncte si alte detalii. Quote
greerasu_tony Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 trebuie sa discutam despre penalizari , puncteDeja incepi sa faci pe Garcea ... Quote
MrRip Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Deja incepi sa faci pe Garcea ...Ce-a vrut sa fie asta ? In loc de felicitari, sau cum ? Vedeti-va de treaba voastra ca-i mai bine si lasati invidia deoparte.ON : Congrats boyz. Quote
wildchild Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Nu, incerc sa imi fac treaba intr-un mod cat de corect.Nu cred si nu ar fi corect pentru useri sa incep sa dau warn-uri/ban-uri fara sa tin cont de reguli. Quote
greerasu_tony Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 (edited) sa dai warn/ban-uri este singurul tau scop ?--- Cand n-ai ce face ti-o mai faci si cu mana ta ca deh, asa-i romanu'. Edited November 5, 2011 by MrRip Quote
wildchild Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Scopul e sa dai warn atunci cand incalci regulile si ti-o iei in cap, nu cand ti se nazareste.Stai linistit, cine si-o cauta cu lumanarea o sa se arda mai devreme sau mai tarziu.Iti recomand sa te calmezi, avand in vedere ca ti-ai luat o infractiune in post-ul de mai sus(nu de la Garcea:p ) Quote
greerasu_tony Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Scopul e sa dai warn atunci cand incalci regulile si ti-o iei in cap, nu cand ti se nazareste.Stai linistit, cine si-o cauta cu lumanarea o sa se arda mai devreme sau mai tarziu.Iti recomand sa te calmezi, avand in vedere ca ti-ai luat o infractiune in post-ul de mai sus(nu de la Garcea:p ) nu de la Garcea dar de la tovarasul lui , in fine nu conteaza , succes si sper sa nu ti-se urce la cap Quote
UnixDevel Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 b ciocu mic ca baietii meritau sa ajung mod ... congratz ..baieti Quote
AlStar Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Felicitari Zatarra si wildchild. Nu-mi fac griji ca s-ar putea sa vi se urce puterea la cap, pentru ca stiu ca nu a-ti fost alesi prin tragere la sorti.Succes! Quote
Shinny Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Sper sa va descurcati bine si sa fiti corecti.Felicitari! Quote
l34k Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Felicitari bajeti.Va recomand sa nu faceti exces de zel si sa tratati cu blandete anumite situatii, oameni suntem Bafta Quote
Flubber Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Felicitari!2 oameni ce merita =) Quote
ZeroCold Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Felicitari baieti!Sunt sigur ca o sa va descurcati bine Quote
-E-xPeRiEnCe Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Felicitari ,meritati din plin Quote