Vlachs Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Tocmai ce a fost stirea legata de copii de la anonops.ro, se pare ca DIICOT urmeaza sa se bage pe fir!Voi ce credeti, o sa fie prinsi ? Quote
jotun Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Am vazut si eu pe protv...Eu zic ca o sa cada capete din anon ro Dupa ii vezi: Oh god why ? Quote
dansud2007 Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Pai din cate vad deja siteul http://www.anonops.ro/ e down . Singurul lucru care il cred e ca o sa le faca deface la siteul diicot ! Quote
Ellimist Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Daca acum au dat stirea la tv inseamna ca sunt deja de mult timp pe fir baietii de la DIICOT:) Quote
shaggi Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Hint: site-ul nu e down din cauza diicot;) Quote
Moderators Dragos Posted February 23, 2012 Moderators Report Posted February 23, 2012 Atata timp cat ei nici nu stiu sa foloseasca un proxy si exploateaza site-uri (cu Havij) cu IP-urile lor de acasa, n-au ce cauta cu numele Anon. Pacat de oamenii care au fost manipulati de presa sa creada ca ei reprezinta Anon-ul mare.. Quote
nedo Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Daca am inteles eu bine cel care a facut deface-ul este acelasi cu cel care a dat raspunsul asta:nu e cine stie ce am facut eu......aveti dreptate, sunt la inceput si eu So... ce poti sa ceri. Quote
jetus Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Eu zic ca ii prinde, dar nu cred ca ii retin foarte mult Quote
grigoryev2008 Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 pana la urma tot ii prinde Quote
Paul4games Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Sincer ma doare in pula daca ii prinde diicotul sau nu, oricum asta se intampla cand nu iti vezi lungul nasului..... Quote
Guest Kovalski Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Pai din cate vad deja siteul http://www.anonops.ro/ e down . Singurul lucru care il cred e ca o sa le faca deface la siteul diicot ! i wonder why Quote
cybercop Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 (edited) Salutare! Nu e bine sa te bucuri la modul general, de raul altuia, dar nu stiu de ce tind sa cred ca ala a fost de momeala sa sondeze terenul. Daca ai vrea sa nu te uzi sigur nu te vei pisa contra vantului, asa si ei: au vrut sa vada daca cineva da domeniul jos ca sa stie si ei cum stau. In schimb daca vizitam adresa asta Anonymous Romania e sus si azi si cred ca de acolo le cam vine lor sanatatea. In schimb baietii de la ANCMRR "are" o mica problemuta: E TANGO DOWN! si acum. Si se pare ca cei de la a********s au cam ramas un pic fara obiectul muncii pentru ca Romania se pare ca nu va ratifica ACTA: 1 link ?i România spune: ACTA la Vista, Baby! Ratificarea acordului, amânat? pân? la o decizie a Cur?ii Europene de Justi?ie Deci sa auzim de bine si sa vedem ce va urma... Edited February 3, 2014 by cybercop Quote
crokid Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Problema se pune daca ei "lupta" pentru o cauza dreapta, sau ca sa-si faca publicitate? Quote
verde_888 Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Sa-i duca dracu. Dau in tara lor. Quote
BogdanNBV Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Cu un membru hacher ca asta: https://rstcenter.com/forum/49408-fmi-ro-hacked.rstVa dati seama ca nu intra in discutie sansele sa-i prinda sau daca ii prind, ii prind SIGUR, fara discutii. Quote
crs12decoder Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Multe persoane simt nevoia sa-si puna o tinta pe frunte in timp ce comit lucruri ilegale. Quote
Wav3 Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Ati inebunit toti cu super-eroii astia. Nici nu merita spatiul din db ocupat de acest thread. Quote
ENCODED Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Astia inca nu au inteles conceptul ANON... , si cred ca nici ei nu stiu pentru ce militeaza ... antipatia , prostia si goana dupa faima iti pot aduce cativa ani de "mititica" . Succes Quote