coolbyte Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Salut,Fiind de ceva vreme pe acest forum si am tot invatat diverse lucruri, as dori sa fac o donatie pentru a ajuta comunitatea sa se dezvolte. Suma o sa fie una modica, dar banuiesc ca oricat este de ajutor.As fi recunoscator daca un admin sau cineva din staff ar spune cum pot sa fac o donatie si in ce cont.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Salut, multumim pentru initiativa, dar propun sa iti tii banii pentru a sponsoriza un concurs sau un challenge. Daca chiar doresti sa faci bine comunitatii spune-ne suma de care dispui (fara critici - aviz celorlalti) si vom organiza un concurs. De asemenea poti sa organizezi si tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 N-am inteles reactia ta, Zatarra.Nytro plateste din buzunarul propriu hostingul. Orice suma ajuta comunitatea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 N-am inteles reactia ta, Zatarra.Nytro plateste din buzunarul propriu hostingul. Orice suma ajuta comunitatea !Si eu si altii platim din banii proprii hostingul tocmai de aceea am vorbit cu Nytro si voi pune pe picioare un sistem de donatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 coolbyte : Asteapta cateva zile.Nu platesc doar eu, cei din staff platim, dar costa ceva.Revenim cu mai multe informatii zilele urmatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Ma gandeam ca ma pot lipsi de 10-20 RON si macar o parte din curentul pe care-l consuma. Daca fiecare ar contribui din cand in cand cu cate ceva poate ca ar fi mai usor. In legatura cu concursurile nu cred ca este cineva care se baga pt atat, doar sa ma alatur cuiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Daca doreste sa faca o donatie, ar fi bine sa il ajutam sa o faca cat mai curand.Nu vad de ce am astepta.Ar fi frumos si un Hall of Fame (o pagina) cu cei care au donat, eventual suma daca doresc si userul, daca doresc / anonim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1ll2013 Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Daca doreste sa faca o donatie, ar fi bine sa il ajutam sa o faca cat mai curand.Nu vad de ce am astepta.Ar fi frumos si un Hall of Fame (o pagina) cu cei care au donat, eventual suma daca doresc si userul, daca doresc / anonim.da, sau un grup ceva gen DONATOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 ar fi binevenit si un grup gen diickotu la donatie/noi chiar ne chinuim pe forumul asta sa fim ascultati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 ar fi binevenit si un grup gen diickotu la donatie/noi chiar ne chinuim pe forumul asta sa fim ascultatiMa pis pe DIICOT si pe spionii lor care nu au altceva mai bun de facut.@begood il ajut eu acum sa faca donatia daca chiar insisti acum@coolbyte Verifica-ti PM-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Sistemul de donatii este cam riscant parerea mea.Vor dori unii sa doneze dupa carduri furate sau bani facuti prin cine stie ce metode. Cel mai bine e pe incredere.Vrea cineva sa doneze , ii da frumos un pm lui Nytro si tranzactia se face intre cei doi. Scurt si la subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Sistemul de donatii este cam riscant parerea mea.Vor dori unii sa doneze dupa carduri furate sau bani facuti prin cine stie ce metode. Cel mai bine e pe incredere.Vrea cineva sa doneze , ii da frumos un pm lui Nytro si tranzactia se face intre cei doi. Scurt si la subiect.Si ce-l opreste sa doneze de pe paypal furat daca nu este sistem de donatii? Crezi ca o sa-i ceara Nytro poza la buletin pe un forum de securitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Si ce-l opreste sa doneze de pe paypal furat daca nu este sistem de donatii? Crezi ca o sa-i ceara Nytro poza la buletin pe un forum de securitate?E mai usor de verificat si nu se vor risca cacatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Este o idee buna. Paypal, daca va fii un prost sa doneze de pe un cont naspa, o sa isi faca o gramada de probleme. Pe de alta parte, contul in care se vor primi banii, nu va face retragerile in secunda doi, ci sa spunem, dupa 15-30 zile, asa ca un eventual pagubit poate face plangere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SecretService Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Reamintiti-va de ce conducerea veterana n-a acceptat niciodata donatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Chiar de ar fi implementata ideea, sper ca cei care doneaza, sa nu fie trecuti automat in grupul "trusted", daca vai fi acesta creat.P.S. https://rstforums.com/forum/68379-buton-donate.rst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubaka Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 O initiativa foarte buna, insa trebuie gandit un sistem foarte bine pus la punct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Promit ca n'o sa fumez 2/3 zile si donez !PS: cu bani ce o sa se stranga incerca'ti sa'i cheltuiti intr'un filtru de ddos... Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Nu stiu daca vom mai deschide donatiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Chiar ca este riscant... ar fi bine ca donatiile sa fie disponibile doar utilizatorilor de incredere, cei pe care adminii au ajuns sa-i cunoasca cat de cat ... mai lipseste sa vedem la stiri cum ca "Nytro a fost retinut pentru investigatii" ... lumea e rea iar utilizatori cu intentii mai putini ortodoxe sunt destui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Ar fi ok, dar f?r? paypal sau carduri. Cel mai sigur paysafecard, sms, wu ?i de ce nu transfer bancar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenin Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Nu am trecut prin chiar toate post-urile, dar din ce inteleg, va creati necazuri unde nu sunt. Ce probleme, ce sisteme de donatii ? Cum sa ceara paypal ? Eu nu stiu cum unii din voi inca folositi paypal pe aici pe forum, si banuiesc ca si pe HF, dar in fine, aia e alta discutie.Cont bancar e singurul care ar ajuta. Daca totusi nu se doreste numele in public, etc, bitpay.com eu zic ca e perfect pentru aici, + perfect money, wmz, si cam atat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Contul bancar ar fi ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Acest forum merita o donatie, cat de mica. Sunt foarte multe informatii si chestii , si mai ales useri care te pot indruma inspre ceea ce cauti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Sponsorizati niste concursuri cu banii pe care vreti sa ii donati. Link to comment Share on other sites More sharing options...