Jump to content
daatdraqq

Black Friday 2013

Recommended Posts

Posted
domo e down de vreo juma de ora :))

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Momentan, traficul pe site este peste asteptari dar facem tot posibilul sa remediem problema.

Te rugam sa revii mai tarziu.

lol,pe ce dracu au hostu pe pentium 3 de is down :|

Black day in care eu nu pot sa iau nimic ca nu merg site-urile superb !

Posted

Sunt curios cu ce scuze mai vin si anul asta, aia de la HW, cand or sa pice serverele.

Anul trecut ziceau ca din cele peste 100 de servere de Black Friday, pentru eMag, a picat unul singur, care le-a luat pe toate.

Preturi imense, lauda cat cuprinde si scuze la fel.

Posted

Mai e si smecheria de oferta " tv led lg 23" Pret Normal = 799 Si OFERTA PRET NOU = 799 " in concluzie doar eticheta era schimbata :)). Si nici un client nu a observat chestia asta Asta e doar un exemplu la acest produs :)). Succes cu black yesterday :)).

Posted

Foarte frumos. Oferte la mouse, ca doar asa e, omu cand vrea sa isi schimbe mouse-ul asteapta black friday :)))

Eu vad toata schema cu black friday ca o reclama la magazinele online, ceva gen "inca traim ba", azi de exemplu peste jumate din feedly era ocupat de expresia "black friday"

Posted

Galaxy S3 era zilele trecute 1700 RON la emag si 1600 RON pe cel.ro.

Azi cica era redus de la 2000 RON la 1500 RON.

Practic, reducerile cred ca rareori trec de 10%.

O sa imi iau si eu tigai si bormasina, ca tot romanu, nu imi trebuie, dar sunt la oferta... Sau cel putin asa zice toata lumea.

Posted

Reducerile nu sunt mari. La tine de exemplu la laptop de 16 milioane reducere de 3 milioane e praf pe toba. Daca vrei sa iti iei laptop nu cred ca astepti din ianuarie pana in noiebrie (11 luni) ptr. 3 milioane. Nu stiu, pe mine nu prea ma incanta black friday...

Uitati si ce pune idolul votru:

Freeday - Pitici Gratis