keenzo Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Tinerii de bani gata ai Romaniei, spectacol cu masini pe litoral: BAC-ul nu e important, ce sa facem cu el?! - www.stirileprotv.roUnde s-a ajuns deja ...e prea de tot ! Quote
behave Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 De ce sa jignesti o generatie pentru niste neispraviti? Quote
keenzo Posted August 1, 2014 Author Report Posted August 1, 2014 pentru ca din generatia asta mai fac parte multi,chit ca nu is mediatizati ...nu au bacul luat iar tot ce conteaza pentru ei, e imaginea de alex velea prin mamaia ! Quote
soimuletzu1 Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 De cat sa pierzi timpul urmarind articole de toata jena fa ceva util, o sa ai mai mult de castigat. Quote
sebywarlord Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Eu nu inteleg de ce is toti preocupati cu imaginea altora si viata lor.De ce nu poti sa-ti vezi de treaba ta si sa ii lasi pe ei sa fie prosti/idioti/cocalari si gata.Cu ce te afecteaza pe tine viata lor personala ? Quote
betivul Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 (edited) @keenzo: Prietene..si problema ta care ii?,pune si tu osul la munca si i-ati masina de lux,nu sta pe net si ii judeci pe altii,poate ala care are masina de lux,si-a futut oasele sa si-o permita. Edited August 1, 2014 by betivul Quote
Coco Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 @keenzo nu ar trebui sa stai sa-i judeci pe altii , poate nu toata generatia este asa de ratata doar pentru ca mai sunt si d-astia.There are currently 20 users browsing this thread. (18 members and 2 guests) waw Quote
Ganav Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Problema este ca mediatizarea acestor neispraviti poate afecta in mod negativ imaginea celor care vor sa se realizeze in viata. Este bine ca astfel de articole sa fie puse sub pres impreuna cu materialul pe care il prezinta. Quote
sandabot Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Daca vrei sa stereotipezi o intreaga generatie pe baza unui articol dintr-un site de media nu esti cu nimic mai bun ca ei. Quote
seboo00111 Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Vina e impartita in mod egal intre ei si educatia primita de la parinti.. enough said Quote
mj20sv Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Sincer pe langa mine traiesc "oameni de genu" dar trebe sa te auto-depasesti pe tine insuti , nu avea treaba altora ! from Tapatalk Quote
M4T3! Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Eu nu inteleg ce va tot mirati atat, de cand e lumea, de mii de ani, au existat oameni saraci si oameni bogati. De fapt asta e si acum, nu are legatura BAC ul cu o chestie elementara, regasita in toata lumea de cand e ea. Quote
WarLord Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Numai pentru ca au masini, nu inseamna ca is si oameni de calitate. Daca te uiti la ei si ii asculti, nici nu stiu vorbi. Parintii lor cred ca se dispera ca isi dau seama ca copiii lor nici nu stiu vorbi, gandi si lucra nimic, pentru ca nu o trebuit in viata sa faca nimic nici pentru banii de buzunar. Stiu cazuri de milionari, si copiii nu stiu matematica sa se poata descurca in cadrul unei firme in contabilitate, dar masina le-o luat parintii. Stiu familie care au 30 de case date in chirie, au 2 copii: unul fumeaza droguri toata ziua si traieste de pe parinti, si celalalt are firma lui, dar nu se intelege cu parintii deloc si nu vorbeste cu ei. Cum se simt parintii aia? Copiii is cu capu' prin soare. Stiu ca fara masina, nici la vorba si nici la port, nu pot atrage femei ca alea. Si bagaboandele alea trebuie intretinute, is cam "high maintenance". Prea putin imi pasa, sa ma gandesc la niste cocalari. Gasiti-va voi fericirea voastra, si nu copiati fericirea altora! Quote
dicksi Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 in afara de show lesby de calitate si mclaren-ul asta nonstop parcathttp://youtu.be/V-ihEa3ihE8?t=1m9s nimic impresionant la mamaia Quote
BogdanNBV Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Hai sa ne cacam pe noi si sa ne dam basini de mari muncitori si cinstiti. Sa fim seriosi acum, daca ma-ta ti-ar lua o masina scumpa si ti-ar zice ca nu are rost sa muncesti pentru ca au bani destui pentru 3 generatii de acum in colo, tu i-ai raspunde: "esti prost coa? Eu vreau sa lucrez ca vanzator la "mec", nu sa fiu patron la firma voastra, ma crezi tampit? Imi place sa fiu futut in cur de sefi pe 600 lei..."? In fiecare generatie au fost dinastia. Si vor fi mereu. Munceste tu si fii impacat cu sine, nu te lua de altii, ca nu stii cat au muncit ei pentru ceea ce au. Quote
Che Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 BAC-ul...Eu am luat si capacitatea, si bac-ul si am terminat si o facultate buna. Si ? Cacat pe bat ! Eu as vrea sa fiu in locul lor.Masini scumpe, gagici bengoase cate vrei. N-au dreptate ? Ce faci cu bac-ul ? Ce faci cu studiile in ziua de azi ? Quote
wtf Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 in afara de show lesby de calitate si mclaren-ul asta nonstop parcathttp://youtu.be/V-ihEa3ihE8?t=1m9s nimic impresionant la mamaiaCayenne-ul ala portocaliu din clip este a lui Nutulica, baiatul lui Nutu Camataru si daca nici despre ei nu stiti ca au bani atunci nu stiti nimic.Lumea se schimba, sunt oameni care fac bani MULTI fara scoala, dar doar unii.Lucrurile care vi se pareau normale pana ieri acum se intampla pe dos. Quote
GarryOne Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Eu nu inteleg de ce is toti preocupati cu imaginea altora si viata lor.De ce nu poti sa-ti vezi de treaba ta si sa ii lasi pe ei sa fie prosti/idioti/cocalari si gata.Cu ce te afecteaza pe tine viata lor personala ?Nu neaparat e cazul acum, dar ca idee Quote
FreddieTux Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Sa fim seriosi acum, daca ma-ta ti-ar lua o masina scumpa si ti-ar zice ca nu are rost sa muncesti pentru ca au bani destui pentru 3 generatii de acum in colo, tu i-ai raspunde: "esti prost coa? Eu vreau sa lucrez ca vanzator la "mec", nu sa fiu patron la firma voastra, ma crezi tampit? Imi place sa fiu futut in cur de sefi pe 600 lei..."? Daca vrea sa fie "asistat" de parinti si sa-si primeasca "ajutorul social" in fiecare luna, o sa ajunga un fel de betivul satului, dar cu bani. Daca vrea sa devina cineva, atunci va prefera chiar si job-ul de la mc, pentru ca stie ca aia sunt banii munciti de el si, chiar daca va mosteni averea parintilor, tot va avea ceva al lui de care sa fie mandru. Quote
Coco Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Daca vrea sa fie "asistat" de parinti si sa-si primeasca "ajutorul social" in fiecare luna, o sa ajunga un fel de betivul satului, dar cu bani. Daca vrea sa devina cineva, atunci va prefera chiar si job-ul de la mc, pentru ca stie ca aia sunt banii munciti de el si, chiar daca va mosteni averea parintilor, tot va avea ceva al lui de care sa fie mandru.Da, si putini gandesc asa. Quote
quadxenon Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 in afara de show lesby de calitate si mclaren-ul asta nonstop parcathttp://youtu.be/V-ihEa3ihE8?t=1m9s nimic impresionant la mamaiaSi unde e problema ca ala se plimba cu McLaren ?On: Cocalari, necocalari , ii doare pe respectivii in 14 despre ce discuta altii despre ei. Aia isi traiesc viata pe la mare cat altii ii discuta pe un forum. Quote