Jump to content
  1. Informatii generale

1. Anunturi importante

Anunturile importante si regulile forumului. Cititi regulamentu​l inainte de a posta.

12.4k

Bine ati venit pe forumul Romanian Security Team, aici va puteti prezenta (optional)

18.2k

Aici veti putea gasi toate programele, tutorialele, metodele si exploiturile create de catre membrii RST

4.4k

1. Exploituri

Cele mai noi exploituri, POC-uri sau shellcode-uri

7.4k

Challenge-uri - Wargames, pentru amatorii CTF-urilor

9.6k

Categorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati

2.3k

Coltul programatorilor: C/C++, Visual Basic, .NET, Java, ASM, Shell scripting, Perl, Python

22.8k

Tutoriale si discutii legate de securitatea aplicatiilor web

711
    6. Reverse engineering & exploit development

Tutoriale despre analiza malware, sample-uri, cod sursa, programe utile, reverse engineering si exploit development

2k

Discutii despre telefoane mobile, root-ing, jailbreak-ing etc.

12.5k
    8. Sisteme de operare si discutii hardware

Discutii in materie hardware, windows, unix, bsd etc.

7.6k

Discutii generale despre electronica

2.6k

Wardriving area, WiFi, Bluetooth si GSM hacking

3.8k

Tips & tricks, questions, monetizare

8.7k

1. Programe hacking

Postati aici utilitare cum ar fi sniffere, bruteforcers, fuzzers etc. Nu faceti cereri aici.

27.9k

Postati aici programe cum ar fi firewall-uri, antivirusi si programe similare

2.8k

Programe ce nu se incadreaza in celelalte sectiuni: hack sau securitate

11.9k

Diverse lucruri utile, fiind excluse root-uri, SMTP-uri, VPS-uri etc.

8.6k

1. RST Market

Orice vanzare/cumparare care are legatura cu frauda online/bancara sau access neautorizat este penalizata cu ban permanent!  Minim 50 de posturi pentru acces!

23.5k

Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii. Doar discutii din domeniul IT!

137.7k

Daca esti incepator, ai o intrebare simpla sau vrei sa stii mai multe despre un domeniu, aici e sectiunea potrivita

3.3k

Stiri din domeniul securitatii IT

20.5k

Postati aici doar linkurile despre securitate!

9.4k

Toate topicurile care au deviat de la raspuns vor fi mutate aici.

44.9k

• Aveti ncrack, hydra, medusa si o tona de alte solutii si tot cu mizeriile de "arhive" ati ramas... Romania tot in 2002 este. 
    • Salut am revenit dupa o lunga perioada am si eu o intrebare se mai practica Scanul  MIX/UNIX asa cum era numit el in trecut ? exemplu poate nu stiti despre ce vorbesc  las un exemplu de arhiva    stiti de unde pot sa mai fac rost de o asemenea arhiva ? sau sursa ca sa o pot edita dupa bunul meu plac ? nu stiu daca se mai practica sau daca exista metode noi imi trebuiesc vps multe pentru minat si alte chiesti multumesc ❤️ traiasca Hackeri Romani
    • @Nytro ai dreptate, dar e usor de zis si de facut asta pana te loveste viata si realizezi ca daca nu te apuci si de proiecte personale nu iti vor mai ajunge banii sa iti intretii familia, sau sa iti cumperi o locuinta, sau sa platesti tratamentul pentru copil, sau vei ramane in curul gol daca tu sau sotia ramaneti fara job, sau ratezi o oportunitate de a face bani frumosi, sau sau sau sau. Cu cat obtii mai multe in viata, cu atat muncesti mai mult sa le pastrezi si sa mentii standardul ridicat.
    • Epuizarea psihica, cea fizica a exista dintotdeauna si e utila uneori, miscare, adormit repede etc. Nesiguranta zilei de maine a fost de asemenea mereu.     Eu cred ca aici e de fapt problema. Ca stam prea mult pe net. Orice am face, stam prea mult cu un ecran in fata. Noi, suntem partial nevoiti, ca asta ne e meseria, dar putem evita sa facem asta in timpul liber.    Dar noi ce mai batrani avem experienta trecutului si putem invata din ea: - nu pot merge in curte sa tai o gaina, dar pot sa evit KFC si sa cumpar un pui intreg, cat se poate de "crescut natural" - nu ma pot duce in gradina sa iau rosii, dar pot sa aleg ceva cat mai decent - nu trebuie sa ma duc sa dau cu coasa toata ziua, dar macar o ora la sala pot sa merg - pot sa stau pe Facebook 2 ore sau ma pot vedea cu niste prieteni, sau doar vorbi la telefon   Eu am fost la tot felul de doctori dar mi-am aflat "problemele" si am grija cu ele. De exemplu, avand probleme la lombar si la genunchi nu le fortez deloc la sala. Evit pastilele cu orice pret, iau doar daca sunt necesare. Mancarea variata: pui, vita, peste, fructe de mare, legume combinate, fructe etc. si fara exces ma ajuta sa nu am lipsuri (sunt pe verde la analizele de sange  )   Cat strict despre partea psihica, anxietate si workout problema e simpla: e ca si cum ai da la lopata 8 ore pe zi, ai ajunge acasa si ai mai da la lopata cateva ore. Asa cum asta ar pune o mare presiune pe oase si te-ar darama fizic, asa e si cu creierul. Dupa 8 ore de folosit intensiv creierul, il mai folosesti si acasa, mai esti stresat si din cine stie ce cauze si se aduna. Repede. Solutia e simpla: limiteaza timpul in care iti folosesti creierul. In PRIMUL rand la munca. E un cacat de job in IT, pentru o corporatie din care altii fac miliarde. Tu nu faci. Nu merita sa te imbolnavesti pentru asta. In plus sunt o gramada de job-uri disponibile, ne descurcam, nu e ca si cum viata noastra depinde de acel job. Daca esti focusat 8 ore pe zi la munca o iei razna. 
    • Cu siguranta. Daca am trai ca acum 35-40 de ani ar scadea semnificativ numarul de oameni afectati de problemele astea. Pe langa stilul de viata nesanatos, epuizarea cauzata de job si nesiguranta zilei de maine, mai exista si alte probleme grave.   Suntem bombardati non-stop cu discutii despre anxietate, pe orice platforma media. Copiii ajung sa auda de anxietate de la varste foarte fragede, iar la prima problema minora care apare in viata de adolescent ajung sa creada cu adevarat ca sufera de anxietate, iar creierul le face pe plac si le amplifica toate senzatiile si emotiile negative. Medicii isi depasesc expertiza si pun diagnostic de anxietate in loc sa isi vada de meseria lor si sa continue investigatiile. Mai ales cand vorbim despre afectiuni minore dar pacatoase ale coloanei vertebrale, sau in cazul problemelor tractului digestiv. Apoi te trimit la psihiatru sa te tratezi, cand de fapt ai o problema mecanica, reala, nu imaginara. Asta duce la agravarea problemei reale lasata netratata, iar in timp la aparitia anxietatii adevarate, daca problema fizica devine debilitanta. Efectiv unii medici ar trebui bagati la puscarie si violati non-stop pentru cacaturile pe care le fac.     Ai sa te miri dar romanii nu iau suplimente, iar cand se decid sa incerce cumpara toate mizeriile. Si mai e si partea cealalta. Problemele astea sunt declansate de multe ori de factori care nu ar fi trebuit sa existe in mod natural, iar rezolvarea nu va putea fi intotdeauna rezolvata in mod natural, pentru ca nu mai traim in habitatul natural al stramosilor nostri si nu mai functionam dupa regulile naturii, ci dupa regulile impuse de societate.
    • Cred ca peste 90% din simptomele de anxietate si episoade de burnout ar putea fi evitate daca am avea un stil de viata sanatos. Si nu,nu ma refer la 3 ore de sport zilnice, preworkout-uri si alte suplimente. Chestii simple precum: mers zilnic 10-15k pasi, scari in loc de lift, un intermittent fasting corect, mai putin timp pe ecrane, fara fumat si alcool, somn calitativ, fara porceli de mc saptamanal, mancare cat mai curata si nutrienti ganditi. Chestii mici care se aduna pe parcursul a zeci de ani.   Nu zic ca suplimentele nu sunt bune, insa prea ne-am obisnuit noi romanii sa luam suplimente la orice in loc sa rezolvam problema principala.
    • Ah, lasati fumatul si alcoolul excesiv. Sunt mai daunatoare ca orice. Si dormiti cat mai mult si mai bine (calitatea conteaza). Lasati telefoanele si laptopurile inainte de somn, sau lasati-le cat mai mult. 
    • Omega nu ajuta prea mult la focus sau oboseala cronica, in schimb mai scade din colesterolul nasol, ficatul functioneaza putin mai bine, ceea ce poate aduce un mic aport de "energie". Atat de mic incat nu simti nici o diferenta. Zero. Nada.  NU MAI RECOMANDATI CALCIU. Calciul se suplimenteaza doar cand spune medicul. Altfel riscati sa faceti pietre la rinichi, indiferent cate lichide ati bea. Sunt destui oameni care au predispozitie genetica pentru pietre la rinichi. Tatal meu se chinuie sa ajunga pe lista de transplant de rinichi din cauza ca a luat calciu ca sa ii treaca durerea de genunchi 🤦🏻‍♂️. Nu va ajunge niciodata pe lista pentru ca din cauza rinichilor fututi i-a fost afectata si inima, face si tromboze. Asta poate face o informatie proasta, propagata de batrani sau de baietii aia experti de la sala de forta. Nu suplimentati fierul decat daca aveti carente si va recomanda medicul in urma analizelor. Este atat de gresit sfatul asta incat nu stiu daca sa rad sau sa plang (no offence). Riscati complicatii grave de tot din mai putin decat va puteti imagina. Efectiv este un sfat periculos. Te rog eu, fara caterinca, nu il mai da nimanui. Dupa cum spuneam, Hydroxycut este genul de supliment pe care il poti folosi la urgente cand trebuie sa faci la job ceva important dar esti praf cu oboseala, sau cand trebuie sa conduci ore in sir dupa o noapte nedormita. O pastila de Hydroxycut luata o data pe luna e mai putin nociva decat daca mananci shaorma sau McDonalds 3 zile la rand si cu mult mai putin nociva decat suplimentarea fierului care, efectiv, iti poate distruge organele interne. Nu o spun eu, o spun doctorii. Poti intreba daca nu ma crezi.     La ce doctori te referi?   Nu poti iesi sa faci sport de fiecare data cand ai probleme, pentru ca nu toate problemele sunt atat de simplu de rezolvat. Din pacate o sa intelegi asta pe pielea ta sau a unor persoane apropiate o data cu trecerea anilor. Doar cine nu a avut probleme poate face astfel de afirmatii. In unele situatii trebuie sa iti revii cat de cat si de-abia dupa aceea poti sa te apuci de sport. Iar dupa 35-40 de ani cand multi incep sa aiba probleme cu dureri cronice de coloana sau de articulatii itejia asta cu sportul dispare INSTANT, de la primele incercari de a face sport ca "in tinerete" sau macar exercitii usoare.   Sper sa nu te superi ca am fost atat de transant, dar am fost si eu candva ca tine. Habar nu aveam ce vorbesc cand imi dadeam cu parerea. Acum am si ma bazez pe ceea ce stiu 
    • Eu ma simt mult mai bine de cand: 1. Fac sala de 4-5 ori pe saptamana + miscare cand am ocazia, inclusiv mers pe jos si altele 2. Mananc sanatos pe cat posibil - legume, evit grasimile, prajelile si zaharurile, cat mai variat, cat mai colorat, nu mananc pana crap 3. Cafea - am nevoie dar nu exagerez cu ea 4. Nu fortez efortul "intelectual" - la munca nu stau 8 ore sa lucrez si sa imi distrug creierii, pauzele lungi si dese... Fac work-life balance  5. Citesc inainte de culcare, nu mereu dar destul de des, e cel mai bun somnifer
    • Vitamine, minerale, amino-acizi, grasimi bune(omega 3,6,9), fier, calciu si magnesiu, si multa odihna, in rest evitati complet suplimentele ca si Hydroxcut sau ORICE gen de pre-workout, in afara de 2 tone de cafeina, citrulina(care nu re nici un beneficiu in afara de PUMPS) si probabil beta alanina(simti ca te mananca tot corpul) si te da complet peste cap, nu o sa ai nici un beneficiu dupa el/ele .    Sfat personal evitati doctorii, ca o sa ajungeti la pastilute de cap (mai cunosc 2 cazuri unde au luat-o grav pe ulei), mai bine iesi si faci putin sport.  
  • Create New...