Aghast Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Challenge accepted, imi trag un linux de pe net si sa vad cat traiesc cu el. Nu se pune faptul ca la servici folosesc windows Quote
kronick Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Am reu?it s? stau... În total am stat aproximativ 2-3 luni (2 pe Ubuntu, una pe vBox) Quote
csmrcrazy Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Folosesc debian de 2 ani si nu ma deranjeaza deloc. Dureaza pana te acomodezi cu sistemul de operare... Quote
sudobash Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Eu, folosesc de 3 luni Linux @ Ubuntu, Windows este mult prea 'inchis'. Linux = Libertate Quote
z3nc0de Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 cel mult 3 luni am rezistat pana o inceput messu sami deie bug-rui (imi iesea deodata ) si mam saturat si m-am jurat ca nu mai folosesc ) Quote
seboo00111 Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Da , te adaptezi daca nu esti tampit, cel putin in domeniile in care esti interesat.Nu exista gaming /3D modelling si software-uri adobe , adica mai putina multimedia, dar justifica mai bine resurseleLinux=libertate? Quote
franxu Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Sa nu folositi ubuntu, este un rahat de sistem de operare. Se blocheaza al dracu de des. Quote
gigi23 Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 mie imi este greu sa lucrez pe window$. mai ales ca imi este greu cu customizatul window$ului si in special cu scurtaturiile tastelor Quote
Maximus Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 1 luna, atat am rezistat dar am cateva cunostinte in linux totusi, doar ca atunci am luat-o prea din scurt atunci cand l-am instalat .... Quote
eusimplu Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Eu am Ubuntu de peste o luna Dar cred ca ma intorc la Windows deoarece Wamp-ul era mult mai usor de folosit ca Lamp-ul Quote
yo20063 Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 Eu folosesc linux de mai mult de 6 luni continuu....singurul "downside" e gamingul pentru ca eu am laptop cu optimus...bumblebe..etc. , si e mai nasol de configurat, in rest...poti face cam orice faci si pe windows...depinde cum il customizezi Quote
Apollyon Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Eu sunt in a 2 a saptamana pe ubuntu si nu se blocheaza cum spun altii. Merge putin mai greu cateodata dar e ok.Daca nu va place ubuntu si vreti ceva asemanator windows luat LinuxMint 14 Cinnamon. Eu am ramas pe ubuntu ca nu vreau sa imi aduc aminte de windows si de faptul ca imi merg 3 jocuri:)).Oricum, multumim Valve, pentru Linux Steam, in curand o sa apara mai multe pt. linux, inclusiv Dota 2. Quote
Inventio Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Intrebarea corecta ar fi "Cine a reusit sa foloseasca numai Windows macar o luna?", insa din pacate e chiar invers. Si ca sa nu fiu off-topic, rulez sisteme UNIX de peste 1 an si folosesc Windows numai in cazul aplicatiilor care ruleaze exclusiv pe Windows. Quote
tehjohnsmith Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Eu folosesc Linux de peste 3 ani. Nu am avut probleme pana acuma. Ai dreptate Franxu, se mai blokeaza cateodata acest Ubuntu. Cred insa ca este de vina Unity. Prefer insa gentoo, bt, sau arch.Sunt foarte putine programe de folosit pe W... desigur depinde de fiecare de ce face pe propriul PC.Steam a facut un mare pas inainte, foarte multi jucatori au sa treaca pe Linux. Quote
s0m3day Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Folosesc windows doar pt anumite prog. care nu`s pe linux..in rest linux...ma simt mai in siguranta si mi se pare mai curat decat windowsul Quote
Kay97 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 De 3 luni am BT in dual-boot cu Windows7 ..Nu o sa ma despart vreodata de vreunul dintre ele. Quote
duku602 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Folosesc slackware de 1 an * nimblex v 2012 - direct de la developer, nush de ce nu este public pe site-ul oficial.. * BT * ubuntu - sunt f dezamagit de el (ca si sist linux) in rest e user friendly si as zice ca cel mai bun pt cei abia convertiti Win->Linux * windows pt aplicatii win only.. app stie cineva un soft pt linux care sa fie asemanator macromedia dreamwaver, si ca sa fiu mai exact sa aiba preview-ul ala (design view si split view [design si cod]) ? Quote
ZoneSpeed Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Am folosit ubuntu mai mult de o luna, nu ma atrage prea mult. Quote
Tribilizi Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Ba voi reinviati posturi mai des decat reinvie Kenny din Southpark:) Quote