Jump to content
dirtrock

Probleme la liceu :|

Recommended Posts

Merge ma cu datu primu' in cazu in care te duci direct la director dupa ce l-ai potolit pe smecher sa-i explici ca te-ai aparat si ca nu vrei sa fii bataia lor de joc.Categoric ca directoru o sa inteleaga.

Fa`l pe unu mai mare de cacat..tu boboc...te prinde ala pe langa liceu si iti pune picioarele dupa ceafa...si no sa dea singur...dau toti

Link to comment
Share on other sites

as alege sa plec din tara .. in usa am o prietena care imi mai povesteste cum e pe acolo.. odata a aruncat pe jos si sau luat toti de ea ca acolo este america nu romania, sa vina inapoi aici daca nu are chef sa se schimbe.. de ce nu este si la noi la fel

.. vorbim maine, sunt rupt de la cat mau alergat..

De-aia nu e.Adapteaza-te

Link to comment
Share on other sites

Lasand prostiile:

1) Baga-te in seama cu ei, razi la glumele lor de cacat, daca iti zic ca ai cosuri zi-le ca daca iti tii respiratia iese fum pe ele, nu stiu, fa caterinca, cu alte cuvinte "fii ca ei"

2) Du-te la sala. Asta nu o sa te ajute sa ii bati, dar o sa iti dea mai multa incredere in tine, o sa arati mai a "barbat" si nu o sa te mai ia la misto.

Link to comment
Share on other sites

Dute la o sala de box/kickbox/Taekwondo tragi tare inveti cate-va chesti esentiale de baza iti mai faci si prieeni acolo la sala si iti spun eu cand ai cati-va prieteni care sunt la sporturi de acest gen sa mai fie si buni te-ai scos :).

PS:Nu-ma sa nu ti se urce la cap sa faci pe Je Li :)))(Glumeam)

Link to comment
Share on other sites

Fratioare iti spun eu cheia succesului tau. Ai zis ca ai bani, laptop, telefon etc. vinde ti frate iphoneul si ia ti unul mai ieftin si cu banii castigati iei 3 tigani deia malaci de pe langa gara/ destia ce vand telefoane/batausi/smecheri/etc/etc si da le 1 milion de caciula, vino cu ei la scoala si asteapta i pe aia. Acum tu decizi ce vrei, ori sa i ameninte ori sa le dea asa o palma, ori sa le zica ca esti varsuso si a doua oara cand i chemi sunt morti.

Dupaia mergi cu incredere in tine a doua zi si faci pe duru: probleme baieti? si te ti tare!

Link to comment
Share on other sites

Fa`l pe unu mai mare de cacat..tu boboc...te prinde ala pe langa liceu si iti pune picioarele dupa ceafa...si no sa dea singur...dau toti

Prietene tu esti clar genul de persoana de care se iau ceilalti pentru ca tie frica sa-ti rezolvi problemele si pentru ca nu iti asumi si un risc.Ala asa "mare" si smecher de a 12-a se va gandi de 2 ori inainte sa-l mai necajeasca pt. s-a dus la director dupa ce l-a aranjat si i-a explicat situatia,eventual ii explici directorului si eventualitatea ca smecheru sa se razbune.

Link to comment
Share on other sites

De ce nu ii inregistrezi (eventual si video)? Te duci cu dovada la politie. Daca iar nu se face nimic poti face valva prin presa (recomandabil la nivel national) cu chestia asta si va iesi si mai bine daca ai mici relatii. Parerea mea e ca daca intervine presa va pune presiune pe scoala si/sau pe politie sa faca ceva.

LE: Vorbeste si cu parintii!

Edited by dranaxum
Link to comment
Share on other sites

Ba..

1. Te imbraci normal, te tunzi normal si te duci la dermatolog...

2. Nu mai mergi la scoala cu iChestii ..

3. Tinand cont ca nu poti sa le faci nimic, nici cu politia, nici cu directorul si nici nu poti sa-i bati, gandeste-te, in momentul in care au ajuns in fata ta vor sa te sperie, sa te faca sa-ti fie frica, sa te faca sa crezi ca ei 'chiar pot sa te faca...', asta e logica, sunt doar niste putoi fara ocupatie si prea mult timp liber.

Tu nu trebuie decat sa stai in fata lor si sa pari indiferent, sa nu le raspunzi si sa le demonstrezi ca te doare-n pula de ei si in cel mai rau caz, tine minte, in cel mai rau caz iti iei o palma plus multe alte injuraturi .. insa, daca continui sa pari indiferent or sa se plictiseasca si intr-un final te vor lasa in pace...

Link to comment
Share on other sites

Nu stau sa dau lectii de viata cu ce si cum am facut eu la liceu. Dar 2-3 chestii:

In general am incercat sa ma inteleg bine cu persoanele potrivite.

Incearca sa eviti sa te duci cu "IChestii" la scoala asa cum se zice mai sus.

Daca e ceva poti discuta mereu cu parintii. Inca nu esti in masura sa iei decizii de unul singur.

Fa-ti prieteni ;)

Daca e ceva, poti apela la politie. Fii un om insistent.

Iti iei bataie? Ai grija sa ai martori, certificat medico-legal si incearca sa-i bagi in parnaie. N-o sa mearga. Sistemul e putred. Dar vei reusi cel putin sa-i sperii.

Si cel mai bine, in situatii de urgenta? Iti iei electosoc.

O singura data am avut si eu divergente cu cineva si nici nu a fost nevoie sa-l folosesc cand l-a vazut.

Nu te lasa calcat in picioare.

Vezi si tu cu cine umbli. Conteaza chestia asta.

Maturizeaza-te :)

Ca solutie de moment, in situatia in care esti, nu ai ce sa faci decat sa vbesti cu parintii sau cu politia. Ce fac ei se numeste talharie si se pedepseste penal.

Link to comment
Share on other sites

ai putea face ceva care sa-l afecteze putin pe unu din ei. de ex: sa-i pui o guma in par :D.. sau sa-l faci pe unu de ras in fata la mai multi

chiar daca iti iei putina bataie (sau nu), ar fi interesant

sau poti sa stai si tu in clasa.. nu mai iesi pe afara sau mai stiu eu unde. incearca sa-i eviti.

sunt convins ca aia au alte lucruri de facut decat sa se ia de tine. chiar daca pe tine te afecteaza si iti amintesti de asta, lor li se pare normal. incearca sa-i eviti si poate sa-i saluti? :-?

Link to comment
Share on other sites

Haideti fratilor nu fiti nebuni. Fiecare se imbraca cum vrea, daca sunt tupeisti in liceu si deja s-au legat de pula ta, asa o vor tine mereu indiferent cum te vei imbraca. Stiti si voi ca asa se intampla in perioada asta a vietii.

Cel mai urat e sa fii umilit de astfel de persoane si sa nu ai pe ce sa te bazezi. Nu-l mai convingeti sa sara la bataie, stiti si voi ca dupa asta si-o va lua pe cocoasa in fiecare zi.

Eu cred ca e imposibil sa nu ai prieteni prin cartier care sa fie cat de cat cu sange in coaie si sa vina macar la scoala, asa de imagine.

N-ai si tu rude, verisori, nimic?

Link to comment
Share on other sites

Daca vin in grup si se iau de tine si nu e nimeni prin preajma, tine-te tare, uita-te la ei sa vezi care e cel mai smecher dintre ei si pe nepregatite arde-i un pumn in plina figura. O sa il umilesti in fata prietenilor lui si n-o sa se mai ia de tine. Si daca ceilalti sunt cacaciosi or sa plece, daca nu sunt cacaciosi si or sa sara la bataie, atunci nu ii lasa sa te bata, dai si tu (asta daca esti 100% sigur ca n-are nimeni cutit la el).

Alta solutie (si cea mai buna) este sa incerci sa-ti rezolvi cu cap problemele. Cum? Asta depinde numai de tine. Tu stii mai bine ca oricine in ce ape te scalzi si cu cine.

Link to comment
Share on other sites

Omule poti sa stii tu jiu jitsu brazilian sau ce vrei tu ca tot ti-o iei cand esti singur si aia-s 5 sau mai stiu eu cati... mai ales cand esti mai mic ca si varsta/fizic. Aici e vorba de atitudine in momentul in care cineva incearca sa-si bata carasu' de tine, stai cu capu' sus si mergi mai departe, nu te caca pe tine. Ignora-i si spune-le ca nu te intereseaza. Cum zicea si cineva mai devreme, du-te la sala sa-ti dezvolti putin fizicul si sa capeti incredere in tine, apuca-te de un sport(inot, volei, ce-ti place tie). Probabil stai toata ziua in casa si asuclti muzica(asa fac multi rockeri). Iesi afara, fa-ti un prieten, iesi la o bere si la o caterinca si tu cu baietii. Ai zis ca te intelegi cu fetele de la tine din clasa, asta e ok, da' da-o in plm de treaba, cum sa te intelegi mai bine cu fetele? Esti gay? Fii barbat si pastreaza-ti tupeul(masurat si cu cap) si nu are nimeni treaba cu tine. Aici nu e vorba de care are "gasca" mai mare, ca si daca vii cu 3 malaci si ii bati pe popandai, n-o sa se mai ia de tine, dar tu tot acelasi om fara atitudine o sa ramai pentru toata viata. Da-ti doua plame si adu-ti aminte ca nu esti bataia de joc a nimanui!

PS: Nu-i asculta pe imbecilii care iti zic "dai un pumn cat poti de tare si gata te respecta aia". O sa te calce "smecherii" in picioare!!

Asta e parerea mea. Succes!

Edited by skull
Link to comment
Share on other sites

@skull sa inteleg din ce ai scris tu acolo ca daca te intelegi bine cu fetele esti gay ? pai si atunci daca te intelegi bine cu baieti ce esti lezbi ? ma uimeste logica voastra.

E bine , chiar foarte bine ca te intelegi cu fetele (poti oricand sa te distrezi cu una din ele) dar nu sta numai pe langa ele ca vei fi luat drept fatalau.

Link to comment
Share on other sites

E amuzant cum fiecare dau sfaturi, unii trecuti prin fel si fel de experiente. Singurul mod in a afla ce trebuie sa faci si sa iti dai seama unde gresesti este sa te intrebi. Prima oara intelege situatia, nu sta speriat in starea aceea ce iti blocheaza mintea de la a gandii mai departe (in stare de conflict, creierul impune 2 decizii pe moment, fight or flight asta in timp ce inima iti pompeaza adrenalina ca nebuna, motivul pentru care iti bate ca dracu si respiri `ciudat' cand e de bataie). Intreaba-te ce se intampla, de unde a pornit totul si de ce se comporta asa. Incearca sa le intelegi modelul comportamentului, iar daca pana acum nu ai rezolvat cu politie, director s.a.m.d. singurul `sfat' ce ti-l pot da, este sa incerci sa prinzi incredere in tine desi probabil iti este greu. Faptul ca fugi atunci cand ei vin la tine este similar momentului in care un caine iti arata agresivitate, iar tu fugi. Ii trezesti si `antrenezi' simtul de vanatoare. Nu te baza pe nimeni din jur sperand ca o sa iti sara in ajutor atunci cand iti iei pumni in falca, ce ti s-a spus pana acum de increderea personala e valabil, iar asa cum s-a mai mentionat, tu stii cel mai bine `in ce ape te scalzi'. Fiindca esti primul an, o sa mai dureze, poate chiar mai mult, dar incearca sa ai o gasca ce se impune si stai mai mult cu ea (desi ai mentionat ca nu ai prieteni, formeaza-ti, dar nici sa fi `frate' cu ei). Daca esti la ei in cartier, si ai de gand sa ii arzi cu alti baieti ce nu iti sunt aproape si a doua zi, gandeste-te de doua ori, fiindca tot pe aceeasi poarta vei intra. Am fost in situatia ta cu tiganii din cartierul unde este situat liceul, i-am alergat, m-au alergat si tot asa, dar nu mi-am luat niciodata bataie fiindca am avut grija sa ma inteleg cu toata lumea, si cu cei ce gandesc, si cu cei ce nu gandesc, in timp s-au obisnuit cu fata mea si prezenta mea. Alte sfaturi, nu stiu, eventual foloseste-ti creierul!

P.S.: Tot ce am spus mai sus este bullshit daca ai sa crezi pur si simplu. Nu inghitii totul asa cum ti se da ci incearca sa te intrebi daca s-ar aplica situatiei tale, iar daca da, testeaza (s-ar putea sa doara uneori daca iti iei pumni si picioare).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...