whistler Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 nu stiu daca aici ar trebui sa intreb .. dar caut 2 filme romanesti .. si sa mor ca n-am dat peste nici unul din ele. EMINESCU VS EMINEMsi WEBSITESTORY.are cineva cunostinte despre astea doua ? Quote
KillBOT Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 nu stiu daca aici ar trebui sa intreb .. dar caut 2 filme romanesti .. si sa mor ca n-am dat peste nici unul din ele. EMINESCU VS EMINEMsi WEBSITESTORY.are cineva cunostinte despre astea doua ?WebSite Story nu a rulat decat in cinema. Quote
wvw Posted November 9, 2010 Author Report Posted November 9, 2010 nu stiu daca aici ar trebui sa intreb .. dar caut 2 filme romanesti .. si sa mor ca n-am dat peste nici unul din ele. EMINESCU VS EMINEMsi WEBSITESTORY.are cineva cunostinte despre astea doua ?Poate aici Eminescu Versus Eminem 2005Linkurile au expirat, dar po?i s? ceri un reupload. Quote
crs12decoder Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Lord of War.... restul, sunt nimicuri... Quote
SympleBoy22 Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Stie cineva vreun film sau vreun documentar despre NASA?Sau despre ceea ce studiaza ea?Mersi. Quote
yo9gjx Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Stie cineva vreun film sau vreun documentar despre NASA?Sau despre ceea ce studiaza ea?Mersi.uite un serial superb despre cursa pentru spatiuBBC Space Race Torrent Download Quote
THRUSTMASTER Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Mi-a placut ALIAS , l-am descarcat de pe net iar in 2 saptamani am vazzut 6 sezoane vreo 100 episoade.Life unexpected insa l-au anulat Quote
wvw Posted December 15, 2010 Author Report Posted December 15, 2010 5, 4, 3, 2, 1... Boardwalk Empire Extended Trailer - HQ Quote
diablo2323 Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 superb Boardwalk Empire intr-adevar Quote
bulinutza Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 imi place genul horror in ceea ce priveste filmul!deci recomand "drag me to hell", "the attic","The grudge"..."Paranormal activity"! Quote
Alexander33 Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 YouTube - Demascarea Industriei Muzicale [01din11] - Referinte E interesant Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 9, 2011 Active Members Report Posted February 9, 2011 PORT.ro - Ochi de vulturStatele Unite ale Americii, 2008, dram? regizor: D. J. Carusoscenarist: John Glenn, Hillary Seitz, Travis Wrightcompozitor: Brian Tyleroperator: Dariusz Wolskiproduc?tor: Pat Crowley, Edward McDonnellproduc?tor executiv: Steven Spielbergmonteur: Jim PageDistribu?ia: Shia LaBeouf (Jerry)Michelle Monaghan (Rachel)Billy Bob Thornton (Morgan)Rosario Dawson (Zoe Perez)Ethan Embry (Grant)Eric Christian Olsen (Craig)William Sadler (William Shaw)Madylin Sweeten (Becky)Jerry Shaw (LaBeouf) ?i Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi str?ini aduna?i laolalt? de un apel telefonic misterios al unei femei. pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscuta îi amenin?? pe Rachel ?i Jerry c? le ia via?a lor ?i familiilor lor, for?ându-i astfel s? intre în jocuri periculoase ?i în situa?ii limit?, urm?rindu-le fiecare mi?care prin intermediul unor dispozitive care ast?zi, fac parte din cotidian ?i se g?sesc pân? ?i în supermaket-uri. Vine momentul în care situa?ia escaladeaz?, iar cei doi oameni absolut obi?nui?i devin cei mai c?uta?i oameni din ?ar?, care acum trebuie s? descopere împreun? ce se întâmpl? cu adev?rat, ce este în spatele acestui joc .Luptându-se pentru via?a lor, cei doi devin pionii unui inamic f?r? chip ce pare s? dispun? de puteri nelimitate, ?i care manipuleaz? totul.Film distribuit de Ro Image.Data premierei: 24 octombrie 2008 Quote
pyth0n3 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Prima data am mers pe urmele unde a fost filmat acest film Dupa doua zile m-am uitat la el in acelasi loc unde a fost facut Il recomand, e de vazut Quote
SupaLaPlic Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Poirot ruleaza!!L-a mai vazut cineva? Quote
Patrunjel Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Mie personal mi-a placut deathnote foarte mult, mai ales la inceput. Watch Death Note Online | English Dubbed-Subbed EpisodesAdica era foarte tare ideea asta ca se cauta unu pe altu, si fiecare incearca sa fie mai destept decat celalalt.Prima jucatate a anime-ului merita vazuta, cealalta e asa de umplutura, n-a fost cine stie ce.Intrebarea mea e : Mai stiti careva filme, seriale, etc, de-astea asa, cumva psihologice, si in care unu incearca sa fie mai destept ca altu? (un tovaras mi-a recomantat dexter, da n-am avut timp sa ma uit pana acum... )Sau daca nu, un serial, anime, ceva, in care personaju principal e programator, hecar, om de stiinta, ceva de genu... Mi se par foarte motivationale... Quote
AlStar Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Dexter e chiar foarte interesant. Si eu il recomand. Quote
Flubber Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Film: The Legend of 1900IMDB link: La leggenda del pianista sull'oceano (1998) - IMDbPlot [summary]: Shortly after the Second World War, Max, a transplanted American, visits an English pawn shop to sell his trumpet. The shopkeeper recognizes the tune Max plays as one on a wax master of an unreleased recording, discovered and restored from shards found in a piano salvaged from a cruise ship turned hospital ship, now slated for demolition. This chance discovery prompts a story from Max, which he relates both to the shopkeeper and later to the official responsible for the doomed vessel, for Max is a born storyteller.Un film exceptional, il recomand. Celor ce doresc sa-l descarce, este prezent pe filelist. Quote
Spock Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Sau daca nu, un serial, anime, ceva, in care personaju principal e programator, hecar, om de stiinta, ceva de genu... Mi se par foarte motivationale...A beautiful mind - e cu un matematician.O minte sclipitoare (2001) - IMDbStiu ca sunt Spock si ca n-am sentimente, dar m-a rascolit de tot filmul. Quote
Flubber Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Stranger Than FictionIMDB link: Stranger Than Fiction (2006) - IMDbPlot [summary]:An IRS auditor suddenly finds himself the subject of narration only he can hear: narration that begins to affect his entire life, from his work, to his love-interest, to his death.Il gasiti si pe filelist.Un film deosebit, ce are ceva special in scenariul developat (o idee superba, ceva nou si interesant, unic). Un singur cuvant: genial. Quote
T4C Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 M-am uitat la mai multe filme, dau doar cateva exemple: Step up 1->3,Fast and Furious toate partile, Casa de ceara, Venom, Anaconda toate partile, filme cu vampiri cat cuprinde, filme horror enorm de multe, actiune doar de la tv, iar comedii nu prea imi plac. Quote
Nytro Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 The Top 100 Most Violent Movies Of All Time! | Running With Scissors Official Website Quote