old66 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 Situatia pe glob: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 Quote
theandruala Posted February 27, 2020 Report Posted February 27, 2020 BREAKING NEWS. Digi24: Primul caz de coronavirus în Bucuresti. Este vorba despre un cunoscut om de afaceri. http://pbs.twimg.com/media/BG48ENgCEAAIDl9.jpg 4 Quote
whistler Posted February 27, 2020 Report Posted February 27, 2020 Am plecat din Bucuresti. Escala la Frankfurt. Singura intrebare a celor din tranzit si de la checkin a fost daca am fost in ultima luna in China. Nemtii nu se obosesc cu coronavirusul. Ajuns in US ... nici macar atat. Nimic despre vizitat tari afectate de virus, daca prezint simptome ... NIMIC NIMIC. Tind sa cred ca era un stoc prea mare de spirt, masti si conserve prin farmacii/supermarketuri. Quote
QuoVadis Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Btw, acum e momentul de luat bilete de avion, preturi de nimic. 2 2 Quote
archerise Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Am plecat la roma duminica, m am intors in seara asta. Mi s a luat temperatura pe aeroport si atat. Avionul aproape gol. Din cate am inteles, cursele se raresc, dar da, biletele de avion sunt ieftine. Quote
jreister Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Am luat eu chiar acum OTP - HAM la 120 eur. Acum ceva timp era vreo 150 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 7, 2020 Active Members Report Posted March 7, 2020 Tu cand ajungi in aeroport din Spania de la cules căpșuni la +40°C la -10°C, normal sa faci pneumonie doh, mass-media s-a trezit un prost sa dezgroape mortii din 1800 toamna au ars 100 de porci, restul in abator, bani in buzunar au ars 100 de gaini, restul idem, bani in buzunar succes cu vaccinul 1 Quote
QuoVadis Posted March 7, 2020 Report Posted March 7, 2020 Caz de covid19 pe creier ☝️Trebuie aplicata Legea nr. 487/2002 in regim involuntar de urgenta. 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 7, 2020 Active Members Report Posted March 7, 2020 (edited) ^ia mai date-n virus, te-ai trezit din somn sa promovezi antidot-ul, inteligentule https://thenewsregion.com/covid-19-cancellation-delay-and-price-increase/ nu moare lumea in Africa de Ebola, sifilis si toate bolile cu S posibile si mor de la un cacat de gripa Edited March 7, 2020 by Fi8sVrs sceptic 1 Quote
radwan35 Posted March 9, 2020 Report Posted March 9, 2020 Uite aici un studiu comparativ intre COVID-19 si SARS pentru hacarii nostrii de la Roma, Londra, Amsterdam, Vaslui si Bucuresti...poate mai scapam de jumate din ei... este grafic acolo si pentru varsta afectata si ce se foloseste pentru tratament etc... https://www.mdpi.com/1999-4915/12/2/244/htm Quote
Wav3 Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 Noi de maine lucram de acasa ca sa evitam transportul public. 2 Quote
Active Members vatman32 Posted March 10, 2020 Active Members Report Posted March 10, 2020 Vreau si eu muc de asta, de unde iau? Sa moara de ciuda ca nu mor de el. 2 Quote
Nytro Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 Dupa parerea mea o sursa de informatii mult mai de incredere decat mass-media: https://9gag.com/gag/a6Ngxwq Cititi comentariile. Sunt pareri ale unor oameni simpli din multe tari. 1 1 Quote
Vasile. Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 Va preziceti moartea singuri ma S-a trezit un bou sa spameze email-urile din China cu un bullshit de blogspot, si v-au invadat extraterestrii Nu mor indienii din Ferentari, unde sunt seringi, sobolani, si alte specii Stati calmi 1 Quote
Active Members vatman32 Posted March 15, 2020 Active Members Report Posted March 15, 2020 5 hours ago, Vasile. said: Va preziceti moartea singuri ma S-a trezit un bou sa spameze email-urile din China cu un bullshit de blogspot, si v-au invadat extraterestrii Nu mor indienii din Ferentari, unde sunt seringi, sobolani, si alte specii Stati calmi Nu de mierlit fug multi acum prin market-uri. Cate zile ai, atatea ai. Problema e ca amintindu-ne ca suntem in Romania, cam orice promisiune primesti din partea autoritatilor trebuie supusa unor ample calcule, o analiza completa. Nu ai cum sa stai fara o zacusca in casa ca ti-au promis o serie de maimute cu buletin ca va fi bine cu economia / importuri / exporturi. Te duci la market si cumperi. Daca nu pentru tine, atunci pentru ai tai. Eu sunt uluit ca erau pline spitalele si inainte, stateai si 10 ore in asteptare pentru un consult iar guvernul se comporta ca si cum au si spitale si personal indeajuns. Quote
Kev Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 9 hours ago, vatman32 said: Nu de mierlit fug multi acum prin market-uri. Cate zile ai, atatea ai. Problema e ca amintindu-ne ca suntem in Romania, cam orice promisiune primesti din partea autoritatilor trebuie supusa unor ample calcule, o analiza completa. Nu ai cum sa stai fara o zacusca in casa ca ti-au promis o serie de maimute cu buletin ca va fi bine cu economia / importuri / exporturi. Te duci la market si cumperi. Daca nu pentru tine, atunci pentru ai tai. Eu sunt uluit ca erau pline spitalele si inainte, stateai si 10 ore in asteptare pentru un consult iar guvernul se comporta ca si cum au si spitale si personal indeajuns. Sunt indiferent, mi se rupe, locuiesc la țară, lapte bio, cartofi bio, roșii bio, țuică fiartă Fut in gripa lor 1 Quote
Kev Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 scuze de dublu post grije la buzunare, sunt gata sa va arda, manusi, masti, ochelari cu geamuri negrii, nu tu martori, grije 1 Quote
Nytro Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 Nu va bazati pe faptul ca e doar o gripa. Au aparut tot mai multe cazuri de persoane tinere care au ajuns sa fie intubate. Pare sa conteze si faptul ca o persoana e fumatoare, dar unele persoane, sportive, au trecut prin clipe grele, desi nu fumeaza. Pare ca ibuprofenul poate sa faca mai mult rau decat bine. Ce faceti daca va imbolnaviti? Tratamentul care se da in spital nu se gaseste in farmacii. Asadar, cand o sa se umple spitalele o sa fie nasol. La noi deja e haos in 2-3 spitale: Gerota, Suceava si acum Floreasca. Daca nu si Universitar. Medici putini, echipamente pula. Deci cand luati Paracetamol in loc de Redemsivir, Kalentra si altele, nu va asteptati la aceleasi rezultate. In 2 saptamani chiar consider ca o sa fie rau. Rau de tot. Edit: Vad ca de maine nu se mai iese din casa nici pe zi, decat in acele numite cazuri. Era si timpul... Am vazut multe comentarii de la retardati care cred ca asta e doar o gluma. Sau ca e o conspiratie. Tehnic vorbind, e ca o gripa. Doar ca de 10 ori mai mortala, de 3 ori mai contagioasa si cu simptome de 5 ori mai nasoale. Faceti voi calculele. Quote
Kev Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 3 minutes ago, Nytro said: Nu va bazati pe faptul ca e doar o gripa. Au aparut tot mai multe cazuri de persoane tinere care au ajuns sa fie intubate. Pare sa conteze si faptul ca o persoana e fumatoare, dar unele persoane, sportive, au trecut prin clipe grele, desi nu fumeaza. Pare ca ibuprofenul poate sa faca mai mult rau decat bine. Ce faceti daca va imbolnaviti? Tratamentul care se da in spital nu se gaseste in farmacii. Asadar, cand o sa se umple spitalele o sa fie nasol. La noi deja e haos in 2-3 spitale: Gerota, Suceava si acum Floreasca. Daca nu si Universitar. Medici putini, echipamente pula. Deci cand luati Paracetamol in loc de Redemsivir, Kalentra si altele, nu va asteptati la aceleasi rezultate. In 2 saptamani chiar consider ca o sa fie rau. Rau de tot. Nu e man asta, este doar un test cum a spui si Andrei pe Facebook, nu retin si nu deschid telefonul, a aparut corona mortii versiunea 2 Quote
tagheuer Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 33 minutes ago, Nytro said: Nu va bazati pe faptul ca e doar o gripa. Au aparut tot mai multe cazuri de persoane tinere care au ajuns sa fie intubate. Pare sa conteze si faptul ca o persoana e fumatoare, dar unele persoane, sportive, au trecut prin clipe grele, desi nu fumeaza. Pare ca ibuprofenul poate sa faca mai mult rau decat bine. Ce faceti daca va imbolnaviti? Tratamentul care se da in spital nu se gaseste in farmacii. Asadar, cand o sa se umple spitalele o sa fie nasol. La noi deja e haos in 2-3 spitale: Gerota, Suceava si acum Floreasca. Daca nu si Universitar. Medici putini, echipamente pula. Deci cand luati Paracetamol in loc de Redemsivir, Kalentra si altele, nu va asteptati la aceleasi rezultate. In 2 saptamani chiar consider ca o sa fie rau. Rau de tot. Edit: Vad ca de maine nu se mai iese din casa nici pe zi, decat in acele numite cazuri. Era si timpul... Am vazut multe comentarii de la retardati care cred ca asta e doar o gluma. Sau ca e o conspiratie. Tehnic vorbind, e ca o gripa. Doar ca de 10 ori mai mortala, de 3 ori mai contagioasa si cu simptome de 5 ori mai nasoale. Faceti voi calculele. S-a declarat si in UK lockdown de aseara. Treaba devine serioasa, ce zici tu de acei sportivi e un caz 1 la 100 sau chiar la 1000, au fost persoane fumatoare care s-au vindecat foarte repede. Acum depinde si de organismul tau. Quote
Massaro Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 (edited) 200,000 de cazuri noi in mai putin de doua saptamani cand initial s-a ajuns la 200,000 in 3 luni. Test, gaz sarin, ce-o fi, mai bine stam in casa. Curios ce-o sa se ajunga. Edited March 24, 2020 by Massaro Quote
M2G Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 14 minutes ago, Massaro said: 200,000 de cazuri noi in mai putin de doua saptamani cand initial s-a ajuns la 200,000 in 3 luni. Test, gaz sarin, ce-o fi, mai bine stam in casa. Curios ce-o sa se ajunga. Pai e crestere exponentiala momentan: 1 Quote
archerise Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 Din pacate sunt multe institutii publice care functioneaza din interese politice, bineinteles - program cu publicul - ca de, e si campanie anul asta. Sa nu mai zic ca stau la cozi la 2 grade afara persoane trecute de 50 de ani. Situatie prezenta in mai multe orase. Quote