Nemessis Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Momentul in care doi romani, sot si sotie, mor in apele Jiului. Mai multi pescari au filmat totul si s-au intrecut in glume Quote
aelius Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Au batut calul. Vad ca-s si ciori, cum adica "doi romani" Bine ca s-au dus, maine fac gratar ) Quote
EAdrian Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Cel mai mil? mi-e de cal... în rest "amin". Quote
Elohim Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ma bucur ca a scapat saracul cal, pacat ca ala de batea calul a scapat si el. Quote
Ganav Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Eh, cel putin calul a scapat(de ei ma refer). Quote
Cartman. Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Ce bine ca o scapt calul asta e un final fericit! Quote
LichValue Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Eu sa fiu in situatia celor care au filmat m-as simti vinovat tot restul vietii, daca erau ajutati scapau cu bine, dar sigur repetau faza.Inconstienti si aia cu calul, si aia ce filmeaza. Quote
wildchild Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Sincer, mie nu mi-e mil? de ei dup? ce am v?zut cum î?i bat joc de bietul animal. Faptul c? pescarul st?tea ?i râdea în loc s? dea o mân? de ajutor îl face om f?r? scrupule ?i probabil o s? aib? remu?c?ri dac? i-a veni vreodat? mintea la cap. Cu toate astea pân? la urm? se rezum? totul la "survival of the smartest", iar selec?ia natural? î?i face sim?it? prezen?a. Quote
Active Members SynTAX Posted June 17, 2014 Active Members Report Posted June 17, 2014 Cei care mor din prostie, de viteza, beti sau drogati nu mi-e mila deloc. Quote
.darky Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Da-le-n pula mea de ciori, bine ca au murit. Mai rau imi pare de saracu' animal, de felu' in care il batea... Quote
Byte-ul Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Barbatul care a filmat tragedia de pe Jiu, luat la pumni de singurul supravietuitor. Scene incredibile pe malul raului) Quote
Che Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Barbatul care a filmat tragedia de pe Jiu, luat la pumni de singurul supravietuitor. Scene incredibile pe malul raului)Ce pumni i-as cara aluia care sare la bataie de i-as muta maxilarul din loc.Adica ce mortii ma-sii vrea sa faca faca ala de pe mal ? Poate nici nu stia sa inoate. Si la urma urmei si chiar daca stia sa inoate tot in pula m-ar fi durut daca as fi fost in locul lui. Pai ce ma, adica se baga singuri in apa si se ineaca si altul e vinovat ?1. Nu i-a inecat el.2. Nu e nimeni obligat sa sara dupa tine in apa daca tu te bagi de buna voie acolo. Si chiar de ai fi cazut in apa, sa zicem, tot nu e nimeni obligat sa te salveze pe tine. 2 Quote
Gio33 Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/mihai-margineanu-vine-valu-imi-ia-caluplm Quote
.Breacker Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 S?-mi bag pula-n mor?i lor de pro?ti . Cum s? dea prostul ?la a?a în cal? Bine c? au murit. Quote
LLegoLLaS Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 (edited) Neme de colo: Olteni.Is tigani da-i in plm,S-au inecat la mal... Chiar nu era niciun pod in zona?n-as crede ca nu Edited June 17, 2014 by LLegoLLaS Easter Egg Quote
dicksi Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 orice mizerie umana promovata la tv pt audienta ... mda sa nu uit "mandru" sa fiu roman Quote
wtf Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 "Genial" ce nume de topic ai ales. Era suficient "Doua persoane s-au inecat [...] " Quote
TheTime Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 In sfarsit, cineva care se intreaba de existenta vreunui pod: @LLegoLLaS- doi oameni au murit, iar voi va plangeti de un cal. - doi oameni se ineaca, iar altul ii filmeaza si face misto de ei. - un om isi ia bataie, iar un altul filmeaza fara sa intervina. Atata lipsa de civilizatie si atata snobism, mai rar. Quote
sandabot Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Minoritati si prosti macar ei se scuza prin educatie dar care e scuza astora ?Va revoltati pentru nimicuri televizate, daca fiecare bataie, fiecare moarte sau fiecare abuzare s-ar da la stririle orei 5 ne-am umple de topicuri de ura. Quote
Vlachs Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 In sfarsit, cineva care se intreaba de existenta vreunui pod: @LLegoLLaS- doi oameni au murit, iar voi va plangeti de un cal. - doi oameni se ineaca, iar altul ii filmeaza si face misto de ei. - un om isi ia bataie, iar un altul filmeaza fara sa intervina. Atata lipsa de civilizatie si atata snobism, mai rar.Pentru ca viata unui om valoreaza atat de mult, doar pamantul e plat si tot ce vedem in jurul nostru e facut de Dumnezeu pentru noi, oamenii, centrul universului, noi suntem mai presus decat tot.Nu te vad comentand la miile de africani care mor saptamanal de foame, batrani ce traiesc cu apa si paine, copii de merg desculti la scoala, femei batute, copii batuti, copii indoctrinati cu jegul ce se numeste religie(li se spune in clasa I ca o sa ii calce masina daca vorbesc urat) si ajung sa aiba cosmaruri, lista e enorma.Fara suparare dar esti la fel ca toti ceilalti de posteaza pe facebook imagini triste, vai, saracu caine, saracu batran, da nu te vad la un centru de copii, voluntar. Crezi ca esti mai bun decat toti ceilalti pentru ca, "vai, imi pasa"? Faptele deosebesc oamenii, nu vorbele, eu unu imi accept conditia si o imbratisez, pe cand tu te amagesti cu o falsa umanitate si constiinta dezvoltata de cei slabi pentru a nu fi mancati. Darwinism social - WikipediaDaca eram prezent, imi intindeam un scaun, floricele si suc.Civilizat e sa te iei de cei slabi si lipsiti de aparare in viziunea ta? E snobism sa nu te intereseze ca cei prosti mor ? 2 Quote
Wav3 Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Sperau ca acel cal sa se transforme in calut de mare si sa inoate in apa de 2m adancime de il bateau asa?Oricum, te poate marca sa vezi cum cineva moare; sa stii ca esti cel care a fost acolo in ultimele clipe din viata lor. Chiar daca esti un cretin.. Quote
mannnu Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Si eu sunt tampit, nu-s pe treaba mea ..dar n-ai cum frate sa te uiti cum mor 2 oameni si sa nu faci nimic:| Lipsa de civilizatie,moralitate,personalitate pana la urma...s-a vazut de la inceput.... incepand de cand loveste calul pana acei retardati faceau misto de cei care s-au innecat. ..... Ce sa mai zici la asa ceva ?! Romania.. Quote